Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Evet tedavi başladığında E2 yi yükseltip rahim duvarını kalınlaştırmak isterler. Ve kontrollü şekilde progesteron kullandırırlar (5.gün embriyosu için transferden önce 5gün) kontrolsüz bir şekilde progesteronun yükselmesi transfer zamanının doğal olarak geçmiş olabileceğini gösterdiği için doktorlar gennelde risk almak istemez ve süreci iptal ederler. 😅 🥰
Aynen günde 6 tane progestan fitil atıyorum doğru söylüyorsunuz. Çok sağolun siz baya uzmanlaşmışsınız valla ilk deneme değil sanırım. 🥰

Zaten 10.gün kan vereceğim. Neyse ben yinede yapacağım 5-6-7 gibi 🤣
Transfer sonrası hemen ama yani o saatler içinde bir ağrı sızı hissetmeli miyim ya. Hemşire öyle bi genelleyip sordu ki reçete yazarken. Hissediyosunuzdur zaten falan dedi ben yioo dedim 🥹 kuruntular loading. . .
Transfer anındakini söylüyordur kuruntu yapma 😁

Kızlar moralim bozuk az önce kahve Lekelenmem olmuş yazdım doktora cevap gelmedi henüz. Böyle olabileceğini ve normal olduğunu bilmeme rağmen korkuyorum diğer kayıplarım aklıma geliyor 🥺 kalbim ağzımda yatıyorum sadece🥺
Ahh canım benim moralini bozma lütfen içini ferah tut 🤲 sen de biliyorsun olabiliyor bu sefer öyle bir şey olmaz inşallah doktorun önlemlerini almıştır zaten ❤️🤲

Yani acı eşiğim mi düşük acaba dokundu mu bilemedim ki ben de. Dayanılmayacak bi acı değil ama rahatsız ediyor sanki karnıma karın eklendi böyle yağ tabakası gibi bi his var anlamadım psikolojim mi bozuldu hormonlardan 😃 ama şişlik kızarıklık morluk yok şükür.
Tabi rahatsız ediyor canım mesela mutfakta tezgaha falan yaklaşırsam değerse baya irkiliyorum🙈

İnşallah canım eşim gelince belki acile gideriz benden çok o evham yapıyor yoruldu kıyamam kocam. Doktor normal dedi kırmızı olmadığı sürece bende yatıyorum elimden başka birşey gelmiyor 🥺
Ayaklarını daha yüksek tut çok gezinme canım kendini evhamlandırma öyle içine sinmiyorsa tabi git doktora yine ama

Ahh canım benim moralini bozma lütfen içini ferah tut 🤲 sen de biliyorsun olabiliyor bu sefer öyle bir şey olmaz inşallah doktorun önlemlerini almıştır zaten ❤️🤲
Doktorum 2 ye çıkardı progestan dexi dınlen bol su iç dedi yerleşme kanaması bu kırmızıya dönmediği sürece korkma dedi sabırla yarını bekliyorum.teşekkür ederim canım iyiki varsınız 💕💕Yanlız hissetmiyorum kendimi sayenizde🥰

Doktorum 2 ye çıkardı progestan dexi dınlen bol su iç dedi yerleşme kanaması bu kırmızıya dönmediği sürece korkma dedi sabırla yarını bekliyorum.teşekkür ederim canım iyiki varsınız 💕💕Yanlız hissetmiyorum kendimi sayenizde🥰
Ayy çok güzel bol bol dinlen uzan sizler de iyiki varsınız bn de öyle valla sen de eksik olma 😍🤗🤲

Tabi rahatsız ediyor canım mesela mutfakta tezgaha falan yaklaşırsam değerse baya irkiliyorum🙈
Aynen aynen tezgah sıkıntı 🤣 rabbim karşılıksız bırakmasın bunca şeye karşılık inşallah. Yarınki transferinizde başarılar Allah yardımcın olsun canım. 🥰

Selamlar herkese, hepimizin mesajlarını okudum. Herkesin süreci umarım olumlu sonuçlanır🌸 ben de 24 Nisan’da ilk tüp bebek tedavime başladım. Süreci anlattığım bir topik var merak edenler oradan okuyabilir. Ağustos’ta 30 yaşıma gireceğim. 17 aydır deniyorduk, sebepsiz infertilite.

5 Mayıs’ta opu oldum. 7 embriyo donduruldu. 1 adet rahim dinlendirme yaptık. 2. Adet geldiğinde yurtdışında olduğum için o ayı da pas geçtik. Haziran sonunda 3. Adetimi oldum ve günde 3 kez estrofem kullanarak transfer hazırlığına başladık. Her şey normal giderse 15 temmuzda transfer olacaktım. Rahim kalınlığım 7 mm üzerine çıkmadığı için transfer iptal edildi. Neden kalınlaşmadığına dair net bir bilgi yok, olabiliyormuş. 6,8 mm falandı galiba. Kısacası temmuz transferi iptal oldu. Estrofem rahim duvarını kalınlaştırmaya yardımcı olan bir ilaç aslında, günde 3 kez içmem mi yeterli gelmedi acaba bilemiyorum. Adeti de geciktiriyor sanırım. Doktorum estrofemi bırakmamı ve Progestan 200 mg (sabah-akşam) 10 gün boyunca içmemi söyledi. İlacın 9. Günü (dün) kahverengi lekelenme başladı. Normalde bu ilaç bittikten 7-10 arasında adet olunuyormuş. Sanırım ben daha erken olacağım. Yeni transfer hazırlığına erkenden başlayacağım ümidi ile erken adet olduğum için sevindim ama bu normaldışı bir durumdur belki diye de endişeliyim. Rahim yeterince kalınlaşmadığı için mi erkenden dökülecek acaba? Progesteron hormon kullanıp böyle bir şey yaşayan var mı?

