Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

0 01_nisan canım canını sıkma değerin ikiye kaylamış ne güzel. Aynı saatte vermen önemli. Geç verirsen çok çıkar erken verirsen düsük çıkar.
Sana ilk gün dediğim gibi doktoruna haber vermelisin ve görüşünü sormalısın mutlaka.
Ve stres olma bak üzüntüyle miniklerinide üzersin. Bizce değerlerin çok iyi ikizlerine iyi bak

Saol cnm kendimi üzmicem diyorum sonra bogazım düğüm düğüm oluyor, kendimi tutamıyorum.
Haklısın bizim kaderimiz sabır ve belirsizlik . Ama kimse geleceği Göremez ki . Bidahaki ay hamile kalamayağını kim söyledi :) bizim mutlu yuvalarımız var bebek üstüne Katmer olacak ...

Cnm hayırlı olsun tedavin. Bende bugün gittim doktora bişey yok dedi ve halen adet olmadım. Moralim alt üst. Artık kendimi tutamayıp evde iyice agladım.
Canım benim bu işte en büyük düşman stres. Birazcık rahat olmaya çalış inş adetin başlar sonra da tedavin olur ve o güzel müjdeyi alırsın. Yıpratma lütfen kendini.

Ben cok heyecanliyimmm yatabilirmiyim acaba bugun.Rabbim bana ve tum evlat isteyenlere yarfim et nasip eyle ins bu yolda yuruyen herkese Rabbim kolay getirsinn
Canım benim inş miniklerimiz annelerine sımsıkı tutunacak bu sefer Allahın izniyle. Herşey çok güzel olacak dua et bol bol tatlım. Bizim dualarımız da seninle

Opu ya giren arkadaslar varmi nasil bi duygu aci varmi.sonrasinda .anesteziden hemen ciktinizmi .neler.bekliyo beni acaba
Opu olurken hııcbırsey anlamıyosun canm uyutuyolar senı zaten ama benım yumişlerim cok oldugundan 24 tane ayılırken ve sonrası cook agrım sancm oldu zaten yuklemm de 1 ay ertelenmıstı sonrasında sıskınlık gaz vs oluyo ama hepsı geıcyo merak etme cok rahat ol tatlım

Ins canm bende kazasiz belasiz atlatrim seninde bebislerini kucaginda gormeyi nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…