Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

6 demislerdi canm.13 toplamislar sevindim baya ins dollenirler
Ay canım ne güzel süper süper valla. Darısı başımıza diyelim :) kaçı boş kaçı dolu söylediler mi? Döllenme durumunu ne zaman haber veriyorlarmış?

Kizlarrr Allah izin verirse adetle ilaclara basliyorum dr bazi testler istedi iste tsh prolaktin falan ama bayram haftasi oldugu icin sonuclari bayramdan sonraya veriyolar adetim bayrama denk geliyo sonuclar olmazsa bidahaki ay mi baslicam ben
Ozelde baktma ımkann varsa tahlıllerı ozelde yaptr canım

Ay canım ne güzel süper süper valla. Darısı başımıza diyelim :) kaçı boş kaçı dolu söylediler mi? Döllenme durumunu ne zaman haber veriyorlarmış?
Amin.amin canm dolu hakkinda bisey demediler yarin haber vericekler hayirli haberler versi.ler ins. Sonra gun sayicaz iste .rusen beye yetisir heralde bayramda yokmus rusen bey

Cok bi agrim yok ama leke geldi biraz sende de oldumu bi de jele basladim .sen nasil hissediyosun kendini bebis uyutmaya baslamadimi seni ben acaip uyirdum hamileyken
Bende olmadı kanama leke ama olabılirmiş sıkıntı yok yanı bende uykulara doyamıyorum gercekten saatlerce uyuyorm sankı hıc uyumamıs gıbı oluyorm

ayyy kızlar gripmi olucam nedir bilemedim 2 3 gundür bi hapsirma grip gibi burun cekme tamda zamanını buldu ya uff

ayyy kızlar gripmi olucam nedir bilemedim 2 3 gundür bi hapsirma grip gibi burun cekme tamda zamanını buldu ya uff
Balli zencefil keciboynuzu karistir ye canm bol c vitamini meyve ye bol bol su ic canim insallh atlatrsin nane limon falan yap

Kizlarrr Allah izin verirse adetle ilaclara basliyorum dr bazi testler istedi iste tsh prolaktin falan ama bayram haftasi oldugu icin sonuclari bayramdan sonraya veriyolar adetim bayrama denk geliyo sonuclar olmazsa bidahaki ay mi baslicam ben
Canım büyük hastanelerde bu tetkikler aynı gün çıkar oralara başvur yarın istersen. Ben özel tüp bebem merkezine gidiyorum orada tedaviye başlanacak ilk gün kan alındı öğleden sonra sonuç çıktı tedaviye başlayabilirsin dediler

Amin.amin canm dolu hakkinda bisey demediler yarin haber vericekler hayirli haberler versi.ler ins. Sonra gun sayicaz iste .rusen beye yetisir heralde bayramda yokmus rusen bey
Ruşen hoca bayram öncesi ve arife günü varmış bayramda yokmuş. Seninkinde kesinlikle orada olur. Benimkinde de büyük ihtimal olacak gibi. Eğer ona yetişmezse uğur bey transferi yapacak. Gönlüm ruşen hocadan yana daha deneyimli diye ama artık nasip kısmet Allah ol derse her türlü olur zaten. Allah nasip etmezse de kim ne etse fayda yok.

Yaklasik bi on bes test var esiminde dahil ozelde de Allah bilir kac para dicekler daha vitaminler alincak vala sasirdim ...o kadar bekledim bi ay daha beklerim artik
Canım senin tüp bebek ve ilaçlar için rapor çıkarma şansın yok mu? Rapor çıkarmayı araştırıp denesen. Benim bir kızım olduğu için rapor olmuyor. Kabul olsa çıkarırdım

bu mubarek cuma gecesinde allahım hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarımızı bebişlerle doldursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…