Canım senin yaşın da neye göre dr. çok embriyo koyduyor. Bende ikiz olsun istiyorum acaba benim istediğime göre ikitane döllenmiş yumurta konulabilir mi
İnşallah canim senin için dua edicem profilinde yasin 25 görünüyor ondan sordum. Benim daha ilk denemem eşimle sorun yok bende pcos var hazirlikliydim aslında bu duruma ama yine de ilaçla da gebe kalan çok kadın var. Malesef bende olmadı ilaçla bi sonuç alamadık şimdi bu ay başlayacağız amerikan hastanesinde dr bulent urman. İnşallah olumlu sonuç alırız da değer emeklerimizeCnm benim yas 34 6 yillik evliyim hic cocugumuz yok daha oncede basarisiz 2 denemem var. fakat bunlarin hepsi merkezden merkeze degisiyor. Bazisi yas sinirindan dolayi sadece tek koyuyor bazisida disarda olecegine cift embriyo koyuyor sansi artirmak adina.
Ankarada oturuyorum. Baskent universitesi hastanesinde yaptim 3 denemeyide. Kismet bu guneymis. Esim 2 yildir tedavi gordu amelyat oldu derken surec boyle oldu.
Zor surecler bunlar. Basina gelmeyen bilmez.
Sizde problemi tam teshis etmedende tadaviye baslamayin. Biz cunku bilinen bir kac sebepten 2012 de ameliyatla basladik fakat destikce baska sorunlar cikti. Birde son teknolojide olsa bazi rahatsizliklarin tedavisini biraz olmadan tup bebek basari oranida sanilanin altina dusuyor.
Neyse sukurler olsun. Su pazartesi gelip kesemizi ve insallah belki kalp atisida duyarsak diyecem evet ben hamileyim bebisimiz buyuyor
Çok üzgünüm bitanem ;(Sonuç negatif çok üzgünüm
Aynen ole onemli olan dollenenlern sayisi bakalm artkHadi gecmis olsun cnm. 10 yumurta gayet iyi. Ama onemli olan kaci dollenecek. Kaliteli olacak bakalim yarin ogrenirsin insallah.
:'( soyleyecek hicbirsey yok. Insallah hayrlsyla kendilignden olrSonuç negatif çok üzgünüm
Aşılama mı tüp bebek mi yapmıştın Hayatım , sorun neydi ?:'( soyleyecek hicbirsey yok. Insallah hayrlsyla kendilignden olr
Canm ben sudeizmire yazdm. Ben tup bebek yapiorm sebepsiz infertlitAşılama mı tüp bebek mi yapmıştın Hayatım , sorun neydi ?
Canm dra sorsaydn genelde ucgun yeterli oluyor ama drdan drada fark var kmisi iki kmsi ucgunKızlar eşim aşılama için kaç gün sperm perhizi yapsın ?
Bana daha çatlatma iğnesi vurulmadı bende merak ettim doktor bişey demeyinceCanm dra sorsaydn genelde ucgun yeterli oluyor ama drdan drada fark var kmisi iki kmsi ucgun
Allah yardımcın olsun .Canm ben sudeizmire yazdm. Ben tup bebek yapiorm sebepsiz infertlit
AmiinnnAllah yardımcın olsun .
Canım kaç embriyo konulacağı senin ve merkezin arasındaki konuşmaya bağlı ben 32 yaşındayım ilk denememiz olacak 2 embriyo kabul ettiler koymayı ben 2 tane istiyoruz hatta 3te kabulümüz dedim ama 3ü de tutar diye ve riskli gebelik olur diye 3 koymuyorlar ama 2 tane koyulacağını not aldılarCanım senin yaşın da neye göre dr. çok embriyo koyduyor. Bende ikiz olsun istiyorum acaba benim istediğime göre ikitane döllenmiş yumurta konulabilir mi
Bu merkezden merkeze değişiyor evet yasalar var ama benim ilk denemem ve 32 yaşındayım 2 tane transfer edilecekY
Yok canim istege gore degil yas faktiru var oncesindede basarisiz tup denemesi yada asilama gibi seylerin olmasi gerekiyor. Ben yasim buyuk ve basarisiz denemeler olunca doktor oyle koydu.
İnş canım çok saol. Senin bebişler ne durumdaymış bakem ? :)HAYIRLISI CANIM. SEN İĞNELERE DEVAM EDİYORSUN ZATEN DEĞİL Mİ? CTESİ BİLDİĞİM KADARIYLA OPUN. O ZAMANA KADAR KÜÇÜKLERDE BÜYÜR BELKİ
Çok iyi tebrikler canım. İnş katlanarak yükselir. Darısı başımıza. Dualarını bekliyoruzkizlar transferin 10. günü bugun deger 112 cikti sizce nasil.
Aradılar mı canım? Napıyormuş bebişler ? :)Dualarim hep sizlerle ins sorun cikmaz bugun bende telefon.bekliyorum kalbim kut küt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?