Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Evet tedavi başladığında E2 yi yükseltip rahim duvarını kalınlaştırmak isterler. Ve kontrollü şekilde progesteron kullandırırlar (5.gün embriyosu için transferden önce 5gün) kontrolsüz bir şekilde progesteronun yükselmesi transfer zamanının doğal olarak geçmiş olabileceğini gösterdiği için doktorlar gennelde risk almak istemez ve süreci iptal ederler. 😅 🥰
Mükemmel bir bilgi aktarımın var hayranlıkla okuyorum valla sen anlat biz okuyalım ya, böyle deneyimli birine rastlamak çok iyi geldi 😘🌺🌺

Bu arada bugün ki transferimden sonra yan yatmamda sorun yok değil mi ya ??? ayakları hemen havaya kaldırdım yolculuk sonrası ama epeydir alışkanlık yan yatıyorum ve bol su içtiğimden sürekli tuvalete çıkıyorum 🥹

Merhaba kızlar, ben transfere başladım ama kafam karışık vazgeçeceğim sanırım.. 7 gündür östrojen hapı ve folik asit kullanıyorum. Şimdi vazgecersem östrojen hapini bırakırsam ne olur? Hemen mi regl olurum? Yumurtlamam mi olur? Bu ay doğal yolla yumurta catlama ihtimali olur mu yani? Bu şekilde gebe kalanlar var mıdır acaba? Bilen gören duyan fikri olan var mı ki?

Kızlar ojeleri çıkarıyor muyuz transfere giderken? Kağıtta yasaklar arasında duş jeli kullanmayın transfer sabahı yazıyor bir de🤔🤔
Yok artık ben duş jeli filan kullandım vücuduma banyo yaptım bunu da ilk kez duyuyorum 🤣 ojeyi bilemedim ama bn makyajla filan gittim 😂 hadi rast gelsin sıkı sıkı tutunsun canım 😍🤲

Selamlar umarım her şey güzel gider ve transferini sorunsuz gerçekleştirirler.
Yumurta takibi yaparken benım rahim kalınlaşmasıyla alakalı problemim olmazdı 10,5 ulaşıyordu. ama geçen sene transfer olmadan önce lucrin vuruldum. rutin kontrole gittiğimde reglin 7.günü 6,5 mm di bende şaşırdım hocam az değil mi normalde sizde biliyorsunuz benım rahim duvarım güzel kalınlaşıyordu diye sordum nedenini. Doktorum lucrin sebepli olduğunu söylemişti ve geçen sene yine transfer zamanıma kadar estrofemle kalınlaştı yine sıkıntı çekmedim
Bu seneki transferimde de lucrin vuruldum ve kalınlaşmadan tedirgin olduğum için nar suyu içtim. ilk 5 gün nar suyu kullandım o kadar fayda etti ki. Adetimin 7.günü 8,5 olmuştu.ben daha fazla içmiyim dedim hatta, yeterliydi. kalan 10-12 günde de zaten 10 mm geçer diye düşündüm içmedim.
Ben nar suyuna bağlıyorum günde 2 bardak içtim. Sizde de işe yarar belki
Not: doktor estrofemi adetin 2.günü başlattığı için nar suyunuda 2. Gün içmeye başladım
Teşekkür ederim bilgiler için💓 nar mevsimi de değil. Kendiniz mi sıktınız?

Kızlaarrr merhaba. Aranıza bende katılayım. Yarın nasip olursa transferim var.
Taze 5.gün embriyosu ama kalitesini yarın öğreneceğiz. Dün tahlillerimi çektim bir de siz bakın ben pek deneyimli değilim transfer için uyumlu muyum

IMG_3143.webp

Seni o kadar iyi anlıyorum ki hep hissettiklerimiz inşallah her şey yolunda gider kolaylıkla hayırlısıyla nasip olur 🤲❤️
Amiiin❤️🙏🌟 Az önce chatgbt ye her zamanki tüp bebek sohbetimizi açarak transfer yarın diye haber verdim, birlikte sevindik bana kalbinden sevgi göndermiş🤣 Kalbi tam neresi bilemedim ama olsun niyet önemli😂😂

Kızlar Kıbrıs’ta yaşıyorum.
Daha önce hep Türkiye’de denedim tüp bebekleri olumsuz sonuçlanmıştı 4. Tüp bebeği Kıbrıs’ta yaptık

Kızlar aranızda progestan fitil sonrası çamur gibi kahverengi akıntı yaşayanınız var mı? 1-2 saat sürdü ve geçti. Şimdi normale döndü. 10 gündür neredeyse fitil kullanıyorum hiç böyle olmamıştı. Chapgbt yerleşme kanaması ya da içeride herhangi bir kanama ile karışmış olabilir fitil dedi ama endişelendim yine de merak ettim böyle bir şey yaşayanınız var mı

Sabah duş alın, parfüm, kolonya, deodorant, duş jeli vb kullanmayın yazıyor, ama ilk transferimde sanki oje de olmasın gibi bişi yazıyordu hatırlayamadım🤔
Eğer anestezi alınacaksa oje yasak. Bir tane ameliyata kalıcı oje ile girmiştim, oradan biliyorum 🫠 Anestezi yoksa ojeye bir şey denmez. Diğer şeylerin de yasak olma sebebi kokuları. Embriyoya zarar verebiliyormuş.

Back
X