- 16 Ekim 2024
- 1.417
- 996
- 38
- 35
Bn de premama kullanıyorum araştırabilirsin içinde sabah ayrı vitamin akşam için de balık yağı kapsülü varEvet 5.gün embriyosu tamamdır bir araştırayım çok teşekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn de premama kullanıyorum araştırabilirsin içinde sabah ayrı vitamin akşam için de balık yağı kapsülü varEvet 5.gün embriyosu tamamdır bir araştırayım çok teşekkür ederim![]()
Yaşayan yok mu? Sizce kan testi yaptırmalı mıyım yoksa erken miMerhaba kızlar 9 temmuzda transfer oldum bugün 7. Günüm yani. Dün akşamdan beri lekelenmem var hafifte sancılarım oluyor. Bugün hastaneyi aradım sormak için progestan kahverengi lekelenme yapabilir korkma dedi bu durumu yaşayan var mı. Günde 3 kez progestan kapsül kullanıyorum vajinal fitil olarak 1 ampulde iğnesini vuruluyorum
Rabbim en güzelini uğraşsız ve zahmetsiz nasip etsin sana en kısa zamanda inşallah. Ama 8. gün erken değil mi bilmediğimden soruyorum benim ilk denemem 12. Gün tahlil vermemi istedilerCanım kızlar bir saat önce kan vermistim 8.gun bugun 5.gun dondurulmus embriyo transferi olmustum az önce cıktı sonucum yine negatif daha da pozitif olmaz bu değer insallah sizlerinkiler sağlıklı pozitif olur. Kalbim sizinle![]()
Aynı senin zamanlaeında benimde açık kahverengi,açık pembe lekelenmelerim oldu. İlaçlara devam dedi dr. Peçeteye silecek kadardı zaten. Ben pozitif haberi aldım merak etme bence olumlu olduğunun habercisi olabilirYaşayan yok mu? Sizce kan testi yaptırmalı mıyım yoksa erken mi
Yaa inşallah öyledir. Senin bebeklerin ikizmiş hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahAynı senin zamanlaeında benimde açık kahverengi,açık pembe lekelenmelerim oldu. İlaçlara devam dedi dr. Peçeteye silecek kadardı zaten. Ben pozitif haberi aldım merak etme bence olumlu olduğunun habercisi olabilirben 8.gün ilk idrarla pozitifi net bir şekilde görmüştüm
Betaniz 10. Gün kaçtı ? Ne zaman transfer oldunuz?Kızlar bu arada burda beraber haber beklediğimiz temmuzun başında haziran sonunda transfer olanlar ne alemdeler keseler görüldü mü? Ben bugün ikiz olduklarını öğrendim değişik duygulardayımAllah isteyen herkese nasip etsin
![]()
1 temmuzda transfer oldum. Ben 9.günün akşamı verdim 375 geldi beta. Birde 11.günün sabahı verdim 670 olmuştu. Başka vermedim bugünde 15.gün vajinal usg ile bakıldı. Aynı boyutlarda iki kese görüldü :)Betaniz 10. Gün kaçtı ? Ne zaman transfer oldunuz?
TebriklerrKızlar bu arada burda beraber haber beklediğimiz temmuzun başında haziran sonunda transfer olanlar ne alemdeler keseler görüldü mü? Ben bugün ikiz olduklarını öğrendim değişik duygulardayımAllah isteyen herkese nasip etsin
![]()
Amin inşallahYaa inşallah öyledir. Senin bebeklerin ikizmiş hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
Ne güzel maşallah1 temmuzda transfer oldum. Ben 9.günün akşamı verdim 375 geldi beta. Birde 11.günün sabahı verdim 670 olmuştu. Başka vermedim bugünde 15.gün vajinal usg ile bakıldı. Aynı boyutlarda iki kese görüldü :)
Allahım sağlıklı, mutlu haberler almayı tüm isteyenlere nasip etsinTebriklerrçok güzel haber. İkiz olmalarına ayrıca sevindim
beraber büyürler bize de dua edinn
Canım benim.. bak 10. günde pozitif görmüş yazanlar var acaba tekrar mı denesen 2-3 gün sonra.Canım kızlar bir saat önce kan vermistim 8.gun bugun 5.gun dondurulmus embriyo transferi olmustum az önce cıktı sonucum yine negatif daha da pozitif olmaz bu değer insallah sizlerinkiler sağlıklı pozitif olur. Kalbim sizinle![]()
Benle benzer gibi :) 2 temmuz da ben transfer oldum. 9. Gün 168,5 11 .gün 337 geldi. 25 temmuz da randevum var.1 temmuzda transfer oldum. Ben 9.günün akşamı verdim 375 geldi beta. Birde 11.günün sabahı verdim 670 olmuştu. Başka vermedim bugünde 15.gün vajinal usg ile bakıldı. Aynı boyutlarda iki kese görüldü :)
Kan testleri negatif gelip mi gören var yoksa kaset testleri mi. Ben kan da hep negatif gordum degerim yoktu en dusuk.kan degerimde tek bir oynama bile yok canım.Canım benim.. bak 10. günde pozitif görmüş yazanlar var acaba tekrar mı denesen 2-3 gün sonra.
Sizin o zaman hem kese, hem kalp atışı aynı anda görülebilir :) çift embriyo transferi miydi?Benle benzer gibi :) 2 temmuz da ben transfer oldum. 9. Gün 168,5 11 .gün 337 geldi. 25 temmuz da randevum var.
Öyle mi :)) belki de o yüzden böyle tarih verdi doktorum. Evet çift embriyo transferi.Sizin o zaman hem kese, hem kalp atışı aynı anda görülebilir :) çift embriyo transferi miydi?
Hayırlısı olsun inşallah Allah gönlünüzdekini versin. Evet bende kalp atışı için 28inde gidicem çünkü. Normalde 26sına çağırdı ama 28i uyuyordu banaÖyle mi :)) belki de o yüzden böyle tarih verdi doktorum. Evet çift embriyo transferi.
Bende opudan 5-6 gün sonra adet olmuştumKızlar bende opu oldum bugün 5. Günüm adet oldum sanırım ama açık renkli geliyor reglim sizde nasıl olmuştu