Olabilir fitil ben gunde 4 kere kullaniyorum siz kac kere kullaniyorsunuz
Ben 3 kez ikişer tane atıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir fitil ben gunde 4 kere kullaniyorum siz kac kere kullaniyorsunuz
Benim 11 tane toplandı olgun 10 tane döllenen 8 tane oldu diğer süreçleri de bekliyoruzBenim de ilk ilaç sonrasında 4 tane var demişti. Ancak toplama günü 7 tane olgun yumurta toplandı merak etmeyin mm olarak büyüyenleri sayıyorlar sadece![]()
Sorma ya ufacık farklı bi sızı olsun hemen niye oldu diye endişe modu
Valla benim de bugün vardı sağımda bir sızlama derinden şöyle arkaya doğru ara sıra oluyor sonra geçiyor inşallah herşey yolundadır yaYa bide sizin de kasıklarınıza ara ara bıçak saplanır gibi oluyor mu benim ki normal mi bazen aniden bıçak gibi giriyor 5 10 saniye geçiyor ama can yakıyor neden olur ki korkuyorum böyle olunca
Valla kanlı bir akıntı gibiydi benim öyle korktum ki adet filan oluyorum sandım kan testi yaptırabilirsin diyince beta baktırdım promester iğneyle filan geçti çok şükür leke olmadan hamilelik geçirenler de çok aman öyle olsun senin deYaa öyle mi diyosun![]()
Az yemekten zarar geleceğini düşünmüyorum canım sen yine de artık yemeAy ben de transferden sonra hergün sabah kahvaltıda incecik bir dilim yiyorum iyi gelir dediler diye inş sıkıntı olmazhatta yarım çay bardağı nar suyu içiyorum. Nar suyunu abartmamak kaydıyla kahvaltıda içebilirsin demişti hemşire.
Taze fasulye kabak taze bamya bn bunlardan çokça tükettim canım tavsiye ederim hem kabızlığı da önlüyorKızlar saçma olacak da size sorayım. Şimdi ben regl bekliyorum sonrasında transfer günüm belli olacak. Ben karbonhidratsız ne yicem aklıma bişi gelmiyor. Siz naptınız? Bi şekilde üç gün de bi makarna pilav yerken buluyorum kendimi. Önermiyorlar ya.
Benim ilk günden beri var arada baya sızlatıyor ilk zamanlar daha fazla oluyordu bi kaç gündür az az oluyo ama acıtıyor yarın asıl test günü 10. Gün 65 çıkmıştı beta inşallah yükselme olmuşturValla benim de bugün vardı sağımda bir sızlama derinden şöyle arkaya doğru ara sıra oluyor sonra geçiyor inşallah herşey yolundadır ya
Ben bir gün et yaptım bir gün balık ertesi gün sebze yaptım - fasulye - patlıcan - çig kabak - havuç salatası vsKızlar saçma olacak da size sorayım. Şimdi ben regl bekliyorum sonrasında transfer günüm belli olacak. Ben karbonhidratsız ne yicem aklıma bişi gelmiyor. Siz naptınız? Bi şekilde üç gün de bi makarna pilav yerken buluyorum kendimi. Önermiyorlar ya.
Benim 6 tane döllenenden 3 tanesi 5. Güne geldi 4Aa ve 4BcBenim 11 tane toplandı olgun 10 tane döllenen 8 tane oldu diğer süreçleri de bekliyoruz
Kalkmadım sonrasındaValla canım şimdiki aklım olsa ilk 3 gün yatardım çoğu kez. Az az kalk bence çünkü çok ağrı oluyor. Ben az yattım hep kasık bel ağrıyordı. Sonra hafifliyor ama artık yerleşiyor mu ne oluyor daha az oluyor sancı sanki
Çok güzel,güzel sonuçlar gelir inşallah bende meraktan catlayacagim çok zormuş beklemekBenim 6 tane döllenenden 3 tanesi 5. Güne geldi 4Aa ve 4Bc4Aa transfer edildi 5. Gün embriyosu taze transfer ben de bekliyorum sonuçları
![]()
İnşallahhh hepimiz içinnÇok güzel,güzel sonuçlar gelir inşallah bende meraktan catlayacagim çok zormuş beklemeksiz
Daha ben olmadım benimki döllenme asamasinda dondurulmuş olacak doktor rahim dinlendirme yapacagiz dediİnşallahhh hepimiz içinnTaze transfer oldum ben 12 günü beklemeden kan vermeyin dediler
Sizin taze miydi dinlendildi mi
![]()
Teşekkür ederim yarın bi liste bişi yapcam artık, akıla bırakınca karışıyorTaze fasulye kabak taze bamya bn bunlardan çokça tükettim canım tavsiye ederim hem kabızlığı da önlüyor
Sağlıklaa çıkarlar inşallahDaha ben olmadım benimki döllenme asamasinda dondurulmuş olacak doktor rahim dinlendirme yapacagiz dedi
Hemen yarın listelicem :) bunların çoğunu yapıyorum ben de avokado havuz chia vb. Ama dönüp dolaşıp üçüncü gün makarna gömüyorumBen bir gün et yaptım bir gün balık ertesi gün sebze yaptım - fasulye - patlıcan - çig kabak - havuç salatası vshaftada 2 balık yapmaya çalıştım kokusundan çok haz etmem o yüzden getirde migrosta donuk somon ve mezgit filetolar var sosa yatırıp direk fırınladım
yağda ve baharatlı önermiyorlar diye
Ama full de sağlıklı beslenmedim hafta sonu hamburger yediğim de oldu , hazır patates kızartması da yedim sadece hepsini bitirmektense yarısını yedim
Ekstra kefir , nar suyu , avakado ,kabak çekirdeği , çörek otu , yumurta her gün ya yoğurt ya salata ekledim yemeklerin yanına.
Ben arada bir glütensiz beslenmeyi de severim kinoa salatası maş fasulyesi salatası filan da ekleyebilirsiniz yüksek proteinli ve çok güzel oluyorTeşekkür ederim yarın bi liste bişi yapcam artık, akıla bırakınca karışıyor
Ya millet neler yapıyor benim arkadaşım eve girmedi full dışarda yedi çok da sağlıklı bebişiiHemen yarın listelicem :) bunların çoğunu yapıyorum ben de avokado havuz chia vb. Ama dönüp dolaşıp üçüncü gün makarna gömüyorumtamam bi şekilde halletcem ya kendimi çok suçlu hissediyorum