Varmış şimdi tekrar baktım, prolutex iğne yapmışım hepsi de test gününe kadar devam etmişti, eğer pozitif olsaydı da devam eden ilaçlar oluyormuş sanırım orayı henüz bilmiyorum inşallah ben de bidahaki sefer öğrenirimİğne yok galiba o zaman
Ben 6. Günde oluyorum canım bitince.Kızlar cyclo proginova kullanıyordum, bitti iki gün önce, kullananlar ilaç bitince kaç gün sonra adet gördünüz acaba? Transfer için hazırlanmaya başlicam da bu adetle sabırsızlanıyorum
Bu ilaçlar transfer öncesi reglle beraber başlanılan ilaçlar değil mi canım iğne de dahil. Transfere kadar banko kullanılıyor hepsi yani iğneden bıktım artık daVarmış şimdi tekrar baktım, prolutex iğne yapmışım hepsi de test gününe kadar devam etmişti, eğer pozitif olsaydı da devam eden ilaçlar oluyormuş sanırım orayı henüz bilmiyorum inşallah ben de bidahaki sefer öğrenirim
Çokmuş yaaBen 6. Günde oluyorum canım bitince.
Evet evet aynen reglle başlanıp uuzuuuuun süre gidiyor, zaten gün gün bir tablo vermişlerdi, iğne ilk günden değildi ama o ileriki günlerde başlıyordu, iğneler morartmıştı artık o zaman ben de bıkmıştım ama işte şimdi de hevesle tekrar başlasın diye bekliyoruzBu ilaçlar transfer öncesi reglle beraber başlanılan ilaçlar değil mi canım iğne de dahil. Transfere kadar banko kullanılıyor hepsi yani iğneden bıktım artık da
Merhaba acibadem.maslaga gidiyorum transfer olacakken ağzımda tükürük bezi taşı çıktı üç aya zor iyilesti sonrasında önceden bilinmesine rağmen bir tane 6mm polip vardı onu aldılar varla yok arası birşey şimdi transfer bekliyorum henüz bilgi verilmedi .Ağızlarından cımbızla laf aliyoruzMerhaba kızlar. Bu haziran ayında transfer olacakken hsg çektirince rahimde polip çıkmasıyla histereskopi olma kararı alındı doktorumca ve transferim 1 ay daha ertelendi temmuza. Acıbadem internationala gidiyorum. Var mı benim gibi bir durum yaşayan.
Evet canım ediyor kalp atışı duyulana kadar esktrofemCanım regl döneminde ilaç başlıyorlarmış sanırım transfere kadar. O ilaçlar neler bilgi verebilir misin bir de transfer sonrası da devam ediyor mu ilaç kullanımı.
Evet doğru valla. Çok sağolasın bilgiler içinEvet evet aynen reglle başlanıp uuzuuuuun süre gidiyor, zaten gün gün bir tablo vermişlerdi, iğne ilk günden değildi ama o ileriki günlerde başlıyordu, iğneler morartmıştı artık o zaman ben de bıkmıştım ama işte şimdi de hevesle tekrar başlasın diye bekliyoruz
Anladım canım çok teşekkürler bilgi için hazırlıklı olurum bariEvet canım ediyor kalp atışı duyulana kadar esktrofem
Coraspirin
Folik
Dekort
Progestan iğne ve fitil birde prograf diye bir ilaç
Allah şifa versin inşallah sonu güzel olur hepimizin. Rahim dinlendirme yapmazlarsa sen de ilk adetle başlarsın bence cnm transfer sürecine bu defa. Benim de polip var dediler ameliyata girdim çıktım polip yokmuş ama enfeksiyon varmış dediler şaka gibi dalga geçtiler sanki.Merhaba acibadem.maslaga gidiyorum transfer olacakken ağzımda tükürük bezi taşı çıktı üç aya zor iyilesti sonrasında önceden bilinmesine rağmen bir tane 6mm polip vardı onu aldılar varla yok arası birşey şimdi transfer bekliyorum henüz bilgi verilmedi .Ağızlarından cımbızla laf aliyoruz
Haha evet yaÇokmuş yaa
Bu üçüncü denemem ne var ne yok sattım inşallah hayırlısı ise bu sefer olsun.Rabbim tüm bekleyenleri kucaklarına evlat almayı nasip etsinAllah şifa versin inşallah sonu güzel olur hepimizin. Rahim dinlendirme yapmazlarsa sen de ilk adetle başlarsın bence cnm transfer sürecine bu defa. Benim de polip var dediler ameliyata girdim çıktım polip yokmuş ama enfeksiyon varmış dediler şaka gibi dalga geçtiler sanki.
