- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Evet canim artik hep alttan bakiyorlarIns canim ya vala hayal gibi adetli gidicem ya simdi ne yapicaklar alltan mi bakicaklar yine
Allah yardımcın olsun , çok zor çoook ;(:'( patalojiye gonderdiler bisey cikmadi cNm ole bi aciki hic gecmiyor. Tup bebek tutmadi soraki ay kendilgnden hamis kaldm iki aylikken dustu ole zor bi surecki anlatamam rabbim kimseye yasatmasn. Bi ay suren bi ruya gordum uyanmamak icin dua ettim ama 14 subat sevgililer gununde iki aylik yavrum beni birakip gitti. Rabbim kimseye bu aciyi vermesin hickimseye
Yok aslında uzulmuyorumda yanı bu surec cok degıssık sımdı ben hamılemıyım sevınıp umutlanamıyorum cunku herkes dur hemen heveslenme cok kaptrma kendını sonra uz6lursun moudnda bende kendımı kaptıramıyorum sevinicem ama içten içten hayaller kurucam mutlulugumu heyecanımı tek basıma yasıcam kımselere duyurmadan gostermedenTatlım iki katı sayılır çooook az bir fark var zaten. Lütfen stres yapma doktorunu bilgilendir danış ona da ama sıkıntı yok bence hem kendini hem bebişini üzme lütfen annesi :)
Canım evet cok haklısın uzulmekte ama en azından durumu ogrendın muallakya kalmaktan ıyıdır sımdı en azından onunu gorursun bıan once tedavıne baslarsın bende cocugmz olmucanı ogrenene kdar her ay umutla bekler her adetımde agllardım durumu ogrennce yoluma baktım nolur moralını yuksek tut agla ma demicem agla ve rahatla canm ama kendını cok yıpratmaCnm hayırlı olsun tedavin. Bende bugün gittim doktora bişey yok dedi ve halen adet olmadım. Moralim alt üst. Artık kendimi tutamayıp evde iyice agladım.
Arkadasım neden olmuyor sizin ? Tüp denedin miCanım evet cok haklısın uzulmekte ama en azından durumu ogrendın muallakya kalmaktan ıyıdır sımdı en azından onunu gorursun bıan once tedavıne baslarsın bende cocugmz olmucanı ogrenene kdar her ay umutla bekler her adetımde agllardım durumu ogrennce yoluma baktım nolur moralını yuksek tut agla ma demicem agla ve rahatla canm ama kendını cok yıpratma
Sagol arkadasım bende oyle yapıcam etrafa herseye gozumu kulagmı kapatıcam hatta tup bebek oldugunu bıle unutmak ıstıyorum normal.bı gebelıkmıs gıbı duusunursem normal olabılıcem gelıbaYok yoookk omrmde bi kere hamile.kaldm ondada hep testler inanmama durumu heyecan falan filan esimde bende bise anlamadk inanamadm bi turlu ve bebegim gitti :/ demem oki rahat ol bthcg sayisi gayet guzel masallah senin ikiz hemde cok guzel ya. Lutfen sevin onlara baglan seninle oldklarina inan ki seni birakmasnlar annesi insallah dunyanin en iyi evlatlarina sahip olrsn
Aminnn canım amin cok zor Allah sabır versın vede yerı dolmaz belkı ama Rabbım once karnını sornay kucagını doldursn arkadasım hayrlı saglıklı evlatlarla:'( patalojiye gonderdiler bisey cikmadi cNm ole bi aciki hic gecmiyor. Tup bebek tutmadi soraki ay kendilgnden hamis kaldm iki aylikken dustu ole zor bi surecki anlatamam rabbim kimseye yasatmasn. Bi ay suren bi ruya gordum uyanmamak icin dua ettim ama 14 subat sevgililer gununde iki aylik yavrum beni birakip gitti. Rabbim kimseye bu aciyi vermesin hickimseye
Yanı dogal yollarla hamıle kalamayacagmı ogrendıgımde demek ıstedım canm suan tup yapıyorum ya bıtanem 10.gunumdeyım transfer olduArkadasım neden olmuyor sizin ? Tüp denedin mi
Çok şükür sevindim Hayatım umarım tutarYanı dogal yollarla hamıle kalamayacagmı ogrendıgımde demek ıstedım canm suan tup yapıyorum ya bıtanem 10.gunumdeyım transfer oldu
İnşallah canım Rabbim hepimizi sevindirsinÇok şükür sevindim Hayatım umarım tutar
Rabbim hayırla saglıkla muradına erdırsın canım evet cok zor bı surec Allah cumlemızın yardımcısı olsnBen bu sayfaya yeni katıldım.bugün ilk tüp denemesine katıldım bi gazla nasıl oldu anlamadım ama hep ağlamaklıyım çok zor bi süreç inş isteyen herkeze nasip olur
AmiinnnAminnn canım amin cok zor Allah sabır versın vede yerı dolmaz belkı ama Rabbım once karnını sornay kucagını doldursn arkadasım hayrlı saglıklı evlatlarla
Mrb canm bende yeniyim ama cok mutluydum aksine vala cocuk gibi sevinerek gittim simdi adet olmayi beklicem ilk defa adet olduguma sevinicem..sende pozitif ol benceBen bu sayfaya yeni katıldım.bugün ilk tüp denemesine katıldım bi gazla nasıl oldu anlamadım ama hep ağlamaklıyım çok zor bi süreç inş isteyen herkeze nasip olur
Aslında öyle gittim ama verilen kağıtları okuyup imzaladıktan sonra kötü oldum...ilk defa bu kadar ciddi bir işlem yaptırmak beni biraz korkuttu ve eşimin işinden dolayı yalnız gitmiştim buda üstüne tuz biber olduMrb canm bende yeniyim ama cok mutluydum aksine vala cocuk gibi sevinerek gittim simdi adet olmayi beklicem ilk defa adet olduguma sevinicem..sende pozitif ol bence
Tatlım inş sonu güzel olan bir yoldasın stres olmasın lütfen. Moral çok önemli bu işteBen bu sayfaya yeni katıldım.bugün ilk tüp denemesine katıldım bi gazla nasıl oldu anlamadım ama hep ağlamaklıyım çok zor bi süreç inş isteyen herkeze nasip olur
Ya inş. Sonu güzel olur. tüm isteyenlere ve bana bebişlerimizi görmek nasip olur.karnımda hep kelebekler uçuyo bi mutlu bi korku ikisi bi aradaTatlım inş sonu güzel olan bir yoldasın stres olmasın lütfen. Moral çok önemli bu işte
Pozitif olalım inanalım canım benim. İnş müjdeli haberler veririz bu sayfada hepimizYa inş. Sonu güzel olur. tüm isteyenlere ve bana bebişlerimizi görmek nasip olur.karnımda hep kelebekler uçuyo bi mutlu bi korku ikisi bi arada
Iyi geceler kizlarr Allah yardimcimiz olsunPozitif olalım inanalım canım benim. İnş müjdeli haberler veririz bu sayfada hepimiz
Yalniz degilsin canim inan tanismasakta ayni duygulari paylasiyoruz guclu olmak icin elimden ne geliyosa yapiorum bizde problem esimde o benden daha rahatti ...wc ye gitti dr cagirdi bizimki hala gelicekAslında öyle gittim ama verilen kağıtları okuyup imzaladıktan sonra kötü oldum...ilk defa bu kadar ciddi bir işlem yaptırmak beni biraz korkuttu ve eşimin işinden dolayı yalnız gitmiştim buda üstüne tuz biber oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?