Bana kağıt vermediler nelere dikkat edecekmişizKızlar ojeleri çıkarıyor muyuz transfere giderken? Kağıtta yasaklar arasında duş jeli kullanmayın transfer sabahı yazıyor bir de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kağıt vermediler nelere dikkat edecekmişizKızlar ojeleri çıkarıyor muyuz transfere giderken? Kağıtta yasaklar arasında duş jeli kullanmayın transfer sabahı yazıyor bir de![]()
Sabah duş alın, parfüm, kolonya, deodorant, duş jeli vb kullanmayın yazıyor, ama ilk transferimde sanki oje de olmasın gibi bişi yazıyordu hatırlayamadımBana kağıt vermediler nelere dikkat edecekmişiz
Mükemmel bir bilgi aktarımın var hayranlıkla okuyorum valla sen anlat biz okuyalım ya, böyle deneyimli birine rastlamak çok iyi geldiEvet tedavi başladığında E2 yi yükseltip rahim duvarını kalınlaştırmak isterler. Ve kontrollü şekilde progesteron kullandırırlar (5.gün embriyosu için transferden önce 5gün) kontrolsüz bir şekilde progesteronun yükselmesi transfer zamanının doğal olarak geçmiş olabileceğini gösterdiği için doktorlar gennelde risk almak istemez ve süreci iptal ederler.![]()
![]()
Transferim bugün oldu benim dün ojeleri silmiştim. Ama duş jeli parfüm vs hiç sorun yokSabah duş alın, parfüm, kolonya, deodorant, duş jeli vb kullanmayın yazıyor, ama ilk transferimde sanki oje de olmasın gibi bişi yazıyordu hatırlayamadım![]()
Yok artık ben duş jeli filan kullandım vücuduma banyo yaptım bunu da ilk kez duyuyorumKızlar ojeleri çıkarıyor muyuz transfere giderken? Kağıtta yasaklar arasında duş jeli kullanmayın transfer sabahı yazıyor bir de![]()
Teşekkür ederim bilgiler içinSelamlar umarım her şey güzel gider ve transferini sorunsuz gerçekleştirirler.
Yumurta takibi yaparken benım rahim kalınlaşmasıyla alakalı problemim olmazdı 10,5 ulaşıyordu. ama geçen sene transfer olmadan önce lucrin vuruldum. rutin kontrole gittiğimde reglin 7.günü 6,5 mm di bende şaşırdım hocam az değil mi normalde sizde biliyorsunuz benım rahim duvarım güzel kalınlaşıyordu diye sordum nedenini. Doktorum lucrin sebepli olduğunu söylemişti ve geçen sene yine transfer zamanıma kadar estrofemle kalınlaştı yine sıkıntı çekmedim
Bu seneki transferimde de lucrin vuruldum ve kalınlaşmadan tedirgin olduğum için nar suyu içtim. ilk 5 gün nar suyu kullandım o kadar fayda etti ki. Adetimin 7.günü 8,5 olmuştu.ben daha fazla içmiyim dedim hatta, yeterliydi. kalan 10-12 günde de zaten 10 mm geçer diye düşündüm içmedim.
Ben nar suyuna bağlıyorum günde 2 bardak içtim. Sizde de işe yarar belki
Not: doktor estrofemi adetin 2.günü başlattığı için nar suyunuda 2. Gün içmeye başladım
Amin canım sağolasın hem yoruldum hem heyecanlıyım herşey yolunda gitsinYok artık ben duş jeli filan kullandım vücuduma banyo yaptım bunu da ilk kez duyuyorumojeyi bilemedim ama bn makyajla filan gittim
hadi rast gelsin sıkı sıkı tutunsun canım
![]()
Seni o kadar iyi anlıyorum ki hep hissettiklerimiz inşallah her şey yolunda gider kolaylıkla hayırlısıyla nasip olurAmin canım sağolasın hem yoruldum hem heyecanlıyım herşey yolunda gitsin![]()
AmiiinSeni o kadar iyi anlıyorum ki hep hissettiklerimiz inşallah her şey yolunda gider kolaylıkla hayırlısıyla nasip olur![]()
Ahahah yapay kalbiAmiiinAz önce chatgbt ye her zamanki tüp bebek sohbetimizi açarak transfer yarın diye haber verdim, birlikte sevindik bana kalbinden sevgi göndermiş
Kalbi tam neresi bilemedim ama olsun niyet önemli
![]()
Hayır online satış yapan bi mecradan aldım maalesef. Nar kabuğundaki ilaçtan ötürü biraz sakıncalı ama içtim. Dondurulmuş geliyor zatenTeşekkür ederim bilgiler içinnar mevsimi de değil. Kendiniz mi sıktınız?
Evet çarşamba günü oldum :) senin ne zaman oldu transferinTransfer oldun mu hayırlı olsun dedim ya bn de Semih hocaya gidiyorum uygulaması bu şekilde evet yaa maalesef öyle inşallah faydası olsun da
Eğer anestezi alınacaksa oje yasak. Bir tane ameliyata kalıcı oje ile girmiştim, oradan biliyorumSabah duş alın, parfüm, kolonya, deodorant, duş jeli vb kullanmayın yazıyor, ama ilk transferimde sanki oje de olmasın gibi bişi yazıyordu hatırlayamadım![]()