Ayyy biri bana motivesin mi dedi?Çok iyi motivesin, moral olarak da daha iyisin ne güzelEşler de çok biliyor ya Neyse çok sinirlendirirse ye eşini gitsin
Amin canım. Rabbım dualarımız kabul etsin inşallahEvet hepimizin aynı hemen hemen. Hadi Allah yardımcımız olsun inşallah hepimize duacıyım
Saatim daha belli degil,doktorum yarın söyleyecekson bir gün sizin transfer saati belli mı
Ben bir tane 5. Gün 3AB kalite emriyo transfer oldu doğurdum şuan 4.5 yaşında. 2023 de bir tane 5. Gün 3BB embriyosu transfer ettiler onun kalbi durdu.Merhaba kızlar aranızda 6.gün embriyosu transfer olan , hamile kalan var mı?
Kaliteli midir sizce ?
MaşallahBen bir tane 5. Gün 3AB kalite emriyo transfer oldu doğurdum şuan 4.5 yaşında. 2023 de bir tane 5. Gün 3BB embriyosu transfer ettiler onun kalbi durdu.
Bugün saat 15.00 da 2 kane 6. Gün 3BB ve 3BC transfer edecekler. Tabi çözüldüğünde kalite değişe bıkıyor. Bak günü önemli değil embriyo hücre olayı önemli. Yani 6. Gün de iyi kalite olabilir.
Sonucu buradan paylaşacağım.
Teşekkür ederim canım. Olacak Allah'ın izniyle modunu düşürme. İnan hepimiz ayrı ayrı farklı tecrübeler yaşıyoruz. Bu da bir imtihan işte. İşimizi Allah'a emanet edip çıktık yola. O bizlere evlat sevinci yaşatsın. Rabbım isteyen herkese versin inşallah. Kendini hazır hissettiğinde başla. Mesela ben embriyolarimin fotoğrafına bakıyorum, bu beni çok motive ediyor.MaşallahAllah evladını bağışlasın
Kaybın için üzgünüm başın sağolsun
İnşallah transferin iyi geçer sağlıkla tutunurlar sağlıkla kucağına alırsın
Ben 3 tedavi gördüm. Bu son tedavimde 2 embriyom oluşmuştu birincisini 5.gün iyi kalite Mayıs ayında taze transfer oldum negatif oldu. Şimdi kalan embriyo için transferi ne zaman olayım diye düşünüyorum Allah'ın izniyle bakalım inşallah kalitede düşme olmaz Allah ne demişse öyle olur
AminMerhaba kızlar bende estroferm kullanmaya başladım 5 gün 2 defe sonrasında 3 deda şeklinde. Yarın kontrolüm var transfer günüm henüz belli değil ama 8i olabilir demişlerdi. 3 gün 8hücreli ilk transfer deneyimim olacak çok heyecanlıyım içimde hem umut hem korku karmakarışık duygular var. Rabbim yüzümüzü güldürsün
inşallahDesene arka arkaya geliyor bebişler.
Sağlıkla gelsinler inşallah
ben direk 3 kere estrofemle başladım bide coraspin vardı ilk hafta sonra duphaston günde 4 eklendiKızlar bana estrofem başlatıyor hoca yarın. Günde iki sonra 3 e çıkacak 5 kutu verdi. Folidays folik asit ve ecoprin kan sulandırıcı. Herkese böyle mi veriliyor.
tam 20 gün sürüyor hazırlık süreci bazen 21 veya 19Kontrolden geldim, ilaçları aldım, başladık bakalım transfere hazırlanmayaYolunda giderse ay sonu gibi dedi bakalım
tabi rahim yeterince kalınlaşma gösteriyorsatam 20 gün sürüyor hazırlık süreci bazen 21 veya 19
6 güne gittiğine göre kalitesiz olduğunu düşünmüyorum 5 güne gidenlere bile iyi kalitesli diyorlar blastMerhaba kızlar aranızda 6.gün embriyosu transfer olan , hamile kalan var mı?
Kaliteli midir sizce ?
benide bugün arayacaklar saat için bekliyorumSaatim daha belli degil,doktorum yarın söyleyecek
Amin inşallah çok teşekkür ederimTeşekkür ederim canım. Olacak Allah'ın izniyle modunu düşürme. İnan hepimiz ayrı ayrı farklı tecrübeler yaşıyoruz. Bu da bir imtihan işte. İşimizi Allah'a emanet edip çıktık yola. O bizlere evlat sevinci yaşatsın. Rabbım isteyen herkese versin inşallah. Kendini hazır hissettiğinde başla. Mesela ben embriyolarimin fotoğrafına bakıyorum, bu beni çok motive ediyor.
Evet benim de daha önce 19 gün sürmüştü, bakalım en güzeli ne zamansa o zaman olsuntam 20 gün sürüyor hazırlık süreci bazen 21 veya 19
Bana günde üç estrofem, kan sulandırıcı, bağışıklık baskılayıcı, d vitamini, folik asit omega-3 vs içerikli bir vitamin verdi bir hafta sonra kontrolKızlar bana estrofem başlatıyor hoca yarın. Günde iki sonra 3 e çıkacak 5 kutu verdi. Folidays folik asit ve ecoprin kan sulandırıcı. Herkese böyle mi veriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?