Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bende dondurulmuş için hazırlıklara başladım adetin 1. günü ilaçlara başladım 13. gün kontrolüm var tahmini ne kadar sürüyor bu tedavi daha önce yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Bende dondurulmuş için hazırlıklara başladım adetin 1. günü ilaçlara başladım 13. gün kontrolüm var tahmini ne kadar sürüyor bu tedavi daha önce yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi?
benim 17 gun oldu transferim senin 13 gunmu oldu yenimi basladın ilaca

Ben adetın 2. Gunu baslamıstım ılaclara 17.gun transfer oldu ama bu kıs8den kısıye cok degısıyo cnm

Bende lazere gittim hic azalmadı ya. Mecbur bende makina jilet ağda uğraşıyorum.

Kızlar malum biliyorsunuz tüp bebek tedavisi görüyorum. Ama bayramda geliyor ve benim saç diplerim çok çıktı şimdi bu aşamada boya yaptırabilirmiyim herhangi bir sakıncası olur mu.

Kızlar malum biliyorsunuz tüp bebek tedavisi görüyorum. Ama bayramda geliyor ve benim saç diplerim çok çıktı şimdi bu aşamada boya yaptırabilirmiyim herhangi bir sakıncası olur mu.
Hayatım doktora sorsan aslında iyi olur . okadar emek veriyoruz yanlış bişey yapma.

Doğru söylüyorsun canım o kadar sıkıntılar çekiyoruz.
Ben ilk doktoruma sürekli soru soruyordum hemiresi ve kendisi benimle dalga geciyordu. Mesela aşılama gününe yakın eşim sperm testi verebilirmi yoksa boşalmamasımı gerek diyordum . Hep alay ediyorlardı. İlaç adlarını yanlış söylüyordum alay ediyorlardı. Bende değiştirdim doktoru. Kızlar az paralar ödenmiyor o yüzden herşeyi sormak zorundayım . Ben korkuyorum mesela bişey yerken bile acaba bunun yüzünden bebek tutmaz mı diye ...

Evet canım çok doğru söylüyorsun. Siz Ne kadar verdiniz tüp bebek için

Evet ozellıkle yedıklerımıze cok dıkkat etmelıyız mesela ben maydanoz cok sever ve tuketirdim ama dusuk rıskı yaptırıyomus o yuzden sızlerde yemeyın maydanoz falan

Opu ya giren arkadaslar varmi nasil bi duygu aci varmi.sonrasinda .anesteziden hemen ciktinizmi .neler.bekliyo beni acaba

BEN DÜN OLDUM CANIM. ANESTEZİDEN ÇIKMAK UZUN SÜRMUYOR MUHTEMELEN SAATE BAKMADIM :) SONRASI AĞRI OLABİLİYOR DOĞAN OALARAK. O GÜNÜ İSTİRAHETTE GEÇİRMEK LAZIM

Evet ozellıkle yedıklerımıze cok dıkkat etmelıyız mesela ben maydanoz cok sever ve tuketirdim ama dusuk rıskı yaptırıyomus o yuzden sızlerde yemeyın maydanoz falan
Soğan çok severim turşu ve acı severim . Herkes yemeyin diyor.Gazlı içecek cok severim kahve severim . Hepsi kötü diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…