Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Çok iyi motivesin, moral olarak da daha iyisin ne güzel Eşler de çok biliyor ya Neyse çok sinirlendirirse ye eşini gitsin
Ayyy biri bana motivesin mi dedi?
Başta çok motive oldum. Geçen cuma doktor kontrolünde doktor bir baktı "aaa yumurtan 20 mm olmuş dedi", bugün adetin 11. günü dedim. Dedi ki "bu kadar erken olgunlaşmasını beklemiyorduk belki salı ya da çarşamba yaparız belki de geç kalmış olabiliriz kanlarina bi bakalım ona göre karar veririz ne yapacağımıza iptal etmek zorunda kalabiliriz" dedi, aman ben bir bozuldum. Sonra üç gün arka arkaya kan verdim, pazar günü aradılar "çarşamba günü transfer yapacağız ama Dr bey yurt dışında kongrede, transferi falanca dr yapacak" ısrarla bu konuyu merkeze vurgulamıştım oysa, transferi kendi doktorum yapsın diye. Ama öyle moralim bozuldu ki kalbim sıkıştı sinirden, üzerine aile ve iş meseleleri ağlayacağım ama ağlayamıyorum. Sonra başka doktoru önerdim hani şu doktor yapsın o zaman diye, olur o yapsın dediler biraz olsun yatıştım. Bunda da vardır bir hikmet belki benim için pozitif bu şekilde gelecektir diye kendimi teskin ettim. 2024 yılı mart ayında da transfer planladık, eşim hastalandı " ben kesin kanserim transferi iptal edelim. Şimdi benim ameliyat ya da kemoterapi olurur sen hem ben hem hamilelik bebek çok zor olur" muhabbeti yüzünden iptal etmişliğim var, ki temmuzda embriyorın 5 yılı doluyor. Yani yumurta kapıda başka embriyo da yok yaş 39. Oyyy oyy.

Merhaba kızlar aranızda 6.gün embriyosu transfer olan , hamile kalan var mı?
Kaliteli midir sizce ?

Merhaba kızlar aranızda 6.gün embriyosu transfer olan , hamile kalan var mı?
Kaliteli midir sizce ?
Ben bir tane 5. Gün 3AB kalite emriyo transfer oldu doğurdum şuan 4.5 yaşında. 2023 de bir tane 5. Gün 3BB embriyosu transfer ettiler onun kalbi durdu.
Bugün saat 15.00 da 2 kane 6. Gün 3BB ve 3BC transfer edecekler. Tabi çözüldüğünde kalite değişe bıkıyor. Bak günü önemli değil embriyo hücre olayı önemli. Yani 6. Gün de iyi kalite olabilir.
Sonucu buradan paylaşacağım.

Maşallah Allah evladını bağışlasın
Kaybın için üzgünüm başın sağolsun

İnşallah transferin iyi geçer sağlıkla tutunurlar sağlıkla kucağına alırsın

Ben 3 tedavi gördüm. Bu son tedavimde 2 embriyom oluşmuştu birincisini 5.gün iyi kalite Mayıs ayında taze transfer oldum negatif oldu. Şimdi kalan embriyo için transferi ne zaman olayım diye düşünüyorum Allah'ın izniyle bakalım inşallah kalitede düşme olmaz Allah ne demişse öyle olur

Teşekkür ederim canım. Olacak Allah'ın izniyle modunu düşürme. İnan hepimiz ayrı ayrı farklı tecrübeler yaşıyoruz. Bu da bir imtihan işte. İşimizi Allah'a emanet edip çıktık yola. O bizlere evlat sevinci yaşatsın. Rabbım isteyen herkese versin inşallah. Kendini hazır hissettiğinde başla. Mesela ben embriyolarimin fotoğrafına bakıyorum, bu beni çok motive ediyor.

Merhaba kızlar bende estroferm kullanmaya başladım 5 gün 2 defe sonrasında 3 deda şeklinde. Yarın kontrolüm var transfer günüm henüz belli değil ama 8i olabilir demişlerdi. 3 gün 8hücreli ilk transfer deneyimim olacak çok heyecanlıyım içimde hem umut hem korku karmakarışık duygular var. Rabbim yüzümüzü güldürsün

Amin

Kızlar bana estrofem başlatıyor hoca yarın. Günde iki sonra 3 e çıkacak 5 kutu verdi. Folidays folik asit ve ecoprin kan sulandırıcı. Herkese böyle mi veriliyor.
ben direk 3 kere estrofemle başladım bide coraspin vardı ilk hafta sonra duphaston günde 4 eklendi

Amin inşallah çok teşekkür ederim
Allah kimsenin emeğini boşa vermesin inşallah

Kızlar bana estrofem başlatıyor hoca yarın. Günde iki sonra 3 e çıkacak 5 kutu verdi. Folidays folik asit ve ecoprin kan sulandırıcı. Herkese böyle mi veriliyor.
Bana günde üç estrofem, kan sulandırıcı, bağışıklık baskılayıcı, d vitamini, folik asit omega-3 vs içerikli bir vitamin verdi bir hafta sonra kontrol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…