Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar saçma olacak da size sorayım. Şimdi ben regl bekliyorum sonrasında transfer günüm belli olacak. Ben karbonhidratsız ne yicem aklıma bişi gelmiyor. Siz naptınız? Bi şekilde üç gün de bi makarna pilav yerken buluyorum kendimi. Önermiyorlar ya.

Sorma ya ufacık farklı bi sızı olsun hemen niye oldu diye endişe modu
Ya bide sizin de kasıklarınıza ara ara bıçak saplanır gibi oluyor mu benim ki normal mi bazen aniden bıçak gibi giriyor 5 10 saniye geçiyor ama can yakıyor neden olur ki korkuyorum böyle olunca
Valla benim de bugün vardı sağımda bir sızlama derinden şöyle arkaya doğru ara sıra oluyor sonra geçiyor inşallah herşey yolundadır ya

Ay ben de transferden sonra hergün sabah kahvaltıda incecik bir dilim yiyorum iyi gelir dediler diye inş sıkıntı olmaz 🥲 hatta yarım çay bardağı nar suyu içiyorum. Nar suyunu abartmamak kaydıyla kahvaltıda içebilirsin demişti hemşire.
Az yemekten zarar geleceğini düşünmüyorum canım sen yine de artık yeme

Kızlar saçma olacak da size sorayım. Şimdi ben regl bekliyorum sonrasında transfer günüm belli olacak. Ben karbonhidratsız ne yicem aklıma bişi gelmiyor. Siz naptınız? Bi şekilde üç gün de bi makarna pilav yerken buluyorum kendimi. Önermiyorlar ya.
Taze fasulye kabak taze bamya bn bunlardan çokça tükettim canım tavsiye ederim hem kabızlığı da önlüyor

Valla benim de bugün vardı sağımda bir sızlama derinden şöyle arkaya doğru ara sıra oluyor sonra geçiyor inşallah herşey yolundadır ya
Benim ilk günden beri var arada baya sızlatıyor ilk zamanlar daha fazla oluyordu bi kaç gündür az az oluyo ama acıtıyor yarın asıl test günü 10. Gün 65 çıkmıştı beta inşallah yükselme olmuştur

Ben bir gün et yaptım bir gün balık ertesi gün sebze yaptım - fasulye - patlıcan - çig kabak - havuç salatası vs 🥲 haftada 2 balık yapmaya çalıştım kokusundan çok haz etmem o yüzden getirde migrosta donuk somon ve mezgit filetolar var sosa yatırıp direk fırınladım🤭 yağda ve baharatlı önermiyorlar diye😬 Ama full de sağlıklı beslenmedim hafta sonu hamburger yediğim de oldu , hazır patates kızartması da yedim sadece hepsini bitirmektense yarısını yedim 😅 Ekstra kefir , nar suyu , avakado ,kabak çekirdeği , çörek otu , yumurta her gün ya yoğurt ya salata ekledim yemeklerin yanına.

Tam zamanıyken taze fasulye tüketin. Varsa tavuk haşlama veya et kemik haşlama suyuyla beraber patatesi çok çok az tüketin. Kasaplarda ilikli kemik oluyo bazen ücretsiz veriyolar onu alın 7 8 kaynatıp suyunu için. Bol protein.

Valla canım şimdiki aklım olsa ilk 3 gün yatardım çoğu kez. Az az kalk bence çünkü çok ağrı oluyor. Ben az yattım hep kasık bel ağrıyordı. Sonra hafifliyor ama artık yerleşiyor mu ne oluyor daha az oluyor sancı sanki
Kalkmadım sonrasında 🙏🏻 Çok da yatma demişlerdi ama en azından 36 saat kadar dinlenmek gerekiyor galiba ben ekstra fitil falan da kullanmıyorum ya benim doktorum ekstra bir şey vermedi 😬😬😬 Progestan dex vuruyorum sadece sabah akşam 😅 Burada okuyunca arayıp sorsam mı bana da serum fitil bir şeyler verin diye 🤣😅

Ben bir gün et yaptım bir gün balık ertesi gün sebze yaptım - fasulye - patlıcan - çig kabak - havuç salatası vs 🥲 haftada 2 balık yapmaya çalıştım kokusundan çok haz etmem o yüzden getirde migrosta donuk somon ve mezgit filetolar var sosa yatırıp direk fırınladım🤭 yağda ve baharatlı önermiyorlar diye😬 Ama full de sağlıklı beslenmedim hafta sonu hamburger yediğim de oldu , hazır patates kızartması da yedim sadece hepsini bitirmektense yarısını yedim 😅 Ekstra kefir , nar suyu , avakado ,kabak çekirdeği , çörek otu , yumurta her gün ya yoğurt ya salata ekledim yemeklerin yanına.
Hemen yarın listelicem :) bunların çoğunu yapıyorum ben de avokado havuz chia vb. Ama dönüp dolaşıp üçüncü gün makarna gömüyorum😂 tamam bi şekilde halletcem ya kendimi çok suçlu hissediyorum

Hemen yarın listelicem :) bunların çoğunu yapıyorum ben de avokado havuz chia vb. Ama dönüp dolaşıp üçüncü gün makarna gömüyorum😂 tamam bi şekilde halletcem ya kendimi çok suçlu hissediyorum
Ya millet neler yapıyor benim arkadaşım eve girmedi full dışarda yedi çok da sağlıklı bebişii 😅🤣 Kendinizi çok da germeyin nasıl içinden geliyorsa her gün de sağlıklı olmak zorunda değiliz 🤭🤣🤣🤣

Back
X