Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Benimde yapasım geliyor :)))

bugün kalça iğnem var acilde belki eve gelirken eczaneden bi erken gebelik testi alırım can sıkıntısı :))
Eee gitmisken kan verin işte :)) ben öyle yaptım. Test ile bir daha niye uğraşıyorsunuz.

Aynı gün transfer olmuşuz ben de yapasım geliyor ama tutuyorum kendimi demek ki yapsam benim de çıkmayacakmış. Neyse bir iki gün daha bekliyip bi denerim belki bende
Ya belli olmaz canım belki seninki çıkardı ama yapmaman iyi olmuş erken olduğunu bile bile göremeyince çizgiyi çok etkilendim ha akıllanır mıyım yarın tekrar yapacağım🤭

Benim elimde de Albi var nasıl acaba yanılma payı falan
Ya burada bir başlık bile vardı sanki yalancı pozitif veren testler mi ne öyle bişey ordan bakmak lazım ona ben hiç bilmiyorum avox mu ne iyiymiş, miratech iyiymiş, predictor e güveniyoruz ama onu da beğenmeyenler varmış bilemiyorum ben de güvenicek miyiz güvenmicek miyiz

Kızlar merhaba ben 16 Temmuz da transfer oldum ve bugün 10. Gün beta 65 çıktı pazartesi normalde test günü tekrar kan vericem orda da artış olursa gebelik kesinleşmiş olacak oraya kadar tamam şimdi ben kaç günlük hamileyim mesela veya pazartesi kandan sonra ne zaman doktora gitmeliyim kese için ilk gebelik hiç bişey bilmiyorum gebelik gününü öğrenmek için uygulama indirdim son adet tarihini girin diyor girince 3 haftalık diyo daha da kafam karıştı bilgisi olan varsa bi beni aydınlatabilir mi 😂😂🙏🙏🙏

Back
X