- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Yok canım söylemedi gelişimi iyi dedi normal iğnelerimin yanına bir iğne daha eklediKaç yumoş varmış canım söyledi mi?
benim 17 gun oldu transferim senin 13 gunmu oldu yenimi basladın ilacaBende dondurulmuş için hazırlıklara başladım adetin 1. günü ilaçlara başladım 13. gün kontrolüm var tahmini ne kadar sürüyor bu tedavi daha önce yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Ben adetın 2. Gunu baslamıstım ılaclara 17.gun transfer oldu ama bu kıs8den kısıye cok degısıyo cnmBende dondurulmuş için hazırlıklara başladım adetin 1. günü ilaçlara başladım 13. gün kontrolüm var tahmini ne kadar sürüyor bu tedavi daha önce yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Olabılır arkadasım 5.gun ıdrar da sılık cız gı gormustum hadı ınsallah hayırlısıKızlar yardım
Sabah idrar testi yaptım
Çok silik belli belirsiz 2.çizgi çıktı yarın kan vermeye gidicem. Sizce bu belli belirsiz ćizgi hamilelik olabilir mi
Lazere gıtmıstım ben zamannda ama yınede az da olsa var napıcaz her muayneden once elden gecırıyorum epilasyn aletı yada eldvenle falan alıyorum herseferınde gerıkırse yanıKizlarr gunaydinn...kontroler sık sık oldugu icin siz bu kıl tuy isini nasil hallediyosunuz
Hayatım doktora sorsan aslında iyi olur . okadar emek veriyoruz yanlış bişey yapma.Kızlar malum biliyorsunuz tüp bebek tedavisi görüyorum. Ama bayramda geliyor ve benim saç diplerim çok çıktı şimdi bu aşamada boya yaptırabilirmiyim herhangi bir sakıncası olur mu.
Kızlar malum biliyorsunuz tüp bebek tedavisi görüyorum. Ama bayramda geliyor ve benim saç diplerim çok çıktı şimdi bu aşamada boya yaptırabilirmiyim herhangi bir sakıncası olur mu.[/Q
Ben olsam boyatmam ama sen bılırsın canm
Doğru söylüyorsun canım o kadar sıkıntılar çekiyoruz.Hayatım doktora sorsan aslında iyi olur . okadar emek veriyoruz yanlış bişey yapma.
Ben ilk doktoruma sürekli soru soruyordum hemiresi ve kendisi benimle dalga geciyordu. Mesela aşılama gününe yakın eşim sperm testi verebilirmi yoksa boşalmamasımı gerek diyordum . Hep alay ediyorlardı. İlaç adlarını yanlış söylüyordum alay ediyorlardı. Bende değiştirdim doktoru. Kızlar az paralar ödenmiyor o yüzden herşeyi sormak zorundayım . Ben korkuyorum mesela bişey yerken bile acaba bunun yüzünden bebek tutmaz mı diye ...Doğru söylüyorsun canım o kadar sıkıntılar çekiyoruz.
Allah yardimcin olsun canm islem sonrasi agrin olabilir insallh olmaz Allah sifa ve sabir versin
Canımcım eve git yat, birazcık sızısı oluyor ilk gün. Yarın normal hayatına döneceksin :)
Evet canım çok doğru söylüyorsun. Siz Ne kadar verdiniz tüp bebek içinBen ilk doktoruma sürekli soru soruyordum hemiresi ve kendisi benimle dalga geciyordu. Mesela aşılama gününe yakın eşim sperm testi verebilirmi yoksa boşalmamasımı gerek diyordum . Hep alay ediyorlardı. İlaç adlarını yanlış söylüyordum alay ediyorlardı. Bende değiştirdim doktoru. Kızlar az paralar ödenmiyor o yüzden herşeyi sormak zorundayım . Ben korkuyorum mesela bişey yerken bile acaba bunun yüzünden bebek tutmaz mı diye ...
Evet ozellıkle yedıklerımıze cok dıkkat etmelıyız mesela ben maydanoz cok sever ve tuketirdim ama dusuk rıskı yaptırıyomus o yuzden sızlerde yemeyın maydanoz falanBen ilk doktoruma sürekli soru soruyordum hemiresi ve kendisi benimle dalga geciyordu. Mesela aşılama gününe yakın eşim sperm testi verebilirmi yoksa boşalmamasımı gerek diyordum . Hep alay ediyorlardı. İlaç adlarını yanlış söylüyordum alay ediyorlardı. Bende değiştirdim doktoru. Kızlar az paralar ödenmiyor o yüzden herşeyi sormak zorundayım . Ben korkuyorum mesela bişey yerken bile acaba bunun yüzünden bebek tutmaz mı diye ...
Opu ya giren arkadaslar varmi nasil bi duygu aci varmi.sonrasinda .anesteziden hemen ciktinizmi .neler.bekliyo beni acaba
Soğan çok severim turşu ve acı severim . Herkes yemeyin diyor.Gazlı içecek cok severim kahve severim . Hepsi kötü diyorlar.Evet ozellıkle yedıklerımıze cok dıkkat etmelıyız mesela ben maydanoz cok sever ve tuketirdim ama dusuk rıskı yaptırıyomus o yuzden sızlerde yemeyın maydanoz falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?