Benim sonucum negatif çıktı bugün ne yazık kiMerhaba
Sizin doğal protokol transferdi yanlış hatırlamıyorsam sonucunuz belli oldu mu
Bana da moral olursunuz inşallahbenim de doğal transfer olacak
Off üzüldüm ama her şeyin hayırlısı olsun inşallah başka embriyonuz var mı inşallah vardır ve yeniden denemek için Rabbim güç versin bundan sonraki kolaylıkla tez zamanda olsunBenim sonucum negatif çıktı bugün ne yazık ki
Bence en son artışınız güzel gelmiş inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu seferBana yardımcı olurmusun kafam çok karışık
2 ağustos 5.gün embriyosu
12 ağustos betahcg 23.01
14 ağustos betahcg 34.25
18 ağustos betahcg 134.2
Bidaha kan istemedi 27 ağustos da kontrol için randevu verdi sizce bu artışlar normalmi sağlıklı bir embriyomudur 5.transferim bu 7 yıldır uğraşıyoruz RABBİM İNŞALLAHHHH bu defa nasip etmiştir
Ne yazık ki canım tek embriyo oluşmuştu hemde 15 tane yumurtadan bu şekilde oldu. Sürece en baştan başlayacak olmak gözümü öyle korkutuyor ki maddi manevi yıprandıkOff üzüldüm ama her şeyin hayırlısı olsun inşallah başka embriyonuz var mı inşallah vardır ve yeniden denemek için Rabbim güç versin bundan sonraki kolaylıkla tez zamanda olsun
Aminnn inşallah dileyen isteyen herkese nasip etsin RABBİM hala daha yüreğim ağzımda hala daha inanamıyorum inşallah sağlıkla ilerlesin kucağımızda göreceğimiz günleri nasip etsin RABBİMBence en son artışınız güzel gelmiş inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu sefer
AminAminnn inşallah dileyen isteyen herkese nasip etsin RABBİM hala daha yüreğim ağzımda hala daha inanamıyorum inşallah sağlıkla ilerlesin kucağımızda göreceğimiz günleri nasip etsin RABBİM
Ben de ay sonunda transfer olacağım da estrofemin 8.günündeyim. Lekelenme olursa transfer iptal olabilir demişti hemşirem. Az önce lekelenme oldu. Sebebi nedir neden iptal edebilirler bi fikriniz var mıDondurulmuş transfer de kademe olarak estrofem artırılır. Önce iki sonra 3 sonra transefere kadar 4 transfer sonrası 4 diye. Benim rahim kalınlığı transferden 1 hafta önce 9.2 olmasına rağmen transferimden 4-5 gün öncesinde 4 adet estrofem kullanmaya başlamıştım. Bir de E2 değeri için de 3 günlük hap vermisti. Bu da Rahmi hazırlayan bir hap. Sanırım hapiniz yeterli gelmemiş. Bir de ağızdan progestan hiç içmedim. Zaten transfer olmayacaksa her türlü adet oluyorsunuz. Bir daha hap vermesine gerek yoktu.
Hiç bilgim yok.Ben de ay sonunda transfer olacağım da estrofemin 8.günündeyim. Lekelenme olursa transfer iptal olabilir demişti hemşirem. Az önce lekelenme oldu. Sebebi nedir neden iptal edebilirler bi fikriniz var mı
Embriyonuzun kalitesi neydi bn donmuş embriyomu çözdürüp biyopsi alındı genetiğe gönderildi tekrar donduruldu o şekilde şuan hamileyim kaliteliyse hiçbir şey olmaz çözülürkenmerhaba kızlar ben ilacı kestim dün doktor kesin kimyasal dedi ama eşim ikna olmuyor bir türlüdelirtti beni kan verelim diye 27 iki gün sonra 43 dört gün sonra da 90 gördük. nasip böyleymiş yolumuza devam edelim dedim. doktoruma da sordum önlem amaçlı 2. sinde pgt istedim donmuş embriyo zarar görür dedi. bağışıklık testi istedim çok gereksiz senin daha ilk kimyasalın dedi e hocam sulandırıcı verseniz dedim panel testine göre gereksiz dedi yani ben anlamadım bu işten bir şey ne neden olduğu belli ne de ikincisinde de aynı şey olup olmayacağı.bir de bu ilk adetimden hemen sonra ikinciye başlayabiliriz dedi böyle mi oldu sizde de. ay çok uzun oldu kusura bakmayın
