Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

canım yanıtın benim için çok kıymetli, çok rahatladım teşekkür ederim. Günlerdir çok sıkıntıdayım. Zaten psikolojik olarak çok zor bir süreç bir de doktor tavrı beni çok yıprattı (

Bana süreç boyunca hiçbir açıklama yapmadı. Farklı yöntemleri anlatmadı. Direk bir sürü ilaç ve iğne yazıp bunları kullanacaksın dedi. Ben kendim detaylı araştırıp yöntemleri öğrendim. Evet pcosum ama daha önce femara ile 20 mm e kadar yumurtam gelişti ve çatladı. OPU da 15 tane yumurta toplandı. Vücut kendi yumurtasını çatlattıgında corpus luteum oluşuyor ve tüm gebelik boyunca bu hormonların faydası varmış. En azından ilk seferde bunu denemek istedim. Olmazsa da tabii ki yapay yönteme geçerdik sorun değil.
Sen pcoslusun yumurtlamıyorsun ki sana başka bir şey yapmam dedi. O zaman beklemek istiyorum dediğimde de sen bilirsin dedi. Hiç rahatlatmadı beni. Bir ay daha beklemek zorundayım ama kafam çok karışık (

Transfer gününden beri her wc sonrası silince çoğunluğu sarılı kahveli akıntı geliyor sürüntü şeklinde benim gibi olup pozitif alan oldu mu

Canım doktoru değiştirmekte fayda var gibi görünüyor. Burda senle aynı doktora giden var mı hiç karşılaştın mı onlarla konuşmakta iyi gelebilir. Bir de femerayla yumurtan gelişiyormuş yani benimde senin gibi gelişiyor opu da da 15 yumurta toplandı. Bence seninkide hafif pcos çünkü ileri olanlarda çok daha fazla toplanıyor yumurta 40-50 yumurta toplanan gördüm ben burda. Doktorun yaklaşımı hiç mantıklı gelmedi

Ben 3. Denemeden bir ay önce antibiyotik tedavisi olmustum endometrit yani rahim enfeksiyonu nedeniyle. Acaba rahmim yeterince saglikli miydi deneme oldugunda emin degilim. Mikrobiom testi varmis. Ondan yaptirmayi düşünüyorum...
Merhaba kronik endometrit sorununu nasıl çözdünüz? Bende de çıktı. Ne kadar süre ile hangi antibiyotik kullandınız?

Benim de bulantım çoktu doktor prilam verdi çok iyi geldi şükür bir sor doktoruna istersen
Cuma randevum var sorucam arkadaşıma da doktor ondan vermiş gece yatarken iç sabaha etki etsin demiş benim gün içinde çok bulantım oluyo gece olmuyo ki size de mi öyle dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…