- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Ben geldim kizceler kontrolm vardi bgn cuma gunu opum var dualarnzi eksik etmeyin
Valla kahve ıcıyorum arkadas tursuda yıyorum acı gazlı ıcecek içmem zaten soganda yemek içinde mecbr yıyorum ama kahveden vazgecmem her gun 1 tane içerim muhakkak turk kahvesıSoğan çok severim turşu ve acı severim . Herkes yemeyin diyor.Gazlı içecek cok severim kahve severim . Hepsi kötü diyorlar.
Hiç yemeyin anlamında denmiyor zaten, yemekte bir iki turşudan ne olacak ya da bir fincan kahveden. Uyardıkları şey abartmak :) rahat rahat iç kahveniValla kahve ıcıyorum arkadas tursuda yıyorum acı gazlı ıcecek içmem zaten soganda yemek içinde mecbr yıyorum ama kahveden vazgecmem her gun 1 tane içerim muhakkak turk kahvesı
Ben yumurtalarimin topladigi gunun ertesi roflemi yaptirmistim.Kızlar malum biliyorsunuz tüp bebek tedavisi görüyorum. Ama bayramda geliyor ve benim saç diplerim çok çıktı şimdi bu aşamada boya yaptırabilirmiyim herhangi bir sakıncası olur mu.
Hadı gecmiş olsun en zorunu atlattın bana gore hayırlısıyla gelsin bebişler inşallah ayaklarını sıcak tut bol su ıc canımTŞK EDERİM CANIM. eVET AĞRIM OLDU BUGÜN GEÇTİ ŞÜKÜR
Ben hepsini bol bol yiyorum sonrada acaba bunları yediğim için mi olmuyor diyorum. Ama hamile kalanlar farkında olmadan bunları zaten tüketiyor. Benim bir arkadaşım var kutu kutu sigara içer 2 tane sağlıklı evladı var.Valla kahve ıcıyorum arkadas tursuda yıyorum acı gazlı ıcecek içmem zaten soganda yemek içinde mecbr yıyorum ama kahveden vazgecmem her gun 1 tane içerim muhakkak turk kahvesı
687403_igt tatlım nasılsın ne yaptın? İyisindir inş merak ettim seni.
Hadı gecmiş olsun en zorunu atlattın bana gore hayırlısıyla gelsin bebişler inşallah ayaklarını sıcak tut bol su ıc canım
Kizlarr gunaydinn...kontroler sık sık oldugu icin siz bu kıl tuy isini nasil hallediyosunuz
Valla Bana oyle onermıslerdı :)SEBEBİ VAR MI CANIM. NEDEN ÇOK SU İÇMEK LAZIM. VE AYAK MESELESİ
Yukleme sonrası evet banada oyle soyledıler vucudun odan dus suyun hıcbırı sıcak olmucak sıcak ıstemıyoruz dedıler neden bılmıyorumKızlar bende bişey duydum tüp bebekten sonra çok sıcak olmayın vücudunuz çok sıcak ortamlarda olmasın diyorlar. Bulunduğunuz oda bile çok sıcak olmasın diyorlar.
Bİtanem su iç kabız olma . Ayaklarını sıcak tut ağrın üşürsen daha çok olur ama sıcak suyla banyo yapma.SEBEBİ VAR MI CANIM. NEDEN ÇOK SU İÇMEK LAZIM. VE AYAK MESELESİ
TAMAM CANIMValla Bana oyle onermıslerdı :)
TAMAM CANIMBİtanem su iç kabız olma . Ayaklarını sıcak tut ağrın üşürsen daha çok olur ama sıcak suyla banyo yapma.
Bende her ay giriyorum bakıyorum sanki alabilecek gibi. Dokunması bile güzel ...Kizlar ayaklarim beni bebis kiyafetlerine goturdu bugun dokundukca icim parcalandi acaba bende alabilecekmiyim die
canım ayaklarını sıcak tutmassan azcık bıle soguk alsan cok fena yapıyo ben dikkat etmedim acısını cok fena cektim böyle bişey olamaz sinirimden aglıyodum agrı geldikce kasık bölgesi işlem gördügüiçin cok cabuk soguk cekiyo dikkat et corapsız terliksiz gezmeSEBEBİ VAR MI CANIM. NEDEN ÇOK SU İÇMEK LAZIM. VE AYAK MESELESİ
Ben onu sordum kaplıcaya falan girme dedi doktor, ateşinin çıkmaması lazım. Yoksa oda ne kadar sıcak olabilir ki zatenKızlar bende bişey duydum tüp bebekten sonra çok sıcak olmayın vücudunuz çok sıcak ortamlarda olmasın diyorlar. Bulunduğunuz oda bile çok sıcak olmasın diyorlar.
Kacinci gnun bugun canm insallah hamileliktir. Ama catlatma ignesinden dolayida poztf cikabliorms kac gun vucutta etksi var bilemiom tabiKızlar yardım
Sabah idrar testi yaptım
Çok silik belli belirsiz 2.çizgi çıktı yarın kan vermeye gidicem. Sizce bu belli belirsiz ćizgi hamilelik olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?