Rabbim yolunda kolayliklar nasip etsin cuma gecesinde hepimizi sevindirsin canim ..bizler cok guclu anne adaylariyiz yasadigimiz bu zorluklarin mukafatini Allahim bizlere vericektir insKızlar kontrolümü oldum cumartesi günü yumurtalar toplanacak. Progesteron değerime de baktılar şükür bir sıkıntı çıkmadı. Bebişler oluşursa transfer için bir engel yok yani. Sonrası da Allah kerim :) dualarınızı bekliyorum kızlar
Amin canım inşbu mubarek cuma gecesinde allahım hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarımızı bebişlerle doldursun insallah
İnş canım aminRabbim yolunda kolayliklar nasip etsin cuma gecesinde hepimizi sevindirsin canim ..bizler cok guclu anne adaylariyiz yasadigimiz bu zorluklarin mukafatini Allahim bizlere vericektir ins
yok canım telas etme benim 7 hafta 3 gunlukken baslamıstıYa kizlar ben kan testinide bitirdimya hic bisey hissetmiyom. 2 gundur aksam ustu biraz midem bulaniyor uykum geliyordu. Bugun oda olmadi. Telaslaniyom bebisime bisey olmaz dimi yine kan vermeyemi gitsem acaba
Canim kensi aralarinda konusurken 4 duymustum . Sonra aradim 6 imis . 6 toplanmis Ama 2 si küçük olduğu icin 4 u döllenmişÇok iyi. İnş güzel son yakındır. Sana toplama öncesi kaç yumurtan var denmişti. Ve büyüklükleri kaç mm idi biliyor musun? Ben bi ara 4 yumurtam varmış dediğini hatırlıyorum eğer öyleyse toplamada daha çok çıkmış ne güzel :)
Hadi hayirlisyla yumislerde alinirr ablaKızlar kontrolümü oldum cumartesi günü yumurtalar toplanacak. Progesteron değerime de baktılar şükür bir sıkıntı çıkmadı. Bebişler oluşursa transfer için bir engel yok yani. Sonrası da Allah kerim :) dualarınızı bekliyorum kızlar
Hayir kan filan verme benim gbi yapma sabirla bekle nazli bebekler skilmaya gelmior annisYa kizlar ben kan testinide bitirdimya hic bisey hissetmiyom. 2 gundur aksam ustu biraz midem bulaniyor uykum geliyordu. Bugun oda olmadi. Telaslaniyom bebisime bisey olmaz dimi yine kan vermeyemi gitsem acaba
Anladım canım benim de şu an 6 yane ama 2 tanesi küçük. Bakalım ne olacak? HayırlısıCanim kensi aralarinda konusurken 4 duymustum . Sonra aradim 6 imis . 6 toplanmis Ama 2 si küçük olduğu icin 4 u döllenmiş
Evet çok heyecanlı ve mutluyum ablacım. Senin de yarındı. Allah yardımcın olsun gülüm :)Hadi hayirlisyla yumislerde alinirr abla
HAYIRLISI CANIM. SEN İĞNELERE DEVAM EDİYORSUN ZATEN DEĞİL Mİ? CTESİ BİLDİĞİM KADARIYLA OPUN. O ZAMANA KADAR KÜÇÜKLERDE BÜYÜR BELKİAnladım canım benim de şu an 6 yane ama 2 tanesi küçük. Bakalım ne olacak? Hayırlısı
Aynen canm Allah nasip etmeliki olmali onlar araci zaten .hakkimiza hayirlisi insRuşen hoca bayram öncesi ve arife günü varmış bayramda yokmuş. Seninkinde kesinlikle orada olur. Benimkinde de büyük ihtimal olacak gibi. Eğer ona yetişmezse uğur bey transferi yapacak. Gönlüm ruşen hocadan yana daha deneyimli diye ama artık nasip kısmet Allah ol derse her türlü olur zaten. Allah nasip etmezse de kim ne etse fayda yok.
Aynen bende de var ilaclara basladim baslayali hapsuruyorum yada havada bisey varya gripte degilim arada bi hapsırma geliyo korkuyorumda hapsırdıkca kasıklarıma baskı oluyo
Dualarim hep sizlerle ins sorun cikmaz bugun bende telefon.bekliyorum kalbim kut kütKızlar kontrolümü oldum cumartesi günü yumurtalar toplanacak. Progesteron değerime de baktılar şükür bir sıkıntı çıkmadı. Bebişler oluşursa transfer için bir engel yok yani. Sonrası da Allah kerim :) dualarınızı bekliyorum kızlar
Gayet iyi hayirli ugurlu olsun Allah kucagina almayi nasip.etsin.inskizlar transferin 10. günü bugun deger 112 cikti sizce nasil.
Hayir kan filan verme benim gbi yapma sabirla bekle nazli bebekler skilmaya gelmior annisbasindan gecms bri olarak soluyorm beklemek enguzeli. nezman kese gormeye gidceksn canm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?