Aynen canım ilaçları bulmazk zor değil ama ilaçlar biraz sıkıntı yapıyor çok psikolojim bozuldu iyice stresten ama geçiçek inşallah hepsi allahım hepimize bu müjdeyi yaşatsınAnladım canım çok teşekkürler bilgi için hazırlıklı olurum bari
Selam benim transfer tarihim de muhtemelen 7-8 temmuz 27 haziran da kontrolüm var bakalım ne diyecek. benim embriyolarım 6. gün embriyosu ve ikisini de transfer ettirmeyi düşünüyorum. Senin embriyon kaçıncı gün, tek mi olacak çift mi?Selam kizlar benimde 2 temmuz transfer tarihim Allahim yolumuzu kolaylastirsin
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. ertelemeleri kafana takma, benim de pandemi yüzünden mayısta olacaktı temmuzda oldu şükür şuan oğlum var yani her şer bildiğimiz de hayır var. belki de dinlemem tutunmasını sağladı.Ben de temmuzda olacaktım ama ohss oldum hafif o yüzden dr ağustosa erteledi 2 tane 5.gun embiryosunu pgt ye gönderdik sonuç bekliyoruz eğer normal gelirse ağustosta olucam henüz regl olmadim 18 inde opu olmustuminşallah 2 embiryomuz da sağlıklı gelir pgt den ilk denememiz Allah yardımcımız olsun hepimizin Allah ol der olur en iyisini o bilir o sığınıyoruz elimizden geleni yapıp duamızı edip ona bırakıyoruz Allah en iyisini en hayirlisini bilir güzel hayirli haberler nasip etsin.temmuzda transfer olacaklara da sağlıkla hamile kalmalarını ve sağlıkla kulaklarına almalarını Allah nasip etsin inşallah.
Umarım benim de öyle olur hep öyle diyorum zaten ne olursa Allahtan elbetteki hayır vardır. Tutunmasi ve sağlıklı gebelik oluşması için ne önerirsiniz beslenme takviye henüz iyileşmedigim için başlamamistm siz neler yaptınız transfere kadarhayırlı sonuçlar alırsın inşallah. ertelemeleri kafana takma, benim de pandemi yüzünden mayısta olacaktı temmuzda oldu şükür şuan oğlum var yani her şer bildiğimiz de hayır var. belki de dinlemem tutunmasını sağladı.
Ben de temmuzda olacaktım ama ohss oldum hafif o yüzden dr ağustosa erteledi 2 tane 5.gun embiryosunu pgt ye gönderdik sonuç bekliyoruz eğer normal gelirse ağustosta olucam henüz regl olmadim 18 inde opu olmustuminşallah 2 embiryomuz da sağlıklı gelir pgt den ilk denememiz Allah yardımcımız olsun hepimizin Allah ol der olur en iyisini o bilir o sığınıyoruz elimizden geleni yapıp duamızı edip ona bırakıyoruz Allah en iyisini en hayirlisini bilir güzel hayirli haberler nasip etsin.temmuzda transfer olacaklara da sağlıkla hamile kalmalarını ve sağlıkla kulaklarına almalarını Allah nasip etsin inşallah.
Amin inşallah bende zaten panik atak olduğu için antidepresan kullanıyorum bazen o bile yeterli gelmiyor hormon ilaçları olduğundan baya etkiliyor insanı ya.Aynen canım ilaçları bulmazk zor değil ama ilaçlar biraz sıkıntı yapıyor çok psikolojim bozuldu iyice stresten ama geçiçek inşallah hepsi allahım hepimize bu müjdeyi yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?