canım şimdiden hayırlı olsun diyelim iyi düşünelim iyi olsun. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Kızlar yardım
Sabah idrar testi yaptım
Çok silik belli belirsiz 2.çizgi çıktı yarın kan vermeye gidicem. Sizce bu belli belirsiz ćizgi hamilelik olabilir mi
canım ayaklarını sıcak tutmassan azcık bıle soguk alsan cok fena yapıyo ben dikkat etmedim acısını cok fena cektim böyle bişey olamaz sinirimden aglıyodum agrı geldikce kasık bölgesi işlem gördügüiçin cok cabuk soguk cekiyo dikkat et corapsız terliksiz gezme
İnşallah canım umarım pozitiftir sabah idrarı ile yaptım çok dikkatli bakınca belli oluyordu şu an belirgin ama emin olamadimcanım şimdiden hayırlı olsun diyelim iyi düşünelim iyi olsun. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Bugun 10.gün yarın kan testi için çağırdı dr catlatma ignesini 2 eylülde oldum aradan 15 gün gecti etkisi gitmiş midir bi de geçen cuma 1/4 catlatma ignesi yap dedi dr yani transferin 4.günü ovitrelle nin dörtte biri onun etkisi var mıdırKacinci gnun bugun canm insallah hamileliktir. Ama catlatma ignesinden dolayida poztf cikabliorms kac gun vucutta etksi var bilemiom tabi
Baya bir silikti ama ondan biraz endişeliyim bi de 10.gün daha belirgin olmasi gerekli gibi geldi 2 tane embriyo transfer edildi. catlatma ignesinin etkisi ne zaman geciyor biliyormusunOlabılır arkadasım 5.gun ıdrar da sılık cız gı gormustum hadı ınsallah hayırlısı
Yok canım bana transfer yapılmadı bir ay ertelendi yani adetim pazar günü başladı ilaçlarada o zaman başladım.benim 17 gun oldu transferim senin 13 gunmu oldu yenimi basladın ilaca
Teşekkür ederim canım çalışıyorum hesaplıyorumda iş yerinde denetimim var tamda o günlere denk gelicek sanki napcam ben yaBen adetın 2. Gunu baslamıstım ılaclara 17.gun transfer oldu ama bu kıs8den kısıye cok degısıyo cnm
Bilmiormki canm transferden sora nie yaptiriolarki catlatma ignesi acepp yarin kanda belli olr olr hersey ay dayanamazsan bgn ver kan bzide haberdar et. Insallah hayrli sonclar alrsn. Ilk catlatma ignesnn etksi kalmamstr canm ama soradan yaptgni bilemicem belkide minik kus kendni hafiften gosterdi sna testteBugun 10.gün yarın kan testi için çağırdı dr catlatma ignesini 2 eylülde oldum aradan 15 gün gecti etkisi gitmiş midir bi de geçen cuma 1/4 catlatma ignesi yap dedi dr yani transferin 4.günü ovitrelle nin dörtte biri onun etkisi var mıdır
Oyle bı kural yok canm pko hastasıysan opu sonrası ohss rıskı yuzunde 1 ay ara verdırıyo drlar yukleme ıcın benım oyle olmustu ama bı sıkıntı yoksa toplama sonrası 3.gun 4.gun yaa 5. Gun transfer yapılıyokizlar opudan sonra 2 adet geciyo oyle mi transfer oluyo? bi arkadasim basladi tup bebege oyle demis dr. bende dusunuyorum ama suan tedavim var cikolata kistim var dogum kontrol kullaniuorum.
