Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

CANIM DÜN TOPLAMA İŞLEMİ YAPILDI. 6 TANE TOPLANDI. 4 TANESİ UYGUNMUŞ. BUGÜN ARADILAR 4 Ü DÖLLENMİŞ. CUMARTESİ MUHTEMELEN TRANSFER. YARIN TEKRAR ARAYACAKLAR
Çok iyi. İnş güzel son yakındır. Sana toplama öncesi kaç yumurtan var denmişti. Ve büyüklükleri kaç mm idi biliyor musun? Ben bi ara 4 yumurtam varmış dediğini hatırlıyorum eğer öyleyse toplamada daha çok çıkmış ne güzel :)

Benim için aşılama büyük bir para , yanlış bişey yapmak istemedim . Mesela eşim boşalsa doktor belki kızacak niye boşalıyor aşılamadan önce diye . Doktor özel olmasına rağmen hiç bilgi vermiyordu . Bende bu konuda tecrübesizim sonuçta doktor bana idrara sıkışık gel demedim ben tuvalete gittim mesela aşılamadan önce . Bazı sağlıkçılar resmen sinir bozucu oluyor anamın karnından aşılama yaparak doğmadım

Sanki alabilecek gibi deme lütfen canım. Allah büyük inş sen de bir gün alacaksın. İnan buna ve pozitif ol lütfen
Arkadaşım ama her ay giriyorum tezgahtarlar beni izlese her ay deli sanırlar . Bebeği olanlar benim kadar gitmiyordur . Okadar çaresizim ki anlatamam ...

Aynen canım bende hemsıreyım ama bu tup bebek olayı cok farklı ve dedıgın gıbı dıken ustundeyız zayen bı ılac verıyo neden dıye soramıyorum vardır bı bıldıgı deyıp oturuyorm ....

İnş canım benim inş şöyle güzel bir sonuçla müjde verirsin bize :)

Kizlar catlatma ignesinin etkisi baya suruyo 7 8 gun surdu bende bi kez prediktor la test yapmistim.2 cizgi cikti ama hic bisey yoktu ne yazikki .kan dogru sonucu verir

6 demislerdi canm.13 toplamislar sevindim baya ins dollenirler
Dollenırler dollenırler zaten genelde ultrasonda gorunnden cok cıkıyo toplamada ve yumrta sayın da normal gayt oyuzden toplamanda rahat olmus benım 24 ymrta toplanmıstı ve ben cektıgım sancıyı agrıyı unutamyorm hala hayrlısı olsn

Kizlarrr Allah izin verirse adetle ilaclara basliyorum dr bazi testler istedi iste tsh prolaktin falan ama bayram haftasi oldugu icin sonuclari bayramdan sonraya veriyolar adetim bayrama denk geliyo sonuclar olmazsa bidahaki ay mi baslicam ben

Cok bi agrim yok ama leke geldi biraz sende de oldumu bi de jele basladim .sen nasil hissediyosun kendini bebis uyutmaya baslamadimi seni ben acaip uyirdum hamileyken

Kizlarrr Allah izin verirse adetle ilaclara basliyorum dr bazi testler istedi iste tsh prolaktin falan ama bayram haftasi oldugu icin sonuclari bayramdan sonraya veriyolar adetim bayrama denk geliyo sonuclar olmazsa bidahaki ay mi baslicam ben
Olur ins negatif dusunme niye ters bisey ciksinki. Çıkarsa da tatil diye dusun esin le gez toz sonra hamile kalinca yatican biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…