Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

merhabalar, benimde 3 temmuz inşallah, tek embiryom var genetik taramadan sağlıam gelen
Benim de tek embriyom var hiç tarama da yapılmadı tek olduğundan bakalım ne olacak nasip. Aranızda en son transfer ben olacağım sanırım herkes temmuz başı ben de sonu inşallah.

Benim de tek embriyom var hiç tarama da yapılmadı tek olduğundan bakalım ne olacak nasip. Aranızda en son transfer ben olacağım sanırım herkes temmuz başı ben de sonu inşallah.
Benim 5 tane gitti genetik taramaya 1 tane sağlam geldi bunada şükür daha önce iki düşüğüm var

Kızlar bana estrofem başlatıyor hoca yarın. Günde iki sonra 3 e çıkacak 5 kutu verdi. Folidays folik asit ve ecoprin kan sulandırıcı. Herkese böyle mi veriliyor.

Kızlar bana estrofem başlatıyor hoca yarın. Günde iki sonra 3 e çıkacak 5 kutu verdi. Folidays folik asit ve ecoprin kan sulandırıcı. Herkese böyle mi veriliyor.
Benim cuma günü kontrolüm var geçen hafta çarşambadan beri günde üç kez estrofem kullanıyorum corasprin ve folik cuma günü inşallah her şey yolunda giderse transfer tarihi belli olacak

Ben günde 3 estrofem, folik asit ve corasprin kullanıyorum. Bugün kontrol vardı farklı ilaçlar da eklendi.

Evet hepimizin aynı hemen hemen. Hadi Allah yardımcımız olsun inşallah hepimize duacıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…