Ay canım ne güzel süper süper valla. Darısı başımıza diyelim :) kaçı boş kaçı dolu söylediler mi? Döllenme durumunu ne zaman haber veriyorlarmış?6 demislerdi canm.13 toplamislar sevindim baya ins dollenirler
Ozelde baktma ımkann varsa tahlıllerı ozelde yaptr canımKizlarrr Allah izin verirse adetle ilaclara basliyorum dr bazi testler istedi iste tsh prolaktin falan ama bayram haftasi oldugu icin sonuclari bayramdan sonraya veriyolar adetim bayrama denk geliyo sonuclar olmazsa bidahaki ay mi baslicam ben
Amin.amin canm dolu hakkinda bisey demediler yarin haber vericekler hayirli haberler versi.ler ins. Sonra gun sayicaz iste .rusen beye yetisir heralde bayramda yokmus rusen beyAy canım ne güzel süper süper valla. Darısı başımıza diyelim :) kaçı boş kaçı dolu söylediler mi? Döllenme durumunu ne zaman haber veriyorlarmış?
Yaklasik bi on bes test var esiminde dahil ozelde de Allah bilir kac para dicekler daha vitaminler alincak vala sasirdim ...o kadar bekledim bi ay daha beklerim artikOzelde baktma ımkann varsa tahlıllerı ozelde yaptr canım
Hayırlı olsun canımIyi aksamlar kizlar opum oldu sukur korkulacak hic bisey yokmus
İnşallah güzel haberler paylaşalımİnş canım benim inş şöyle güzel bir sonuçla müjde verirsin bize :)
10.gün 4 embriyo dollendi 2si transfer edildi canım diğer ikisi kalitesiz dedilerOlabilir tabiki canım. İnş bebiş vardır. Transfer sonrası kaçıncı günündü? Kaç tane kaç günlük embriyo verilmişti?
Bende olmadı kanama leke ama olabılirmiş sıkıntı yok yanı bende uykulara doyamıyorum gercekten saatlerce uyuyorm sankı hıc uyumamıs gıbı oluyormCok bi agrim yok ama leke geldi biraz sende de oldumu bi de jele basladim .sen nasil hissediyosun kendini bebis uyutmaya baslamadimi seni ben acaip uyirdum hamileyken
Hmm anladm canm ben az var zannettm ozaman cok malıyetlı olur hayrlısı de arkadasım o zamanYaklasik bi on bes test var esiminde dahil ozelde de Allah bilir kac para dicekler daha vitaminler alincak vala sasirdim ...o kadar bekledim bi ay daha beklerim artik
Saol canmHayırlı olsun canım
Balli zencefil keciboynuzu karistir ye canm bol c vitamini meyve ye bol bol su ic canim insallh atlatrsin nane limon falan yapayyy kızlar gripmi olucam nedir bilemedim 2 3 gundür bi hapsirma grip gibi burun cekme tamda zamanını buldu ya uff
ya gripte degilim arada bi hapsırma geliyo korkuyorumda hapsırdıkca kasıklarıma baskı oluyoBalli zencefil keciboynuzu karistir ye canm bol c vitamini meyve ye bol bol su ic canim insallh atlatrsin nane limon falan yap
Canım büyük hastanelerde bu tetkikler aynı gün çıkar oralara başvur yarın istersen. Ben özel tüp bebem merkezine gidiyorum orada tedaviye başlanacak ilk gün kan alındı öğleden sonra sonuç çıktı tedaviye başlayabilirsin dedilerKizlarrr Allah izin verirse adetle ilaclara basliyorum dr bazi testler istedi iste tsh prolaktin falan ama bayram haftasi oldugu icin sonuclari bayramdan sonraya veriyolar adetim bayrama denk geliyo sonuclar olmazsa bidahaki ay mi baslicam ben
Ruşen hoca bayram öncesi ve arife günü varmış bayramda yokmuş. Seninkinde kesinlikle orada olur. Benimkinde de büyük ihtimal olacak gibi. Eğer ona yetişmezse uğur bey transferi yapacak. Gönlüm ruşen hocadan yana daha deneyimli diye ama artık nasip kısmet Allah ol derse her türlü olur zaten. Allah nasip etmezse de kim ne etse fayda yok.Amin.amin canm dolu hakkinda bisey demediler yarin haber vericekler hayirli haberler versi.ler ins. Sonra gun sayicaz iste .rusen beye yetisir heralde bayramda yokmus rusen bey
Canım senin tüp bebek ve ilaçlar için rapor çıkarma şansın yok mu? Rapor çıkarmayı araştırıp denesen. Benim bir kızım olduğu için rapor olmuyor. Kabul olsa çıkarırdımYaklasik bi on bes test var esiminde dahil ozelde de Allah bilir kac para dicekler daha vitaminler alincak vala sasirdim ...o kadar bekledim bi ay daha beklerim artik
Canım yaptığın testin fotosunu buraya ekle istersen bakalım10.gün 4 embriyo dollendi 2si transfer edildi canım diğer ikisi kalitesiz dediler
Allerjik saman nezlesi gibi bir durum olabilir canımya gripte degilim arada bi hapsırma geliyo korkuyorumda hapsırdıkca kasıklarıma baskı oluyo
bu mubarek cuma gecesinde allahım hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarımızı bebişlerle doldursun insallahKızlar kontrolümü oldum cumartesi günü yumurtalar toplanacak. Progesteron değerime de baktılar şükür bir sıkıntı çıkmadı. Bebişler oluşursa transfer için bir engel yok yani. Sonrası da Allah kerim :) dualarınızı bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?