6. gün 5aa var en iyisi bu şuan diğerleri de 6. gün ama bir tüpe iki tane koydular onlar çok iyi değil diye kalite düşer hatta kaybedebiliriz dedi sizin kalite neydiEmbriyonuzun kalitesi neydi bn donmuş embriyomu çözdürüp biyopsi alındı genetiğe gönderildi tekrar donduruldu o şekilde şuan hamileyim kaliteliyse hiçbir şey olmaz çözülürken
O zaman ya doktor kendine güvenmiyor ya laboratuvara embriyoloğa güvenmiyor bnm 4Aa ydı şuan 8haftalık hamileyim umarım sizin için makul düşünülür çünkü bile isteye denemek de çok yorucu yıpratıcı olabilir bn ilkinde genetiksizdi 9.haftada kaybettim6. gün 5aa var en iyisi bu şuan diğerleri de 6. gün ama bir tüpe iki tane koydular onlar çok iyi değil diye kalite düşer hatta kaybedebiliriz dedi sizin kalite neydi
çok geçmiş olsun bilemiyorum ki bir de bölüm başkanıyla konuşacağız gerçekten dediğiniz gibi belirsiz ilerlemek de daha çok üzüyor sonucunda. daha dondurmadan pgt istedik biz yaşınız genç öykünüz de yok bu ilk denemeniz gerek görmüyoruz dediler biz de teslim olduk biraz pişman oldum açıkçası. hayırlısı olur inşallahO zaman ya doktor kendine güvenmiyor ya laboratuvara embriyoloğa güvenmiyor bnm 4Aa ydı şuan 8haftalık hamileyim umarım sizin için makul düşünülür çünkü bile isteye denemek de çok yorucu yıpratıcı olabilir bn ilkinde genetiksizdi 9.haftada kaybettim
Gerçekten bu tüp bebek protokolünün gözden geçirilmesi gerekiyor yaş olsun olmasın bu işe giren herkesin genetiğe göndermesi şart ben onu anladım mutlaka konuşun hakkınızda hayırlısı inşallah tez zamanda kolaylıkla sağlıklıca nasip olurçok geçmiş olsun bilemiyorum ki bir de bölüm başkanıyla konuşacağız gerçekten dediğiniz gibi belirsiz ilerlemek de daha çok üzüyor sonucunda. daha dondurmadan pgt istedik biz yaşınız genç öykünüz de yok bu ilk denemeniz gerek görmüyoruz dediler biz de teslim olduk biraz pişman oldum açıkçası. hayırlısı olur inşallah
Çok teşekkürler bu arada Allah sizlere yaşatmasınçok geçmiş olsun bilemiyorum ki bir de bölüm başkanıyla konuşacağız gerçekten dediğiniz gibi belirsiz ilerlemek de daha çok üzüyor sonucunda. daha dondurmadan pgt istedik biz yaşınız genç öykünüz de yok bu ilk denemeniz gerek görmüyoruz dediler biz de teslim olduk biraz pişman oldum açıkçası. hayırlısı olur inşallah
aminn inşallah çok teşekkür ederimGerçekten bu tüp bebek protokolünün gözden geçirilmesi gerekiyor yaş olsun olmasın bu işe giren herkesin genetiğe göndermesi şart ben onu anladım mutlaka konuşun hakkınızda hayırlısı inşallah tez zamanda kolaylıkla sağlıklıca nasip olur
kesinlikle katılıyorumaminn inşallah çok teşekkür ederimkatılıyorum bu deneme yanılma yöntemleri hem vakit hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı en başından önlem alınması daha garantici bir yaklaşım olurdu
Gerçekten ilk denemeyi körleme yaptırıyor bazı doktorlar ben anlamıyorum, ben önceki doktorumdan memnun değildim gerçi neticeyi de orda alamamıştım ama adam ilk önce oturtup karşısına pgt neden gerekli diye onu anlatmıştı bilemiyorum vardır sizinkinin de bir bildiği ama onu düşünmüyorum buna gerek yok diyince de olmuyor işte zaten tüp bebekte bütün tuşlara basılıyor ki şansa yüzde 3-5 katkı olsunçok geçmiş olsun bilemiyorum ki bir de bölüm başkanıyla konuşacağız gerçekten dediğiniz gibi belirsiz ilerlemek de daha çok üzüyor sonucunda. daha dondurmadan pgt istedik biz yaşınız genç öykünüz de yok bu ilk denemeniz gerek görmüyoruz dediler biz de teslim olduk biraz pişman oldum açıkçası. hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?