Selamlar herkese, hepimizin mesajlarını okudum. Herkesin süreci umarım olumlu sonuçlanır

ben de 24 Nisan’da ilk tüp bebek tedavime başladım. Süreci anlattığım bir topik var merak edenler oradan okuyabilir. Ağustos’ta 30 yaşıma gireceğim. 17 aydır deniyorduk, sebepsiz infertilite.
5 Mayıs’ta opu oldum. 7 embriyo donduruldu. 1 adet rahim dinlendirme yaptık. 2. Adet geldiğinde yurtdışında olduğum için o ayı da pas geçtik. Haziran sonunda 3. Adetimi oldum ve günde 3 kez estrofem kullanarak transfer hazırlığına başladık. Her şey normal giderse 15 temmuzda transfer olacaktım. Rahim kalınlığım 7 mm üzerine çıkmadığı için transfer iptal edildi. Neden kalınlaşmadığına dair net bir bilgi yok, olabiliyormuş. 6,8 mm falandı galiba. Kısacası temmuz transferi iptal oldu. Estrofem rahim duvarını kalınlaştırmaya yardımcı olan bir ilaç aslında, günde 3 kez içmem mi yeterli gelmedi acaba bilemiyorum. Adeti de geciktiriyor sanırım. Doktorum estrofemi bırakmamı ve Progestan 200 mg (sabah-akşam) 10 gün boyunca içmemi söyledi. İlacın 9. Günü (dün) kahverengi lekelenme başladı. Normalde bu ilaç bittikten 7-10 arasında adet olunuyormuş. Sanırım ben daha erken olacağım. Yeni transfer hazırlığına erkenden başlayacağım ümidi ile erken adet olduğum için sevindim ama bu normaldışı bir durumdur belki diye de endişeliyim. Rahim yeterince kalınlaşmadığı için mi erkenden dökülecek acaba? Progesteron hormon kullanıp böyle bir şey yaşayan var mı?
Eğer adetim sökülürse ve her şey normal giderse temmuz sonu ağustos başı gibi transfer olacağım umarım