kizlar transferin 10. günü bugun deger 112 cikti sizce nasil.
ben 5 haftalıkken görmüstük keseyi senin doktor heralde kalp atısınıda duyalım diye gec vermiş olabilir aslında o kdr vermemesi gerektiCnm kendi doktorum ta bayram sonrasina gun verdi. Kime sorsam gec diyor. Cogu 5. Haftada gormus. Bende dayanamayip baska hastane ve doktordan randevu aldim. Bu pazartesi gidecem muayeneye tam 6 hafta bitmis oluyor. Yazarim sizede sonucumu
ay canimm insallahh. pazartesi tekrar test yapcam. sende insallah bebisinin kalp atislarini duyarsinSuper tebrik ederim canim harika bence. Benim11. Gunum 141 di hadi gozun aydin
ay canimm insallahh. pazartesi tekrar test yapcam. sende insallah bebisinin kalp atislarini duyarsin
Slm kızlar ben de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bu ay ama adetim bi türlü gelmedi yumurtam da çatlamış ve gebe de degilim neden olmuyor anlamadım canım çok sıkkın bu konuda bana yardımcı olacak aynı şeyleri yaşamış arkadaşlar var mı
Yok canim 2.testi yaptiktan sonra bidaha yapmadim yapmicam artk normal de test gunun pzrt ogun yapicam testi drumuda oyle ariycam
Yok canim 2.testi yaptiktan sonra bidaha yapmadim yapmicam artk normal de test gunun pzrt ogun yapicam testi drumuda oyle ariycam
Aslında on günlük bi tatile gittik haklısın ondan olabilir ama 11 gün oldu gecikmesi benim bu şekilde daha çok stres yapıyorum. Sağol cevabın için umarım bebeğin tutmuşturCanım geçen ay tüp bebege başladığımda benim adetimde bir hafta gecikmişti sinir olmuştum. Ama stresten oldu heralde. Bir de iş sebebiyle seyehat edince bende mutlaka oynama olurdu. Sendede öyle olmuştur dertlenme
Aslında on günlük bi tatile gittik haklısın ondan olabilir ama 11 gün oldu gecikmesi benim bu şekilde daha çok stres yapıyorum. Sağol cevabın için umarım bebeğin tutmuştur
Hadi gecmis olsun cnm. 10 yumurta gayet iyi. Ama onemli olan kaci dollenecek. Kaliteli olacak bakalim yarin ogrenirsin insallah.Selam kizlar ben geldim 10 tane yumurtam toplanms. Yarin bilgi vercekler dollenenler hakkinda hayrlsi olsn dualarinizi eksik etmeyin
Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin. Kaç tane embriyo transfer edildi canimEvet bebisim yada bebislerim tuttu. Henuz kese ve kalp atisi duymadik bekliyoruz. Tekmi ciftmi bilmiyoruz.Cok zor geciyor zaman.
Insallah seninde tedavin iyi gecer ve sonuclanir.
Artik 3000 binmi besbinmi olur bilinmez. Masallah. iyi hadi bakalim gelsin ikizlerin insallah. Ozaman sen bende once kese gorecenbende daha bekleyimYok canim 2.testi yaptiktan sonra bidaha yapmadim yapmicam artk normal de test gunun pzrt ogun yapicam testi drumuda oyle ariycam
Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin. Kaç tane embriyo transfer edildi canim
Anladım canım inşallah hakkında en hayırlısı olur. Ben 30 yaş altindakiler sadece bi embriyo transfer edebiliyor diye duymuştum ondan sordum gerçi bu konuyu henüz doktorum da sormadım. Bu arada nerde yaptırdın canim1 kaliteli 2 dusuk kaliteli toplam 3 tane transfer oldu. Doktor disarda olurler dedi. Rahim daha iyi dedi transfer oldu. Pazartesi baktiricam bende keseye. Anlayacaz kac bebis var. kan degerine gore bir bebis gibi ama bellide olmuyormus. Allah hayirlisini versin. Tekde cift te kabulumuz
Canım senin yaşın da neye göre dr. çok embriyo koyduyor. Bende ikiz olsun istiyorum acaba benim istediğime göre ikitane döllenmiş yumurta konulabilir mi1 kaliteli 2 dusuk kaliteli toplam 3 tane transfer oldu. Doktor disarda olurler dedi. Rahim daha iyi dedi transfer oldu. Pazartesi baktiricam bende keseye. Anlayacaz kac bebis var. kan degerine gore bir bebis gibi ama bellide olmuyormus. Allah hayirlisini versin. Tekde cift te kabulumuz
Cnm benim yas 34 6 yillik evliyim hic cocugumuz yok daha oncede basarisiz 2 denemem var. fakat bunlarin hepsi merkezden merkeze degisiyor. Bazisi yas sinirindan dolayi sadece tek koyuyor bazisida disarda olecegine cift embriyo koyuyor sansi artirmak adina.Anladım canım inşallah hakkında en hayırlısı olur. Ben 30 yaş altindakiler sadece bi embriyo transfer edebiliyor diye duymuştum ondan sordum gerçi bu konuyu henüz doktorum da sormadım. Bu arada nerde yaptırdın canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?