Nasıl geçti canım? Ağrı yada kanama, lekelenme oldu mu? İşlem öncesi kaç yumurtan var diyorlardı? Haydi bakalım güzel sona yaklaşıyorsun inş tatlım :)Selam kizlar ben geldim 10 tane yumurtam toplanms. Yarin bilgi vercekler dollenenler hakkinda hayrlsi olsn dualarinizi eksik etmeyin
Genellikle 3-4 gün öneriliyor canımKızlar eşim aşılama için kaç gün sperm perhizi yapsın ?
Tatlım idrar testine göre söylüyorsan bunu henüz erken bence. Kanda negatif çıkmışsa bile erken olabilir sonradan yükselenler var canım. Hayırlısı inşSonuç negatif çok üzgünüm
Çatlatma iğnesi genelde aşılamadan 36 saat öncesi vuruluyor canımBana daha çatlatma iğnesi vurulmadı bende merak ettim doktor bişey demeyince
İnş embriyolar kaliteli olur canım. Transfer ne zaman dediler mi birşey? Günaşırı vericekler derken anlamadım canımBenimde 13 yumurtadan 8 i isleme alinmis 6si dollenmis gun asiri vericekler. Tutmayan arkadasa cok uzuldumtahmin edebiliyorum.nasil oldugunu ins kendiliginden olur
Evet onu bilmiyorum ilk aşılamadan . Şeye karar veremedik daha aşılama günü belli değil sperm perhizini kaç gün yapalım onu düşünüyoruz Hayatım .Çatlatma iğnesi genelde aşılamadan 36 saat öncesi vuruluyor canım
Canım senin yaşın kaçY
Yok canim istege gore degil yas faktiru var oncesindede basarisiz tup denemesi yada asilama gibi seylerin olmasi gerekiyor. Ben yasim buyuk ve basarisiz denemeler olunca doktor oyle koydu.
Hayirli olsun canim . Benimde yarinbtransfer nasip olursa . Sizlerde Dualarinizi eksik etmeyinSelam kizlar ben geldim 10 tane yumurtam toplanms. Yarin bilgi vercekler dollenenler hakkinda hayrlsi olsn dualarinizi eksik etmeyin
Merhaba ben de ekim ayinda engin orala gidip tedavime baslayacagim.Bende ist engin oral ve aytun aktan bahceci
Genelde 3 gün iyi canım. Tabi doktorun ne dediyse en doğrusu onun söylediği.Evet onu bilmiyorum ilk aşılamadan . Şeye karar veremedik daha aşılama günü belli değil sperm perhizini kaç gün yapalım onu düşünüyoruz Hayatım .
Hayirli olsun canim insallh guzel sonuclanir ben genel olarak memnun kaldim herseyden bahcecidende memnun kaldm gayet iyiydi hersey evet test gunum pzrt ön test yaptm pozitif ama asil testim pzrt insallh ondada yuksek bi deger cikar sonra kese gorur ve kalp atisi duyarim insallh yani faha onmuzde bisuru basamak var normal insanlar gibi bhcg pozitif gorunce yasasin hamileyim diyemiyoruz malesef Rabbim hepimizi sevindrsin hayrlisiylaMerhaba ben de ekim ayinda engin orala gidip tedavime baslayacagim.
Nasil genel olarak tedavi surecinde dr ve laboratuardan memnun kaldin mi?
Galiba testine de az kalmis. Insallah hamilesindir canim da hepimize moral olursun
Allah yardimcin olsun canimHayirli olsun canim . Benimde yarinbtransfer nasip olursa . Sizlerde Dualarinizi eksik etmeyin
Tatlım 0 01_nisan görene kadar ben yazayım arkadaş hamile hatta ikiz bile olabilir. Sana da hayırlı olsunMerhaba ben de ekim ayinda engin orala gidip tedavime baslayacagim.
Nasil genel olarak tedavi surecinde dr ve laboratuardan memnun kaldin mi?
Galiba testine de az kalmis. Insallah hamilesindir canim da hepimize moral olursun
Canım kaç embriyo var kaçıncı kalite söylediler mi? Kaç embriyo transfer edilecek? İnş sonu güzel olur tatlımHayirli olsun canim . Benimde yarinbtransfer nasip olursa . Sizlerde Dualarinizi eksik etmeyin
Sanirim kan tahlili negatf ama 10.gununde yaptrmis gal8ba belki erkendir ya test icin bende oyle dusundum ama bilmiyorumTatlım idrar testine göre söylüyorsan bunu henüz erken bence. Kanda negatif çıkmışsa bile erken olabilir sonradan yükselenler var canım. Hayırlısı inş
İnş sonradan yükselenlerden olur. İnş hakkında hayırlısı zor bi durum gerçektenSanirim kan tahlili negatf ama 10.gununde yaptrmis gal8ba belki erkendir ya test icin bende oyle dusundum ama bilmiyorum
Insallah saglikla kucagina alirsin ve hamilesindir niyeyse seni direk hamile kabul ettim ben vardir bi hikmet. Her basamak ayri stres her basamagi cikmak ayri mutluluk iste.Hayirli olsun canim insallh guzel sonuclanir ben genel olarak memnun kaldim herseyden bahcecidende memnun kaldm gayet iyiydi hersey evet test gunum pzrt ön test yaptm pozitif ama asil testim pzrt insallh ondada yuksek bi deger cikar sonra kese gorur ve kalp atisi duyarim insallh yani faha onmuzde bisuru basamak var normal insanlar gibi bhcg pozitif gorunce yasasin hamileyim diyemiyoruz malesef Rabbim hepimizi sevindrsin hayrlisiyla
Doktor daha bişey demedi HayatımGenelde 3 gün iyi canım. Tabi doktorun ne dediyse en doğrusu onun söylediği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?