- 4 Eylül 2015
- 90
- 51
- 88
- 29
5 Ağustos29 temmuz benimki sizin ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 Ağustos29 temmuz benimki sizin ki
Cok tesekkurlerMaşallah gözün aydın darısı isteyen herkese olsun kaçıncı gün öğrendin sonucunu kaçırmış olabilirim yazdıysan![]()
5. Gun embriyosuydu, 9.gun kan tahlili yaptirdim 186 ciktiGözünüz aydınnnsağlıkla kucağınıza alın ibş
kaçıncı gün embriyosu,kaçıncı gün,kaçla öğrendiniz acaba?
Cok tesekkurlerrGözün Aydın çok sevindim sağlıkla devam etsin![]()
Tebrik ederim sağlikla kucaginiza alin insallah
AminCok tesekkurlerrinsallah saglikla kucagimiza alalim hepimiz
![]()
kızlar bu ne şimdi ucuz test diyemi böyle oldu :))
Kız git bi kereliğine predictor al o nokta atışı doğru çıkarıyor bn de 330tl ye aldım ama 6.günde çıkardıKızlar bu ne şimdi :)) ucuz test diyemi böyle oldu
Test şimdi böyle oldu. 5. Günümde negatif şuan demekki daha var zamanı 2 gün sonra bi tane daha
Amin amin inşaallah,hepimiz5. Gun embriyosuydu, 9.gun kan tahlili yaptirdim 186 ciktiCok tesekkurler isteyen burdaki herkes saglikla kucagimiza alalim insallah
![]()
BenKızlar aranızda dudak kuruluğu yaşayan var mı
Burt's Bees marka temiz içerikli bir krem var ondan almayı düşünüyorumKızlar aranızda dudak kuruluğu yaşayan var mı
İlklerin fotosunu çok erken çekmişsin sanki, ama zaten testi de erken yapmış olabilirsin, en azından sabah ilk idrarla yap bir iki gün sonra daha kesin sonuç için erken gönlüne göre olsun dilerimKızlar bu ne şimdi :)) ucuz test diyemi böyle oldu