Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba kızlar 9 temmuzda transfer oldum bugün 7. Günüm yani. Dün akşamdan beri lekelenmem var hafifte sancılarım oluyor. Bugün hastaneyi aradım sormak için progestan kahverengi lekelenme yapabilir korkma dedi bu durumu yaşayan var mı. Günde 3 kez progestan kapsül kullanıyorum vajinal fitil olarak 1 ampulde iğnesini vuruluyorum
Yaşayan yok mu? Sizce kan testi yaptırmalı mıyım yoksa erken mi

Canım kızlar bir saat önce kan vermistim 8.gun bugun 5.gun dondurulmus embriyo transferi olmustum az önce cıktı sonucum yine negatif daha da pozitif olmaz bu değer insallah sizlerinkiler sağlıklı pozitif olur. Kalbim sizinle 🫶
Rabbim en güzelini uğraşsız ve zahmetsiz nasip etsin sana en kısa zamanda inşallah. Ama 8. gün erken değil mi bilmediğimden soruyorum benim ilk denemem 12. Gün tahlil vermemi istediler

Yaşayan yok mu? Sizce kan testi yaptırmalı mıyım yoksa erken mi
Aynı senin zamanlaeında benimde açık kahverengi,açık pembe lekelenmelerim oldu. İlaçlara devam dedi dr. Peçeteye silecek kadardı zaten. Ben pozitif haberi aldım merak etme bence olumlu olduğunun habercisi olabilir ☺️ ben 8.gün ilk idrarla pozitifi net bir şekilde görmüştüm

Aynı senin zamanlaeında benimde açık kahverengi,açık pembe lekelenmelerim oldu. İlaçlara devam dedi dr. Peçeteye silecek kadardı zaten. Ben pozitif haberi aldım merak etme bence olumlu olduğunun habercisi olabilir ☺️ ben 8.gün ilk idrarla pozitifi net bir şekilde görmüştüm
Yaa inşallah öyledir. Senin bebeklerin ikizmiş hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah🫶🏻😊

Kızlar bu arada burda beraber haber beklediğimiz temmuzun başında haziran sonunda transfer olanlar ne alemdeler keseler görüldü mü? Ben bugün ikiz olduklarını öğrendim değişik duygulardayım🤭 Allah isteyen herkese nasip etsin🤲🏻
Betaniz 10. Gün kaçtı ? Ne zaman transfer oldunuz?

Kızlar bu arada burda beraber haber beklediğimiz temmuzun başında haziran sonunda transfer olanlar ne alemdeler keseler görüldü mü? Ben bugün ikiz olduklarını öğrendim değişik duygulardayım🤭 Allah isteyen herkese nasip etsin🤲🏻
Tebriklerr🎉🎉 çok güzel haber. İkiz olmalarına ayrıca sevindim🥲🥲beraber büyürler bize de dua edinn

Canım kızlar bir saat önce kan vermistim 8.gun bugun 5.gun dondurulmus embriyo transferi olmustum az önce cıktı sonucum yine negatif daha da pozitif olmaz bu değer insallah sizlerinkiler sağlıklı pozitif olur. Kalbim sizinle 🫶
Canım benim.. bak 10. günde pozitif görmüş yazanlar var acaba tekrar mı denesen 2-3 gün sonra.

1 temmuzda transfer oldum. Ben 9.günün akşamı verdim 375 geldi beta. Birde 11.günün sabahı verdim 670 olmuştu. Başka vermedim bugünde 15.gün vajinal usg ile bakıldı. Aynı boyutlarda iki kese görüldü :)
Benle benzer gibi :) 2 temmuz da ben transfer oldum. 9. Gün 168,5 11 .gün 337 geldi. 25 temmuz da randevum var.

Back
X