Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar transferin ilk günüydü az önce çok az ve çok açık kahve sarımsı akıntı oldu adet öncesi böyle baslar sonra adet görürüm hep verdikleri kağıtta normal yazıyor paniklememe gerek yok değil mi lekelenme ama aşırı az 🤦🏻‍♀️

Selam kızlar, ben de 6 Ağustos’ta transfer olacağım. İlk transferim olacak. Çok heyecanlıyım 🥰 dondurulmuş embriyo transferi. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🫶🏻 Pozitif sonuç alanlar olmuş bu topikte. Hepsini tebrik ederim, darısı başımıza inşallah. Hamişlerin duası kabul olurmuş, bizi de dualarınıza eklemeyi unutmayın 🥰😍

Yok kız nerde keşkee ağzın bal yesin 🤣 31 inde test günüm canm
Ay hadi dualarım seninle kuzummmmm🩷🩷 benim nedense hiç inancım yok transfer sonrası bi moralsizleştim olmayacakmış gibi hissettim hiç bir his yok şu an bide çok az leke oldu sarı kahvemsi.adet günüme de zaten 7 gün falan var sanırım adet olursam teste gerek kalmayacak zaten 🤣

Kızlar transferleri adetten kaç gün sonra oldunuz? Şu yüzden kafam karıştı telefonumdaki uygulama yumurtlamayı yüksek gösterirken değil düşük gösterirken oldu benim transferim.adetime normal şartlarda zaten 7-8 gün var test 12. Gün.eğer adet görürsem teste gerek yok negatif anlamına mı geliyor? Nedense moral olarak bi düştüm saçma sapan şeyler düşünüyorum 🤣

Kızlar transferleri adetten kaç gün sonra oldunuz? Şu yüzden kafam karıştı telefonumdaki uygulama yumurtlamayı yüksek gösterirken değil düşük gösterirken oldu benim transferim.adetime normal şartlarda zaten 7-8 gün var test 12. Gün.eğer adet görürsem teste gerek yok negatif anlamına mı geliyor? Nedense moral olarak bi düştüm saçma sapan şeyler düşünüyorum 🤣
Canım öncelikle her zaman olumlu düşün bir saniye bile bebeğinin orda olmadığını düşünme, onunla bağ kur ve konuş bu sana iyi gelecek. Benim 14 gün vardı âdetime transfer olduğumda. Hatta opu tarihimde yumurtlama tarihimden 5 gün önce falandı. O yumurtaların tedaviye cevap verip gelişmesine göre değişiyor bence. Sen dediğim gibi her zaman olumlu düşün ve sana ne iyi geliyorsa onu yap, tadını çıkar 10 günlük kafa tatilinin 😍🙏

yok o şöyle oluyor transfer öncesi yumurtlamayı destekleyici ilaçlar veriyorlar senin normal döngünden şaşmış olabilir yani yumurtlama dönemin benim de klasik yumurtlama dönemimden çok daha erken gösteriyor transfer günüm mesela ama ilaçla büyütüp iğneyle çatlatıyoruz

Ay hadi dualarım seninle kuzummmmm🩷🩷 benim nedense hiç inancım yok transfer sonrası bi moralsizleştim olmayacakmış gibi hissettim hiç bir his yok şu an bide çok az leke oldu sarı kahvemsi.adet günüme de zaten 7 gün falan var sanırım adet olursam teste gerek kalmayacak zaten 🤣
En hissizleştiğim gün pozitif haberimi aldım canım

Canım öncelikle her zaman olumlu düşün bir saniye bile bebeğinin orda olmadığını düşünme, onunla bağ kur ve konuş bu sana iyi gelecek. Benim 14 gün vardı âdetime transfer olduğumda. Hatta opu tarihimde yumurtlama tarihimden 5 gün önce falandı. O yumurtaların tedaviye cevap verip gelişmesine göre değişiyor bence. Sen dediğim gibi her zaman olumlu düşün ve sana ne iyi geliyorsa onu yap, tadını çıkar 10 günlük kafa tatilinin 😍🙏
Bana muayene etmeden direk ilaçlara başlattı doktor canım sonra kalınlık için baktım salı gel dedi o yüzden bi kafam karıştı.ben şubat ayında dondurmuştum çünkü.inşallah tertemiz sonuçlar alırım 🙏🙏

yok o şöyle oluyor transfer öncesi yumurtlamayı destekleyici ilaçlar veriyorlar senin normal döngünden şaşmış olabilir yani yumurtlama dönemin benim de klasik yumurtlama dönemimden çok daha erken gösteriyor transfer günüm mesela ama ilaçla büyütüp iğneyle çatlatıyoruz
Benim donmuş embriyo idi canım.estrofem ve progestan dısında bir şey kullanmadım o yüzden şaşırdım biraz.bi kez muayene etti ilaçları on gün kullandım adetten sonra 12. Gün çağırdı beni.bir şey de demedi direk transfer yapıyoruz dedi.inş güzel sonuçlar alırım düşünmemeye çalışıyorum🤣

Artık normal takviminden bağımsız sayılır döngün, çünkü suni bir müdahale oldu sonuçta o yüzden günlere vs takılma, aklını meşgul edecek başka şeyler bulmaya çalış, moral çok önemli🙏

Back
X