Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ya kizlar ben kan testinide bitirdimya hic bisey hissetmiyom. 2 gundur aksam ustu biraz midem bulaniyor uykum geliyordu. Bugun oda olmadi. Telaslaniyom bebisime bisey olmaz dimi yine kan vermeyemi gitsem acaba

Rabbim yolunda kolayliklar nasip etsin cuma gecesinde hepimizi sevindirsin canim ..bizler cok guclu anne adaylariyiz yasadigimiz bu zorluklarin mukafatini Allahim bizlere vericektir ins

Kizlar bugun zilhicce ayinin 3.gunu bebegi olmayanlar enbiya suresinin 88 89 90 91.ayetlerini okuyup dua edersek geri cevrilmiyomus cuma gecesi duamiz belli duyan belli....

Ya kizlar ben kan testinide bitirdimya hic bisey hissetmiyom. 2 gundur aksam ustu biraz midem bulaniyor uykum geliyordu. Bugun oda olmadi. Telaslaniyom bebisime bisey olmaz dimi yine kan vermeyemi gitsem acaba
yok canım telas etme benim 7 hafta 3 gunlukken baslamıstı

Canim kensi aralarinda konusurken 4 duymustum . Sonra aradim 6 imis . 6 toplanmis Ama 2 si küçük olduğu icin 4 u döllenmiş

Hadi hayirlisyla yumislerde alinirr abla

Hayir kan filan verme benim gbi yapma sabirla bekle nazli bebekler skilmaya gelmior annis basindan gecms bri olarak soluyorm beklemek enguzeli. nezman kese gormeye gidceksn canm?

Aynen canm Allah nasip etmeliki olmali onlar araci zaten .hakkimiza hayirlisi ins

Dualarim hep sizlerle ins sorun cikmaz bugun bende telefon.bekliyorum kalbim kut küt

Hayir kan filan verme benim gbi yapma sabirla bekle nazli bebekler skilmaya gelmior annis basindan gecms bri olarak soluyorm beklemek enguzeli. nezman kese gormeye gidceksn canm?

Cnm kendi doktorum ta bayram sonrasina gun verdi. Kime sorsam gec diyor. Cogu 5. Haftada gormus. Bende dayanamayip baska hastane ve doktordan randevu aldim. Bu pazartesi gidecem muayeneye tam 6 hafta bitmis oluyor. Yazarim sizede sonucumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…