Eğer adetim sökülürse ve her şey normal giderse temmuz sonu ağustos başı gibi transfer olacağım umarım 🙏🏻
Selamlar umarım her şey güzel gider ve transferini sorunsuz gerçekleştirirler.
Yumurta takibi yaparken benım rahim kalınlaşmasıyla alakalı problemim olmazdı 10,5 ulaşıyordu. ama geçen sene transfer olmadan önce lucrin vuruldum. rutin kontrole gittiğimde reglin 7.günü 6,5 mm di bende şaşırdım hocam az değil mi normalde sizde biliyorsunuz benım rahim duvarım güzel kalınlaşıyordu diye sordum nedenini. Doktorum lucrin sebepli olduğunu söylemişti ve geçen sene yine transfer zamanıma kadar estrofemle kalınlaştı yine sıkıntı çekmedim
Bu seneki transferimde de lucrin vuruldum ve kalınlaşmadan tedirgin olduğum için nar suyu içtim. ilk 5 gün nar suyu kullandım o kadar fayda etti ki. Adetimin 7.günü 8,5 olmuştu.ben daha fazla içmiyim dedim hatta, yeterliydi. kalan 10-12 günde de zaten 10 mm geçer diye düşündüm içmedim.
Ben nar suyuna bağlıyorum günde 2 bardak içtim. Sizde de işe yarar belki
Not: doktor estrofemi adetin 2.günü başlattığı için nar suyunuda 2. Gün içmeye başladım

Selamlar herkese, hepimizin mesajlarını okudum. Herkesin süreci umarım olumlu sonuçlanır🌸 ben de 24 Nisan’da ilk tüp bebek tedavime başladım. Süreci anlattığım bir topik var merak edenler oradan okuyabilir. Ağustos’ta 30 yaşıma gireceğim. 17 aydır deniyorduk, sebepsiz infertilite.

5 Mayıs’ta opu oldum. 7 embriyo donduruldu. 1 adet rahim dinlendirme yaptık. 2. Adet geldiğinde yurtdışında olduğum için o ayı da pas geçtik. Haziran sonunda 3. Adetimi oldum ve günde 3 kez estrofem kullanarak transfer hazırlığına başladık. Her şey normal giderse 15 temmuzda transfer olacaktım. Rahim kalınlığım 7 mm üzerine çıkmadığı için transfer iptal edildi. Neden kalınlaşmadığına dair net bir bilgi yok, olabiliyormuş. 6,8 mm falandı galiba. Kısacası temmuz transferi iptal oldu. Estrofem rahim duvarını kalınlaştırmaya yardımcı olan bir ilaç aslında, günde 3 kez içmem mi yeterli gelmedi acaba bilemiyorum. Adeti de geciktiriyor sanırım. Doktorum estrofemi bırakmamı ve Progestan 200 mg (sabah-akşam) 10 gün boyunca içmemi söyledi. İlacın 9. Günü (dün) kahverengi lekelenme başladı. Normalde bu ilaç bittikten 7-10 arasında adet olunuyormuş. Sanırım ben daha erken olacağım. Yeni transfer hazırlığına erkenden başlayacağım ümidi ile erken adet olduğum için sevindim ama bu normaldışı bir durumdur belki diye de endişeliyim. Rahim yeterince kalınlaşmadığı için mi erkenden dökülecek acaba? Progesteron hormon kullanıp böyle bir şey yaşayan var mı?

Eğer adetim sökülürse ve her şey normal giderse temmuz sonu ağustos başı gibi transfer olacağım umarım 🙏🏻
Dondurulmuş transfer de kademe olarak estrofem artırılır. Önce iki sonra 3 sonra transefere kadar 4 transfer sonrası 4 diye. Benim rahim kalınlığı transferden 1 hafta önce 9.2 olmasına rağmen transferimden 4-5 gün öncesinde 4 adet estrofem kullanmaya başlamıştım. Bir de E2 değeri için de 3 günlük hap vermisti. Bu da Rahmi hazırlayan bir hap. Sanırım hapiniz yeterli gelmemiş. Bir de ağızdan progestan hiç içmedim. Zaten transfer olmayacaksa her türlü adet oluyorsunuz. Bir daha hap vermesine gerek yoktu.

Kızlar ojeleri çıkarıyor muyuz transfere giderken? Kağıtta yasaklar arasında duş jeli kullanmayın transfer sabahı yazıyor bir de🤔🤔

Merhaba ben 35 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim korunmadık ve hiç gebelik olmadi tüp bebek için doktorla görüştük miyom çıktı Histeroskobi ile miyomum alındı hayırlısıyla temmuz ayında başlayacağız.
merhaba miyomum tam olarak nerede idi bir de hsg çekildin mi

Back
X