Maşallah ne güzel tek olsun da tutunsun sağlıkla önemli olan omerhabalar, benimde 3 temmuz inşallah, tek embiryom var genetik taramadan sağlıam gelen
Benimde transferim 3 temmuzmerhabalar, benimde 3 temmuz inşallah, tek embiryom var genetik taramadan sağlıam gelen
Benim de tek embriyom var hiç tarama da yapılmadı tek olduğundan bakalım ne olacak nasip. Aranızda en son transfer ben olacağım sanırım herkes temmuz başı ben de sonu inşallah.merhabalar, benimde 3 temmuz inşallah, tek embiryom var genetik taramadan sağlıam gelen
Aynen öyle inşallah bu yılın anneleri biz oluruzMaşallah ne güzel tek olsun da tutunsun sağlıkla önemli olan oYaklaşmış sizin tarih, keşke benim de belli olsa
Aynı gün hadi bakalım inşallah hamiş olarak kapatırız temmuzuBenimde transferim 3 temmuz
Benim 5 tane gitti genetik taramaya 1 tane sağlam geldi bunada şükür daha önce iki düşüğüm varBenim de tek embriyom var hiç tarama da yapılmadı tek olduğundan bakalım ne olacak nasip. Aranızda en son transfer ben olacağım sanırım herkes temmuz başı ben de sonu inşallah.
İnşallahAynı gün hadi bakalım inşallah hamiş olarak kapatırız temmuzu
AminAynen öyle inşallah bu yılın anneleri biz oluruz
Ben de sona kalıcam galiba bu gidişleBenim de tek embriyom var hiç tarama da yapılmadı tek olduğundan bakalım ne olacak nasip. Aranızda en son transfer ben olacağım sanırım herkes temmuz başı ben de sonu inşallah.
Hayırlısı inşallah geç olsun güç olmasın sonunda iyi ki beklemişiz hepsine değdi demek nasip olsun da.Ben de sona kalıcam galiba bu gidişle
son bir gün sizin transfer saati belli mıBenimde transferim 3 temmuz
siz ne durumdasınız şuan transfer sürecinde mısınızBen de sona kalıcam galiba bu gidişle
Evet yarın kontrolüm var transfer hazırlığına başlanacak mı belli olacaksiz ne durumdasınız şuan transfer sürecinde mısınız
Benim cuma günü kontrolüm var geçen hafta çarşambadan beri günde üç kez estrofem kullanıyorum corasprin ve folik cuma günü inşallah her şey yolunda giderse transfer tarihi belli olacakKızlar bana estrofem başlatıyor hoca yarın. Günde iki sonra 3 e çıkacak 5 kutu verdi. Folidays folik asit ve ecoprin kan sulandırıcı. Herkese böyle mi veriliyor.
Ben günde 3 estrofem, folik asit ve corasprin kullanıyorum. Bugün kontrol vardı farklı ilaçlar da eklendi.Kızlar bana estrofem başlatıyor hoca yarın. Günde iki sonra 3 e çıkacak 5 kutu verdi. Folidays folik asit ve ecoprin kan sulandırıcı. Herkese böyle mi veriliyor.
Tetradox kullandınız mı. Çünkü atağı ciddi derecede tetikliyorEvet ben baştan panik atak oldum sandım o yine ilaçların yan etkisiymiş ağlıyorum içim sıkılıyor halsizlik çok kötüydüm
Desene arka arkaya geliyor bebişler.merhabalar, benimde 3 temmuz inşallah, tek embiryom var genetik taramadan sağlıam gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?