- 13 Ağustos 2023
- 295
- 143
- 33
Oo çok güzel çıkmış Allah kucağınıza almayı nasip etsinKizlar kan sonucum cikti 9. Gun 215
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo çok güzel çıkmış Allah kucağınıza almayı nasip etsinKizlar kan sonucum cikti 9. Gun 215
Amin insallah teşekkür ederim cumartesi tekrar kan verecemOo çok güzel çıkmış Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunKizlar Rabbım dileyen isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin 12 yıllık evliyim etrafımda herkesin 2 3 çocuğu var çok zor süreçlerden geçtim geceleri bebek sesi açıp dinliyordum psikolojim o kadar gitmisti çok şükür 35 yaşındayım ama sanki 20li yaşlarıma dönmüş gibi oldum ümidinizi kesmeyin 4 düşük var ve hiç birinde bu değeri gormemistim
Amin canım benim inşallah Allah razı olsun![]()
![]()
Dünya ivf tüp Bebek merkezi canımKıbrısta hangi hastaneyle yol aldınız ?
Bence ara vermek iyi oluyor canım bnm ikinci bn aralıkta transfer olmuştum baya bi ara verdimCanlar bir şey soracağım size hemen hemen hepiniz ikinciye üçüncüye deneyimlisiniz. İkinci tüp bebek düşünmüş olsak bunun için beklemek mi iyi. Vücut ilaçlardan arınsın kendine gelsin diye yoksa hazır vücutta hormonlar varken daha etkili olur diye direk ikinciyi başlamak mı iyi sizce.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahKizlar Rabbım dileyen isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin 12 yıllık evliyim etrafımda herkesin 2 3 çocuğu var çok zor süreçlerden geçtim geceleri bebek sesi açıp dinliyordum psikolojim o kadar gitmisti çok şükür 35 yaşındayım ama sanki 20li yaşlarıma dönmüş gibi oldum ümidinizi kesmeyin 4 düşük var ve hiç birinde bu değeri gormemistim
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKizlar Rabbım dileyen isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin 12 yıllık evliyim etrafımda herkesin 2 3 çocuğu var çok zor süreçlerden geçtim geceleri bebek sesi açıp dinliyordum psikolojim o kadar gitmisti çok şükür 35 yaşındayım ama sanki 20li yaşlarıma dönmüş gibi oldum ümidinizi kesmeyin 4 düşük var ve hiç birinde bu değeri gormemistim
Ben ilkinde negatifi aldığım gün yeni doktorumla tanışma randevum vardı ve ilk adetle opuya hazırlık kararı aldık, o bu kararın daha doğru olduğunu alınan ilaçların etkisi sürdüğü için yumurtalıkların baskılandığını bu nedenle yumurtaların tedaviye daha eşit tepki vereceğini söylemişti. Burada psikolojik durumun en önemlisi, ben de çok üzgündüm ama vakit kaybetmeden devam etmeyi de o kadar istiyordum. Yani doktorun fiziksel durumunu onaylarsa sen de hazırsan neden olmasınCanlar bir şey soracağım size hemen hemen hepiniz ikinciye üçüncüye deneyimlisiniz. İkinci tüp bebek düşünmüş olsak bunun için beklemek mi iyi. Vücut ilaçlardan arınsın kendine gelsin diye yoksa hazır vücutta hormonlar varken daha etkili olur diye direk ikinciyi başlamak mı iyi sizce.
Canım 7. Gün mü kan verdin ilk yaniGünaydın kızlar. 2 gün önce betam 13 çıkmıştı bugün yine kan verdim 41.32 çıktı. Bugün transferin 9. Günü![]()
Benim dondurulmuş embriyom vardı ilki negatif gelince doktor hemen diğer regl ile birlikte başlayalım ikinci deneme için rahim hazır vücut hamileliği bekliyor diye.Canlar bir şey soracağım size hemen hemen hepiniz ikinciye üçüncüye deneyimlisiniz. İkinci tüp bebek düşünmüş olsak bunun için beklemek mi iyi. Vücut ilaçlardan arınsın kendine gelsin diye yoksa hazır vücutta hormonlar varken daha etkili olur diye direk ikinciyi başlamak mı iyi sizce.
Evet canım erken verdim biraz kanı benCanım 7. Gün mü kan verdin ilk yani![]()
Sağol canım senden de inşallah
Benim de bir kızım var 10 yaşına girecek sizin mesajı okuyunca kendimi gördüm benim kızım da evliliğimizin 4.yılından sonra çok uğraşlar sonucunda doğal oldu ondan sonra hiç gebelik oluşmadı sonrasında çok tedaviler gördüm. En sonda 4.tüp bebekte mucizelerimi buldum çok şükür Elhamdüllilah. Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin ben 10 yıl sonra buldum Umut her zaman var ben hamile kalabildiysem gerçekten inşallah herkes kalabilir.
yeter ki pes etmeyelim
Rabbim kucağını boş bırakmasın tekrardan evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin![]()
İnşallah sağlıklı hayırlı güzel evlatlar hayırlı kardeşler olsunlar birbirlerine tüm bebek hasretiyle yanıp tutuşan kim varsa Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarla kucaklarını doldursun Amin![]()
Benim dondurulmuş embriyom vardı ilki negatif gelince doktor hemen diğer regl ile birlikte başlayalım ikinci deneme için rahim hazır vücut hamileliği bekliyor diye.
Ben ilkinde negatifi aldığım gün yeni doktorumla tanışma randevum vardı ve ilk adetle opuya hazırlık kararı aldık, o bu kararın daha doğru olduğunu alınan ilaçların etkisi sürdüğü için yumurtalıkların baskılandığını bu nedenle yumurtaların tedaviye daha eşit tepki vereceğini söylemişti. Burada psikolojik durumun en önemlisi, ben de çok üzgündüm ama vakit kaybetmeden devam etmeyi de o kadar istiyordum. Yani doktorun fiziksel durumunu onaylarsa sen de hazırsan neden olmasın![]()
Kızlar 29 temmuzda transfer oldum 11 ağustos test günü dediler 14.gün oluyor şimdi düşündüm heralde hatalı hesapladılar 5. Gün embriyosu çok fazla değil mi ya ? Bana 12. Gün test verirsin dediler ilk günü sayıyorlar mı transfer yaptırdığın mesela![]()
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin![]()
Bence ara vermek iyi oluyor canım bnm ikinci bn aralıkta transfer olmuştum baya bi ara verdim
Haftaya bugün falan yaparım artık nedense negatif olduğunu düşünüyorum sıfır belirti sadece ağlıyorum saçma sapan şeylere iki gündürCanım ilk gün sayılmıyor diye biliyorum. Ama 8-9. Günden itibaren çıkıyor genelde herkesin.