Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Allah yardımcın olsun , çok zor çoook ;(

Tatlım iki katı sayılır çooook az bir fark var zaten. Lütfen stres yapma doktorunu bilgilendir danış ona da ama sıkıntı yok bence hem kendini hem bebişini üzme lütfen annesi :)
Yok aslında uzulmuyorumda yanı bu surec cok degıssık sımdı ben hamılemıyım sevınıp umutlanamıyorum cunku herkes dur hemen heveslenme cok kaptrma kendını sonra uz6lursun moudnda bende kendımı kaptıramıyorum sevinicem ama içten içten hayaller kurucam mutlulugumu heyecanımı tek basıma yasıcam kımselere duyurmadan gostermeden

Cnm hayırlı olsun tedavin. Bende bugün gittim doktora bişey yok dedi ve halen adet olmadım. Moralim alt üst. Artık kendimi tutamayıp evde iyice agladım.
Canım evet cok haklısın uzulmekte ama en azından durumu ogrendın muallakya kalmaktan ıyıdır sımdı en azından onunu gorursun bıan once tedavıne baslarsın bende cocugmz olmucanı ogrenene kdar her ay umutla bekler her adetımde agllardım durumu ogrennce yoluma baktım nolur moralını yuksek tut agla ma demicem agla ve rahatla canm ama kendını cok yıpratma

Arkadasım neden olmuyor sizin ? Tüp denedin mi

Sagol arkadasım bende oyle yapıcam etrafa herseye gozumu kulagmı kapatıcam hatta tup bebek oldugunu bıle unutmak ıstıyorum normal.bı gebelıkmıs gıbı duusunursem normal olabılıcem gelıba

Aminnn canım amin cok zor Allah sabır versın vede yerı dolmaz belkı ama Rabbım once karnını sornay kucagını doldursn arkadasım hayrlı saglıklı evlatlarla

Ben bu sayfaya yeni katıldım.bugün ilk tüp denemesine katıldım bi gazla nasıl oldu anlamadım ama hep ağlamaklıyım çok zor bi süreç inş isteyen herkeze nasip olur
Rabbim hayırla saglıkla muradına erdırsın canım evet cok zor bı surec Allah cumlemızın yardımcısı olsn

Ben bu sayfaya yeni katıldım.bugün ilk tüp denemesine katıldım bi gazla nasıl oldu anlamadım ama hep ağlamaklıyım çok zor bi süreç inş isteyen herkeze nasip olur
Mrb canm bende yeniyim ama cok mutluydum aksine vala cocuk gibi sevinerek gittim simdi adet olmayi beklicem ilk defa adet olduguma sevinicem..sende pozitif ol bence

Mrb canm bende yeniyim ama cok mutluydum aksine vala cocuk gibi sevinerek gittim simdi adet olmayi beklicem ilk defa adet olduguma sevinicem..sende pozitif ol bence
Aslında öyle gittim ama verilen kağıtları okuyup imzaladıktan sonra kötü oldum...ilk defa bu kadar ciddi bir işlem yaptırmak beni biraz korkuttu ve eşimin işinden dolayı yalnız gitmiştim buda üstüne tuz biber oldu

Tatlım inş sonu güzel olan bir yoldasın stres olmasın lütfen. Moral çok önemli bu işte

Yalniz degilsin canim inan tanismasakta ayni duygulari paylasiyoruz guclu olmak icin elimden ne geliyosa yapiorum bizde problem esimde o benden daha rahatti ...wc ye gitti dr cagirdi bizimki hala gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…