Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Benim donmuş embriyo idi canım.estrofem ve progestan dısında bir şey kullanmadım o yüzden şaşırdım biraz.bi kez muayene etti ilaçları on gün kullandım adetten sonra 12. Gün çağırdı beni.bir şey de demedi direk transfer yapıyoruz dedi.inş güzel sonuçlar alırım düşünmemeye çalışıyorum🤣
hmm benim de öyleydi ama kişiye özel tedavi belli ki bence de hiç düşünme zor biliyorum ama meşgul et kendini kaygıya kapıldığın an bazı odak değiştirme egzersizleri var onları araştırabilirsin rahatlatır eminim🌸🌸

Marketlerde satılanı alsak olur mu mercimek çorbasına katsak mesela olur mu ki 🤔
İlik suyu mu bence olur ama su gibi olanlar değil. Ben şu sulardan aldım 2 günlük tüketilmesi gerekenlerden tadı falan yok hiç su gibi. Filede mesela donuklar var ya daha kokulu geldi bana ama daha önceden kullandığınız bir marka varsa ona göre alın bence 🤗🌸 Gaz sorunundan dolayı tarhana falan daha iyi gibi 🫢🤭🤭🤭

İlik suyu mu bence olur ama su gibi olanlar değil. Ben şu sulardan aldım 2 günlük tüketilmesi gerekenlerden tadı falan yok hiç su gibi. Filede mesela donuklar var ya daha kokulu geldi bana ama daha önceden kullandığınız bir marka varsa ona göre alın bence 🤗🌸 Gaz sorunundan dolayı tarhana falan daha iyi gibi 🫢🤭🤭🤭
Migrosta görmüştüm canım ben de yarın onu aldırıp deneyebilirim.Bugün yemek falan yapmadım bi salata yaptım sıkıntıdan kolayca yarın hazırlarım kolay bir şeyler oturmaktan sıkıldım sürekli yatamıyorum da 🤣

hmm benim de öyleydi ama kişiye özel tedavi belli ki bence de hiç düşünme zor biliyorum ama meşgul et kendini kaygıya kapıldığın an bazı odak değiştirme egzersizleri var onları araştırabilirsin rahatlatır eminim🌸🌸
Çok teşekkür ederim canım deneyeceğim hemen on gün sonra netleşecek her şey diye kendimi avutuyorum.alerji ilacı içemediğim için ürtikerim azdı onun dısında iyiyim sabrediyorum ilaç almamak için inatla

Artık normal takviminden bağımsız sayılır döngün, çünkü suni bir müdahale oldu sonuçta o yüzden günlere vs takılma, aklını meşgul edecek başka şeyler bulmaya çalış, moral çok önemli🙏
Çok haklısın canım.siz de olmasanız bu zaman hiç geçmezdi heralde iyi ki varsınızzzz bebeklerim 🩷🩷🩷😘

Merhaba kızlar
Ağustos ayında transfer olacağım bende
Opudan sonra 2. Âdeti bekliyorum 3 gün gecikti şimdiden
Merak ettiğim regl olduktan sonra kaçınca gün transfer yapılıyor bilgisi olan var mı ilk transferim olacak

İyi akşamlar kızlar bugün keseyi gördük çok şükür darısı hepinizin başına🙏🤲 pozitif haberler ile sizinle mutlu oluyorum 🥰 diğer arkadaşlarıma da pozitif görsünler diye çok dua ediyorum🤲🙏
Ayy maşallah darısı başımıza 🥹 kaç gün sonra gördünüz keseyi ? Benim bugün 12. Gün kese için 11 Ağustos'ta gün verildi bana da çok geldi bekleme süresi 🙈

Merhaba kızlar
Merak ettiğim regl olduktan sonra kaçınca gün transfer yapılıyor bilgisi olan var mı ilk transferim olacak
Canım benim dondurulmuş embriyoydu. 27 Haziran da adet oldum 17 temmuzda transferim gerçekleşti. Normale göre döngümün 21. Gününe denk geldi

Ayy maşallah darısı başımıza 🥹 kaç gün sonra gördünüz keseyi ? Benim bugün 12. Gün kese için 11 Ağustos'ta gün verildi bana da çok geldi bekleme süresi 🙈
Canım 12 Temmuz'da transfer oldum. Bugün tam 17. Günümdü çok şükür gördük keseyi. 10 gün sonrası için kalp atışı dedi doktorum. Geç olsun güzel olsun . Sizin içinde hayırlısı olsun dilerim çok güzel geçer tüm döneminiz🥰😍

Canım benim dondurulmuş embriyoydu. 27 Haziran da adet oldum 17 temmuzda transferim gerçekleşti. Normale göre döngümün 21. Gününe denk geldi
Benimde dondurulmuş embriyo olucak
Döngüm 28 günde bir oluyor
Henüz regl olmadığım için doktorada gitmedim merak ettim rahim duvarının kalınlaşma durumuna göre mi transfer yapılıyor

Benimde dondurulmuş embriyo olucak
Döngüm 28 günde bir oluyor
Henüz regl olmadığım için doktorada gitmedim merak ettim rahim duvarının kalınlaşma durumuna göre mi transfer yapılıyor
Evet evet zaten reglin 3.gunu ilaclar başlıyor. Transfere kadar 2 defa kontrole gittim. 2. Kontrolde transfer günü belirlendi. Muayenede baktılar tabi kalinliga uygunluga. Mesela geçen sene döngümün 17. Günü transfer olmuştu bu sefer 21. Gün oldu. Tamamen sizin durumunuza bağlı

Merhaba kızlar
Canım bende 22 Haziran'da adet oldum 12 Temmuz'da transfer oldu 21. Günde yani🥰

Evet evet zaten reglin 3.gunu ilaclar başlıyor. Transfere kadar 2 defa kontrole gittim. 2. Kontrolde transfer günü belirlendi. Muayenede baktılar tabi kalinliga uygunluga. Mesela geçen sene döngümün 17. Günü transfer olmuştu bu sefer 21. Gün oldu. Tamamen sizin durumunuza bağlı
Anladım çok teşekkür ederim
İlaç olarak ne kullanılıyor peki bu aşamada

Back
X