Ayyy canım inşallah minişler benimledirBilmiormki canm transferden sora nie yaptiriolarki catlatma ignesi acepp yarin kanda belli olr olr hersey ay dayanamazsan bgn ver kan bzide haberdar et. Insallah hayrli sonclar alrsn. Ilk catlatma ignesnn etksi kalmamstr canm ama soradan yaptgni bilemicem belkide minik kus kendni hafiften gosterdi sna testte
Ya evet catlatma ıgnesı etkıleyeblıyomus etkısı nezaman gecer onuda bılmıyorum ben olmadım cunku ama 15 gun gecmıs ıgne olalı etkısı kalmamıstır bence pozıtıf duusn canm bence Hamilesin Allah'ın iznıyleBaya bir silikti ama ondan biraz endişeliyim bi de 10.gün daha belirgin olmasi gerekli gibi geldi 2 tane embriyo transfer edildi. catlatma ignesinin etkisi ne zaman geciyor biliyormusun
Öyle düşünmek istiyorum tadını cikarticam yarın kan vericem belli olcak sonuc umarım bebişlerim sıkı sıkı tutunmustur annesineYa evet catlatma ıgnesı etkıleyeblıyomus etkısı nezaman gecer onuda bılmıyorum ben olmadım cunku ama 15 gun gecmıs ıgne olalı etkısı kalmamıstır bence pozıtıf duusn canm bence Hamilesin Allah'ın iznıyle
15 günde geçiyorBaya bir silikti ama ondan biraz endişeliyim bi de 10.gün daha belirgin olmasi gerekli gibi geldi 2 tane embriyo transfer edildi. catlatma ignesinin etkisi ne zaman geciyor biliyormusun
Onun özel bi durumu vardır, e2 hormonu yüksektir belki vs. Normalde opu olduğu ay transfer oluyor, bazen hormon seviyeleri yüzünden erteleniyorkizlar opudan sonra 2 adet geciyo oyle mi transfer oluyo? bi arkadasim basladi tup bebege oyle demis dr. bende dusunuyorum ama suan tedavim var cikolata kistim var dogum kontrol kullaniuorum.
BEN TAM ANLAMADIM CANIM. 2 EMBRİYO MU DEMEK İSTEDİNkizlar opudan sonra 2 adet geciyo oyle mi transfer oluyo? bi arkadasim basladi tup bebege oyle demis dr. bende dusunuyorum ama suan tedavim var cikolata kistim var dogum kontrol kullaniuorum.
PARDON YA YENİ ANLADIMkizlar opudan sonra 2 adet geciyo oyle mi transfer oluyo? bi arkadasim basladi tup bebege oyle demis dr. bende dusunuyorum ama suan tedavim var cikolata kistim var dogum kontrol kullaniuorum.
anladim canim. arkadasin esinde sorun var. ben hemuz baslamadim ins bende baslayacam tedavi asamasindayim Rabbim hepimizin yuzunu guldursun ins kucaklarimiz saglikli bebislerle dolsunOyle bı kural yok canm pko hastasıysan opu sonrası ohss rıskı yuzunde 1 ay ara verdırıyo drlar yukleme ıcın benım oyle olmustu ama bı sıkıntı yoksa toplama sonrası 3.gun 4.gun yaa 5. Gun transfer yapılıyo
Olabilir tabiki canım. İnş bebiş vardır. Transfer sonrası kaçıncı günündü? Kaç tane kaç günlük embriyo verilmişti?Kızlar yardım
Sabah idrar testi yaptım
Çok silik belli belirsiz 2.çizgi çıktı yarın kan vermeye gidicem. Sizce bu belli belirsiz ćizgi hamilelik olabilir mi
Ben de sağlıkçıyım ama yaptıkları hiç hoş olmamış. İyiki değiştirmişsin. Malesef her meslekte çürük elmalar olabiliyor. Yani yaptıklarına ben bile sinir oldum. Çok insani bir durum. İnsan böyle zorlu bir süreçte zaten hep tedirgin oluyor her şeyi ister istemez önemsiyor. İnfertilite ile ilgilenen insanların daha yapıcı ve anlayışlı olmaları gerekiyor.Ben ilk doktoruma sürekli soru soruyordum hemiresi ve kendisi benimle dalga geciyordu. Mesela aşılama gününe yakın eşim sperm testi verebilirmi yoksa boşalmamasımı gerek diyordum . Hep alay ediyorlardı. İlaç adlarını yanlış söylüyordum alay ediyorlardı. Bende değiştirdim doktoru. Kızlar az paralar ödenmiyor o yüzden herşeyi sormak zorundayım . Ben korkuyorum mesela bişey yerken bile acaba bunun yüzünden bebek tutmaz mı diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?