Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Hadi hayırlısı olsun
Az önce aradılar transferi çarşamba yapalım diye. Ama doktorum yurt dışındaymış ve transferi başka doktor yapacakmış. Ben öncesinde defalarca transferde kendi doktorumu istediğimi söyledim. Çok modum düştü siz olsanız ne yapardınız?

Hmmm bilemedim hiç, benim de tadım kaçardı muhtemelen, özel bir klinikse ve diğer doktoru da biliyor güveniyorsanız olabilir aslında

Bana bir akıl verin kızlar başkasının transferi yapmasını kabul etmelimiyim. Ertelesem embriyo yılı doluyor hadi bir ay sonra yaparız ama yine kendi doktorunuzu garanti edemeyiz. Yine bir kongre, hastalik ya da cenazesi olur yine o giremez diyorlar. Transferden bir gün sonra geliyor doktor. Bir gün sonra o yapsın diyorum olmaz geç oluyor diyorlar. Vallahi kalbim sıkışıyor, sinirden ağlayacağım. Şaşırdım kaldım ve en çok istemediğim şey buydu hem merkezle hem doktorla bu konuyu kaç kere konuştum oysa.

Ben persembe oluyorum allahim insallah yuzumuz güler cok heycanliyim
Amin canım. Benim de transferime salı günü yapalım diye aradılar. Ama kendi doktorum yurt dışına kongreye gitmiş başka doktor yapacak transferi. Modumu o kadar düşürdü ki bu haber. Oysa ısrarla bu konuyu sormuştum onlara.

Hmmm bilemedim hiç, benim de tadım kaçardı muhtemelen, özel bir klinikse ve diğer doktoru da biliyor güveniyorsanız olabilir aslında
Doktor olarak tanımıyorum. Aslında hiç istemediğim sevmediğim bir doktor yapacaktı onu istemiyorum şu doktor yapsa olmaz mı dedim olur siz isterseniz ona yazarız randevuyu dediler. İkisini de Tanımıyorum bazen bilgilendirme için aradıklarında konuşmuşluğum var. En istemedim şey buydu.

Bence moralinizi bozmayın bu aşamaya kadar gelmişken ertelemek de iyi olmaz sanki. Benim başıma da aynı durum gelmişti Şubat ayında ilk transferimi olmuştum ama doktorum şehir dışına gittiği için başka doktor yapmıştı transferimi. Hiç bir sorun yaşamadım diğer doktor da gayet uzman birisiydi. Transferim maalesef negatif sonuçlanmıştı fakat bunu transferi yapan doktora asla bağlamıyorum (embriyo pgt’siz idi ve muhtemelen sağlıksızdı).

Transfer için bu kadar ilaç vs almışsınız, rahminizin durumu da iyi ise ben olsam ertelemezdim. Başka doktor transfere girecek dediklerinde benim de ilkin modum düştü ama hemen toparlayıp pozitif olmaya çalışmıştım. İnşallah her şey çok güzel geçer ve mutlu haberi en kısa zamanda alırsınız

Ben bir arkadaşımı şuan ki doktoruma gönderdim çok güzel yumurtaları toplandı ki sebepsiz infertilite hastası bir normal yoldan çocuğu vardı. Transferi benim sevmediğim doktor yapmış o da kendi dokroru yurt dışında olduğu için yani yine benim doktor yurt dışına gitmiş aynı benim ki gibi transfere 3 gün kala söylemişler. Arkadaşım çok kızmış ama yinede transferi olmuş tabi sonuç negatif. Bir ay sonra kendi doktoru transferi yaptı şuan 8 aylık iki kızı var. Yani sadece iyi embriyo iyi horman iyi rahim değil aynı zaman da o embriyoyu yerleştirdiği yer de önemli. Biri doçent biri uzman. Arada bilgi tecrübe olarak çok fark var. Ki transferi o uzman yapsın istesem tüm tedaviyi ona giderim. Doçente gidip onca para dökmem. Bu hasta psikolojisi içinde kötü bir yaklaşım.

İçine nasıl daha iyi siniyorsa o şekilde yapın. Sizi çok anlıyorum. Hasta psikolojisi için kötü bir yaklaşım, haklısınız katılıyorum. 2 doktor arasında uzmanlık farkı da varsa bu önemli. Benim doktorlarım ikisi de aynı derecede iyidi o yüzden doktor farklılığından dolayı negatif aldığımı düşünmüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun bol şanslar diliyorum

Başka bir doktor seçtik o yapacak transferi. Belki kendi doktorum değilde başkasının yapmasında vardır bir hikmet. Allah'a emanet ettim işimi. Sağlıkla olur inşallah.

Ayy sen de neler yaşamışsın inşallah canım hayırla sağlıkla bu ay transferimiz olur Ve güzel haberler alırız ne dedi çıktı mı sonuç ?

Benimde 7 temmuzda kontrol var estrofem kullanmaya başladım 3 gün oldu transfer için henüz bi tarih verilmedi ama bende 15 temmuz civarı olacağını düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun

Benim de kontrollerimin çoğunu başka bir hoca yaptı ama ona da çok güveniyorum. Fakat transfer için başından beri kendi doktorumu istiyorum bende . Benimki de çok yoğun, sürekli kongrede vs. Farklı doktor istememenizde hak veriyorum size ama erteledikçe de stres artıyor. Rahim hazırsa her şey normalse yaptırın bence. Ama içiniz rahat etmeyecekse erteleyin

Başka bir doktor seçtik o yapacak transferi. Belki kendi doktorum değilde başkasının yapmasında vardır bir hikmet. Allah'a emanet ettim işimi. Sağlıkla olur inşallah.
İnşallah sonuç güzel olsun, madem öyle ya da böyle bir karar verdiniz artık düşünmemeye çalışın stres zaten yeterince olumsuz etkiliyor, iyi düşünelim iyi olsun

Ayy sen de neler yaşamışsın inşallah canım hayırla sağlıkla bu ay transferimiz olur Ve güzel haberler alırız ne dedi çıktı mı sonuç ?
Evet canım 2 temmuz çarşamba 6. gün iki tane embriyo transfer olacak. Az kalınca daha da bir heyecan başladı
Temmuz sonunda hepimiz hamiş olacağız Allah'ın izniyle

İnşallah sonuç güzel olsun, madem öyle ya da böyle bir karar verdiniz artık düşünmemeye çalışın stres zaten yeterince olumsuz etkiliyor, iyi düşünelim iyi olsun
Evet stresten sıyrılmaya çalışıyorum, doktorun yerine başkası olacak ama onda da vardır bir hikmet dedim ve kabullendim veee ben hazırım diyorum. Sabah bir tartılayım bakayım transfer öncesi kaç kiloyum diye 80 olmuşum ben şok oysa transfer öncesi kilo vermek istiyordum aksine almışım. Bende duygusal açlık problemi var eşim dalga geçiyor şimdi benimle "ooo sen doğuma kadar 100 kilo olursun diye" bakalım artık.

Evet canım 2 temmuz çarşamba 6. gün iki tane embriyo transfer olacak. Az kalınca daha da bir heyecan başladı
merhabalar, benimde 3 temmuz inşallah, tek embiryom var genetik taramadan sağlıam gelen

sizin ilk deneme mı

Ayy hadi inşallah canım bnm de muhtemelen inşallah her şey yolunda giderse 11-12si transfer olur

Çok iyi motivesin, moral olarak da daha iyisin ne güzel Eşler de çok biliyor ya Neyse çok sinirlendirirse ye eşini gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…