Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Sorun esimde sperm sayimiz cok az ve morfoloji sifir %2 arasi gidip geliyodu bende pko oldugumu ogrendim yani ikimizdede problem var sayilir aslinda korunmayi biraktm 4 ay cock olmaynca dr a gidip bi muayne olaym dedim boylelikle ogrendik hemen basladk ilk tup bebek denememiz insallh son olur

Nasıl geçti canım? Ağrı yada kanama, lekelenme oldu mu? İşlem öncesi kaç yumurtan var diyorlardı? Haydi bakalım güzel sona yaklaşıyorsun inş tatlım :)
Saol abla insallah. Bu kez gecenki gbi olmadi ya ciktiktan sora hemn kendime gelemedim ve tuvalete gidim dedm yikildm kaldm cok skur agrim olmadi fazla kendime gec geldm ve duygusalligm ustumdeymis yine bebegim gel artik die agliuormusum opudan sora sayikliyormsm surekli :'( hersey onun icin

Erken farketmeniz cok iyi olmus. Biz bir senedir istiyoruz sorun yok dediler. Ama daha fazla oluruna birakamiycam ha tup ha normal ,olsun da bebis sevelim artik yahuu. Yasin kac canim ben 36 yastan dolayi bir an once olsun istiyorum

Erken farketmeniz cok iyi olmus. Biz bir senedir istiyoruz sorun yok dediler. Ama daha fazla oluruna birakamiycam ha tup ha normal ,olsun da bebis sevelim artik yahuu. Yasin kac canim ben 36 yastan dolayi bir an once olsun istiyorum
28 benim yasim yani evet yas cok onemli tup bebekte bayan yasi yumurta rezervi rahim hormon durumu yani is daha cok.kadinda bitiyo yani benim zaten bekleme luksum yoktu normal yollarla gebe kalman imkansiz gibi biseymis yani Allah isterse imkansiz bisey yok tabi de olur belkide ne zaman ya olmazsa bizde hemen atladk tup bebege bitane ikitane olsn da varsin 3.kendiliignden olsun olursada basimin ustunde gercekten hediye olur

Cok tesekkurler. Hakkimizda hayirlisibolsun. Senin de gozun aydin takviminde gobus gordum sanki :)
Canım o takvim ve göbüş şimdilik umut edilerek yapıldı. İnş gerçek olur :) yarın yumurtalar toplanacak. Bayram öncesi de transfer inş

Allaha sukur yumurta rezervim fln hersey iyi. Domuz gibiymisiz
Ya zaten gelecege dair cok plan yapmamak lazim Allah herseyin hayirlisini versin. Ama ben de bi cocugun kardesi olmasi taraftariyim. Daha bi taneyi yapaydim iiydi tabi :)

saolun kizlar daha belli degil transfer gunu .gun asiri embriyolari haber vericekler bakalim genelde kacinci gun yapiyolar 5mi tam bilmiyorum ben
Canım benim yarın opu var büyük ihtimal pzt salı transfer olur dedi ruşen hoca. Tahminen 3. Gün veriyorlar galiba

Kızlar yarın yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım inş herşey yolunda gider. Bakalım kaç yumurta çıkacak ? İnş yumurtalar bol ve kaliteli olur. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Bebişler için sabırsızlanıyorum :)

Ayy canim ayni durumdayiz ben basladim tup bebege pazartesi kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…