Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Günaydın kızlar bugün 10. Günüm sabah test yaptım 5-10dk aradı silik çizgi çıktı kuruma çizgisi mi değil mi anlamak için bir testte eşimin idrarı ile yaptım şükür onda hiç çizgi çıkmadı sanırım pozitif tabi asıl sonuç kan testi ile belli olacak
Bence de var 😍 Dilerim kanda da güzel çıksın Allah sağlıkla bebeğini kucağına aldırsın🙏❤️

Kızlar bugün transferin 4. Günündeyim uyandığımda sivilceyle uyandım her adetten önce mutlaka sivilcem çıkar bugün sivilceyi görünce moralim bozuldu embriyo tutunmadı mı acaba o yüzden mi adet belirtileri yaşıyorum

Kızlar bugün transferin 4. Günündeyim uyandığımda sivilceyle uyandım her adetten önce mutlaka sivilcem çıkar bugün sivilceyi görünce moralim bozuldu embriyo tutunmadı mı acaba o yüzden mi adet belirtileri yaşıyorum
Sivilce hormonlardan çıkıyor, zaten ilaçlardan adet öncesi gibi ostrojenimiz yüksek olduğu için adet öncesi belirtiler yaşamamız normal..

Ben bu zamana kadar yani eşimin sperm testini yaptırana kadar Beylikdüzü medicana yıldız eren hocaya gidiyordum ama bundan sonra iyi bir tüp bebek uzmanı bulmam gerekecek
Bende oraya gidiyordum. Yıldız hocanın bıkkın hallerinden dolayı bıraktım. Beylikdüzünde de başka kim iyi bilmiyorum. En çok olumlu yorum onda var diye gitmiştim. Sebepsiz infertelite bizim ki. Artık uğraşmamak için tüp bebeğe başladık bahçeci de

Günaydın kızlar bugün 10. Günüm sabah test yaptım 5-10dk aradı silik çizgi çıktı kuruma çizgisi mi değil mi anlamak için bir testte eşimin idrarı ile yaptım şükür onda hiç çizgi çıkmadı sanırım pozitif tabi asıl sonuç kan testi ile belli olacak
Hayırlı olsun 🥹 10. Gün e kadar ne gibi belirtileriniz oldu?

Hayırlı olsun 🥹 10. Gün e kadar ne gibi belirtileriniz oldu?
Teşekkür ederim 😊 3 5 ve 7. Günlerde sol kasığımda batma ve çekilme gibi ağrı oldu, dudak kuruluğu yaşadım çok su içemem rağmen, ara ara bel ağrım oldu 8. Ve 9. Günde ilk hamileliğimde yaşadığım akşamüstü başlayan mide yanması ve bulantısı oldu

Bende oraya gidiyordum. Yıldız hocanın bıkkın hallerinden dolayı bıraktım. Beylikdüzünde de başka kim iyi bilmiyorum. En çok olumlu yorum onda var diye gitmiştim. Sebepsiz infertelite bizim ki. Artık uğraşmamak için tüp bebeğe başladık bahçeci de
Evet bazen çok güler yüzlü bazen sıkılgan. Bende nasıl davranacağımı şaşırıyorum. Ve bizi çok oyaladı yaa kaç aydır dene dene diyor hormon ve sperm testleri daha yeni yapıldı. Zaten doğal yolla gebelik olmazmış bu sperm sonuçlarına göre en baştan gittiğimizde yapsaymış bu kadar vakit kaybetmezdik. Şimdi yeni bir rota oluşturmam lazım

Allah sizi iyi etsin 😀 gayet pozitif bu hayırlı olsun.

Aynen benimde kızım 3 yaşında ve başka donmuş embriyom yok yine de tekrar denemek istiyorum ama tüp bebeğe cesaret edebilir miyim aşılamayla mı devam ederim şuan bilemiyorum
Benim yeniden başlamaya hiç gücüm yok. Allah olanlara hayırlı uzun ömürler versin.

Back
X