Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Y
Canım senin yaşın da neye göre dr. çok embriyo koyduyor. Bende ikiz olsun istiyorum acaba benim istediğime göre ikitane döllenmiş yumurta konulabilir mi

Yok canim istege gore degil yas faktiru var oncesindede basarisiz tup denemesi yada asilama gibi seylerin olmasi gerekiyor. Ben yasim buyuk ve basarisiz denemeler olunca doktor oyle koydu.

İnşallah canim senin için dua edicem profilinde yasin 25 görünüyor ondan sordum. Benim daha ilk denemem eşimle sorun yok bende pcos var hazirlikliydim aslında bu duruma ama yine de ilaçla da gebe kalan çok kadın var. Malesef bende olmadı ilaçla bi sonuç alamadık şimdi bu ay başlayacağız amerikan hastanesinde dr bulent urman. İnşallah olumlu sonuç alırız da değer emeklerimize

Kızlar eşim aşılama için kaç gün sperm perhizi yapsın ?

Canım senin yaşın da neye göre dr. çok embriyo koyduyor. Bende ikiz olsun istiyorum acaba benim istediğime göre ikitane döllenmiş yumurta konulabilir mi
Canım kaç embriyo konulacağı senin ve merkezin arasındaki konuşmaya bağlı ben 32 yaşındayım ilk denememiz olacak 2 embriyo kabul ettiler koymayı ben 2 tane istiyoruz hatta 3te kabulümüz dedim ama 3ü de tutar diye ve riskli gebelik olur diye 3 koymuyorlar ama 2 tane koyulacağını not aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…