Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar tüp bebekte ben pozitifi gördüm ama doktora gitmedim transfer süresinde bana ananas iyi gelir al demişlerdi aldım ama yememiştim şimdi de gebelikte önermiyorlar diyorlar kime inansam bilemedim dolapta duruyor birde çürücek yenmeli mi yenmemeli mi
Şimdi yeme canım eşin yesin ilk üç gün çok az yemiştim bn abartmadan bi şey olmadı ama şimdiden sonra Allah korusun düşüğe rahmin kasılmasına yol açabilir öyle diye biliyorum

Kızlar tüp bebekte ben pozitifi gördüm ama doktora gitmedim transfer süresinde bana ananas iyi gelir al demişlerdi aldım ama yememiştim şimdi de gebelikte önermiyorlar diyorlar kime inansam bilemedim dolapta duruyor birde çürücek yenmeli mi yenmemeli mi
canım ödem atıcı yiyecek ve içecekler kesinlikle önerilmiyor.. ananaslı kek yap çok güzel oluyor

Yaa fitilde ben de artık zorlanıyorum sanki gitmiyor bazen dar gibi oluyor 🙈

Bana bağışıklık baskılayıcı olarak prednol vermişti, ona devam ediyorum ben baya 20 gün olmuştur

Fitili ıslat da koy canım çabucak giriyor ben öyle yapıyorum son zamanda iyice kurudu canım yanıyordu.

Aaa prednol ben de kullanıyorum da bağışıklık baskılayıcı vs olduğunu bilmiyordum😃

Şimdi yeme canım eşin yesin ilk üç gün çok az yemiştim bn abartmadan bi şey olmadı ama şimdiden sonra Allah korusun düşüğe rahmin kasılmasına yol açabilir öyle diye biliyorum

Ay ben de transferden sonra hergün sabah kahvaltıda incecik bir dilim yiyorum iyi gelir dediler diye inş sıkıntı olmaz 🥲 hatta yarım çay bardağı nar suyu içiyorum. Nar suyunu abartmamak kaydıyla kahvaltıda içebilirsin demişti hemşire.

Decort diye bir ilac embriyoyu vucut yabanci madde olarak algilayip bagisiklik sistemi devreye girmesin diye veriliyor kortizonlu bir ilac bu surede tuzsuz beslenme yapiliyor tabi her doktorun tedavi sekli farklidir sizinki gerekli gormemis olabilir

Prednol verdi canım bana da oymuş meğer içeriğini bilmiyordum. Benim direk kabulleniş ne verseler sorgusuz içiyorum 😃

Aynı şeyleri yaşıyoruz yaa fitilde ben de zorlanıyorum son günlerde hindistan cevizi yağı sürüyorum çok az yoksa çok zorlanıyorum ben de

Ya bide sizin de kasıklarınıza ara ara bıçak saplanır gibi oluyor mu benim ki normal mi bazen aniden bıçak gibi giriyor 5 10 saniye geçiyor ama can yakıyor neden olur ki korkuyorum böyle olunca

Transferin 2. Günündeyim ben daha kızlar ya biraz ayakta durdum, Sağ kasıkta ağrı oluyor sabahtan beri geçmedi ayaktayken üstüne basınca da ağrı artıyor. 🥲 Normal mi ilk zamanlar neler yaşadınız..

Valla canım şimdiki aklım olsa ilk 3 gün yatardım çoğu kez. Az az kalk bence çünkü çok ağrı oluyor. Ben az yattım hep kasık bel ağrıyordı. Sonra hafifliyor ama artık yerleşiyor mu ne oluyor daha az oluyor sancı sanki

Back
X