Saol cnm kendimi üzmicem diyorum sonra bogazım düğüm düğüm oluyor, kendimi tutamıyorum.Nolur üzme kendini bitanem bu ay olmadıysa bidahaki ay olur . Her yeni ay yeni umut
Ayyy insss canimmAynen ole bitanem hep alttan muayene zaten duruma gore igneler ilaclar ve musmutlu bebisli sooonn insallah
Haklısın bizim kaderimiz sabır ve belirsizlik . Ama kimse geleceği Göremez ki . Bidahaki ay hamile kalamayağını kim söyledi :) bizim mutlu yuvalarımız var bebek üstüne Katmer olacak ...Saol cnm kendimi üzmicem diyorum sonra bogazım düğüm düğüm oluyor, kendimi tutamıyorum.
Canim kendini birakma nolur...elbet olacak zamani vardir cok zor eminim biz dunyanin en zor seyiyle sinaniyoruz hepimiz bi umitle sarildik pes etmek yok Allah yardimcin olsun dualarim seninleSaol cnm kendimi üzmicem diyorum sonra bogazım düğüm düğüm oluyor, kendimi tutamıyorum.
Hayirla sonuclanir ins benimde yarinBen geldim kizceler kontrolm vardi bgn cuma gunu opum var dualarnzi eksik etmeyin
Dua ediyorum canım kendimle birlikte bebiş isteyen herkese canım. İnş o güzel son yakın :)İnşAllah bitanem dua et Nolur bana
Canım benim bu işte en büyük düşman stres. Birazcık rahat olmaya çalış inş adetin başlar sonra da tedavin olur ve o güzel müjdeyi alırsın. Yıpratma lütfen kendini.Cnm hayırlı olsun tedavin. Bende bugün gittim doktora bişey yok dedi ve halen adet olmadım. Moralim alt üst. Artık kendimi tutamayıp evde iyice agladım.
Süzgeç ha :)Bi hafta sonra baslicam ins artik suzgece donmek bile keyif vericek bana
Canım benim inş miniklerimiz annelerine sımsıkı tutunacak bu sefer Allahın izniyle. Herşey çok güzel olacak dua et bol bol tatlım. Bizim dualarımız da seninleBen cok heyecanliyimmm yatabilirmiyim acaba bugun.Rabbim bana ve tum evlat isteyenlere yarfim et nasip eyle ins bu yolda yuruyen herkese Rabbim kolay getirsinn
Opu olurken hııcbırsey anlamıyosun canm uyutuyolar senı zaten ama benım yumişlerim cok oldugundan 24 tane ayılırken ve sonrası cook agrım sancm oldu zaten yuklemm de 1 ay ertelenmıstı sonrasında sıskınlık gaz vs oluyo ama hepsı geıcyo merak etme cok rahat ol tatlımOpu ya giren arkadaslar varmi nasil bi duygu aci varmi.sonrasinda .anesteziden hemen ciktinizmi .neler.bekliyo beni acaba
Allah razi olsun ettim valla . artik Rabbim nasip eylerse olucak . inanalim olsun kizlarCanım benim inş miniklerimiz annelerine sımsıkı tutunacak bu sefer Allahın izniyle. Herşey çok güzel olacak dua et bol bol tatlım. Bizim dualarımız da seninle
Hadı hayırlısı arkadasımBen geldim kizceler kontrolm vardi bgn cuma gunu opum var dualarnzi eksik etmeyin
Ins canm bende kazasiz belasiz atlatrim seninde bebislerini kucaginda gormeyi nasip etsin AllahOpu olurken hııcbırsey anlamıyosun canm uyutuyolar senı zaten ama benım yumişlerim cok oldugundan 24 tane ayılırken ve sonrası cook agrım sancm oldu zaten yuklemm de 1 ay ertelenmıstı sonrasında sıskınlık gaz vs oluyo ama hepsı geıcyo merak etme cok rahat ol tatlım
Gozun aydın canm hayırlısı olur ınsallh guzel haberlerını alırızKizlarrrr simdi gorusmeden ciktim cok guzel gecti adet olunca basliyoruz hayirlisiyla ...heycandan öldum resmen ...
Ayyy degil mi degil miAma annesi gelecekteki bebeğinin sana ihtiyacı olacak kendine iyi bakmalısın canım benim.
Amin canım cumlemize nasıp etsın inşallhIns canm bende kazasiz belasiz atlatrim seninde bebislerini kucaginda gormeyi nasip etsin Allah
Ee niye adet olmuyor mussun sormadin mi canimCnm hayırlı olsun tedavin. Bende bugün gittim doktora bişey yok dedi ve halen adet olmadım. Moralim alt üst. Artık kendimi tutamayıp evde iyice agladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?