Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar yardım
Sabah idrar testi yaptım
Çok silik belli belirsiz 2.çizgi çıktı yarın kan vermeye gidicem. Sizce bu belli belirsiz ćizgi hamilelik olabilir mi
canım şimdiden hayırlı olsun diyelim iyi düşünelim iyi olsun. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

BENDE BUGÜN NEDEN SANCILANDIM DİYE DÜŞÜNDÜM. SON BİR İKİ SAATTİR SANCIM OLDU. Kİ NORMALDE DE ÇOK ERKEN SOĞUK ALIRIM BEN

kizlar opudan sonra 2 adet geciyo oyle mi transfer oluyo? bi arkadasim basladi tup bebege oyle demis dr. bende dusunuyorum ama suan tedavim var cikolata kistim var dogum kontrol kullaniuorum.

Kacinci gnun bugun canm insallah hamileliktir. Ama catlatma ignesinden dolayida poztf cikabliorms kac gun vucutta etksi var bilemiom tabi
Bugun 10.gün yarın kan testi için çağırdı dr catlatma ignesini 2 eylülde oldum aradan 15 gün gecti etkisi gitmiş midir bi de geçen cuma 1/4 catlatma ignesi yap dedi dr yani transferin 4.günü ovitrelle nin dörtte biri onun etkisi var mıdır

Olabılır arkadasım 5.gun ıdrar da sılık cız gı gormustum hadı ınsallah hayırlısı
Baya bir silikti ama ondan biraz endişeliyim bi de 10.gün daha belirgin olmasi gerekli gibi geldi 2 tane embriyo transfer edildi. catlatma ignesinin etkisi ne zaman geciyor biliyormusun

Ben adetın 2. Gunu baslamıstım ılaclara 17.gun transfer oldu ama bu kıs8den kısıye cok degısıyo cnm
Teşekkür ederim canım çalışıyorum hesaplıyorumda iş yerinde denetimim var tamda o günlere denk gelicek sanki napcam ben ya ne zor şey ya yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim inşallah problem yaşamam. Allah yardım etsin inşallah

Bilmiormki canm transferden sora nie yaptiriolarki catlatma ignesi acepp yarin kanda belli olr olr hersey ay dayanamazsan bgn ver kan bzide haberdar et. Insallah hayrli sonclar alrsn. Ilk catlatma ignesnn etksi kalmamstr canm ama soradan yaptgni bilemicem belkide minik kus kendni hafiften gosterdi sna testte

kizlar opudan sonra 2 adet geciyo oyle mi transfer oluyo? bi arkadasim basladi tup bebege oyle demis dr. bende dusunuyorum ama suan tedavim var cikolata kistim var dogum kontrol kullaniuorum.
Oyle bı kural yok canm pko hastasıysan opu sonrası ohss rıskı yuzunde 1 ay ara verdırıyo drlar yukleme ıcın benım oyle olmustu ama bı sıkıntı yoksa toplama sonrası 3.gun 4.gun yaa 5. Gun transfer yapılıyo

Ayyy canım inşallah minişler benimledir
Dr catlatma ignesinin 1/4 ünü takviye amaçlı verdiğini söyledi
Hamileyimdir inşallah
Yarına kesin sonucu yazarım artık Size
Kalbim çok umutlu umarım dualarım kabul olur

Baya bir silikti ama ondan biraz endişeliyim bi de 10.gün daha belirgin olmasi gerekli gibi geldi 2 tane embriyo transfer edildi. catlatma ignesinin etkisi ne zaman geciyor biliyormusun
Ya evet catlatma ıgnesı etkıleyeblıyomus etkısı nezaman gecer onuda bılmıyorum ben olmadım cunku ama 15 gun gecmıs ıgne olalı etkısı kalmamıstır bence pozıtıf duusn canm bence Hamilesin Allah'ın iznıyle

Öyle düşünmek istiyorum tadını cikarticam yarın kan vericem belli olcak sonuc umarım bebişlerim sıkı sıkı tutunmustur annesine
Senin de bebişlerin sana tutunsun pozitif düşün annesi

Onun özel bi durumu vardır, e2 hormonu yüksektir belki vs. Normalde opu olduğu ay transfer oluyor, bazen hormon seviyeleri yüzünden erteleniyor

anladim canim. arkadasin esinde sorun var. ben hemuz baslamadim ins bende baslayacam tedavi asamasindayim Rabbim hepimizin yuzunu guldursun ins kucaklarimiz saglikli bebislerle dolsun

Kızlar yardım
Sabah idrar testi yaptım
Çok silik belli belirsiz 2.çizgi çıktı yarın kan vermeye gidicem. Sizce bu belli belirsiz ćizgi hamilelik olabilir mi
Olabilir tabiki canım. İnş bebiş vardır. Transfer sonrası kaçıncı günündü? Kaç tane kaç günlük embriyo verilmişti?

Ben de sağlıkçıyım ama yaptıkları hiç hoş olmamış. İyiki değiştirmişsin. Malesef her meslekte çürük elmalar olabiliyor. Yani yaptıklarına ben bile sinir oldum. Çok insani bir durum. İnsan böyle zorlu bir süreçte zaten hep tedirgin oluyor her şeyi ister istemez önemsiyor. İnfertilite ile ilgilenen insanların daha yapıcı ve anlayışlı olmaları gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…