Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Subhanallah ya gerçekten çok etkilendim Ben de teslim oldum bakalım Rabbim ne verirse ilacı mecbur kestim ama bugün eşimin zoruyla bir test daha verdim henüz çıkmadı perşembe de doktorum test istedi değeri görmek için bakalım hayrolsun görelim mevlam neyler teşekkür ederim bu bilgi için de belki ben yaşamam aynısını ama yine de öğrenmek iyi geldi

İNŞALLAHHHH güzel sonuçlar alırsın bak benimde değerlerim yavaş artıyor ilk 23 oldu 2 gün sonra 34 oldu 4 gün sonra 134 oldu ve doktorum benim aksime inanılmaz umutlu 27 sine randevum var bakalım o hevesle kese görmeyi bekliyor benden daha çok umutlu nasip bakalım o gün neler oluyor görcez

amiiin canım benim Allah razı olsun seninkisi geç implantasyona benziyor sanki sonradan güzel artmış maşallah hayırlısı olsun hakkımızda doktorun umutlu konuşmuş ne güzel afiyetle kavuş bebişine

amiiin canım benim Allah razı olsun seninkisi geç implantasyona benziyor sanki sonradan güzel artmış maşallah hayırlısı olsun hakkımızda doktorun umutlu konuşmuş ne güzel afiyetle kavuş bebişine
Aminnn inşallah canım benim 5.gün embriyosu o yüzden değer az geliyor bana ama RABBİM bilir herşeyi olmazı olduran RABBİMdir bakalım neyi nasip edecek bize

Aminnn inşallah canım benim 5.gün embriyosu o yüzden değer az geliyor bana ama RABBİM bilir herşeyi olmazı olduran RABBİMdir bakalım neyi nasip edecek bize
amenna tabiki öyle. önemli olan değerin az olması değil güzel artmasıymış seninkinin artışı da normal seviyede. elimizden geleni yapıp tevekkül edelim bakalım ne olur dediğin gibi

kızlar dün transfer oldum benimle eve geldiler umarım hep benimle kalırlar...
dün akşam başlayan böyle ara ara kasık ağrılarım oluyor. ağrı olunca biraz endişelendiriyor. size de ilk günden olmuş muydu kasık ağrısı?

Kalbini ferah tut seninleler seninle kalıcaklar miniklerin hayırlı olsun inşallah benim hiç belirtim olmadı içim kuş kadar hafifti elim karnımda hep dua ettim sende hisset bebeklerini dua et RABBİM hayırlısıyla nasip eder inşallah

amenna tabiki öyle. önemli olan değerin az olması değil güzel artmasıymış seninkinin artışı da normal seviyede. elimizden geleni yapıp tevekkül edelim bakalım ne olur dediğin gibi
Ferah tut kalbini dua edicem senin içinde dileyen isteyen herkese içinde umarım bende 27 sinde görürüm bebeğimi sende bana dua et olur mu yer gök dua ile ayakta duruyor kimin duası kim için kabul olur belli olmaz

Ferah tut kalbini dua edicem senin içinde dileyen isteyen herkese içinde umarım bende 27 sinde görürüm bebeğimi sende bana dua et olur mu yer gök dua ile ayakta duruyor kimin duası kim için kabul olur belli olmaz
yaa tabiki ederim Allah afiyetle görmeyi nasip etsin miniğini çok teşekkür ederim duaların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…