Sorun esimde sperm sayimiz cok az ve morfoloji sifir %2 arasi gidip geliyodu bende pko oldugumu ogrendim yani ikimizdede problem var sayilir aslinda korunmayi biraktm 4 ay cock olmaynca dr a gidip bi muayne olaym dedim boylelikle ogrendik hemen basladk ilk tup bebek denememiz insallh son olurInsallah saglikla kucagina alirsin ve hamilesindir niyeyse seni direk hamile kabul ettim ben vardir bi hikmet. Her basamak ayri stres her basamagi cikmak ayri mutluluk iste.
Senin ilk denemen miydi sorununuz neydi kac senedir cocuk istiyorsunuz yas vs ay daralttim valla :)
Had hayrlsyla yerlestrilir insallah kacinci gun yerlestriolar canmBenimde 13 yumurtadan 8 i isleme alinmis 6si dollenmis gun asiri vericekler. Tutmayan arkadasa cok uzuldumtahmin edebiliyorum.nasil oldugunu ins kendiliginden olur
İnsallah ya ama sencede 10.gun test erken degilmi yani negatf olup 12.gunde 15.gunde poztf cikanlar olmus bilmiyorum ya inslalh yukselir belkiİnş sonradan yükselenlerden olur. İnş hakkında hayırlısı zor bi durum gerçekten
Saol abla insallah. Bu kez gecenki gbi olmadi ya ciktiktan sora hemn kendime gelemedim ve tuvalete gidim dedm yikildm kaldm cok skur agrim olmadi fazla kendime gec geldm ve duygusalligm ustumdeymis yine bebegim gel artik die agliuormusum opudan sora sayikliyormsm surekli :'( hersey onun icinNasıl geçti canım? Ağrı yada kanama, lekelenme oldu mu? İşlem öncesi kaç yumurtan var diyorlardı? Haydi bakalım güzel sona yaklaşıyorsun inş tatlım :)
Insallah canm dualarimzdasn hayrlsyla al bebislerini insallaahhHayirli olsun canim . Benimde yarinbtransfer nasip olursa . Sizlerde Dualarinizi eksik etmeyin
Canım yarinn sabh transferim var nasip olursa duanizi bkliyorumİnş canım çok saol. Senin bebişler ne durumdaymış bakem ? :)
Erken farketmeniz cok iyi olmus. Biz bir senedir istiyoruz sorun yok dediler. Ama daha fazla oluruna birakamiycam ha tup ha normal ,olsun da bebis sevelim artik yahuu. Yasin kac canim ben 36 yastan dolayi bir an once olsun istiyorumSorun esimde sperm sayimiz cok az ve morfoloji sifir %2 arasi gidip geliyodu bende pko oldugumu ogrendim yani ikimizdede problem var sayilir aslinda korunmayi biraktm 4 ay cock olmaynca dr a gidip bi muayne olaym dedim boylelikle ogrendik hemen basladk ilk tup bebek denememiz insallh son olur
4 embriyo canim . Bugun sordum soylemediler kac tane transfer edileceğini. Doktorunuz yarin soyler dediler .Canım kaç embriyo var kaçıncı kalite söylediler mi? Kaç embriyo transfer edilecek? İnş sonu güzel olur tatlım
28 benim yasim yani evet yas cok onemli tup bebekte bayan yasi yumurta rezervi rahim hormon durumu yani is daha cok.kadinda bitiyo yani benim zaten bekleme luksum yoktu normal yollarla gebe kalman imkansiz gibi biseymis yani Allah isterse imkansiz bisey yok tabi de olur belkide ne zaman ya olmazsa bizde hemen atladk tup bebege bitane ikitane olsn da varsin 3.kendiliignden olsun olursada basimin ustunde gercekten hediye olurErken farketmeniz cok iyi olmus. Biz bir senedir istiyoruz sorun yok dediler. Ama daha fazla oluruna birakamiycam ha tup ha normal ,olsun da bebis sevelim artik yahuu. Yasin kac canim ben 36 yastan dolayi bir an once olsun istiyorum
İnş embriyolar kaliteli olur canım. Transfer ne zaman dediler mi birşey? Günaşırı vericekler derken anlamadım canım
saolun kizlar daha belli degil transfer gunu .gun asiri embriyolari haber vericekler bakalim genelde kacinci gun yapiyolar 5mi tam bilmiyorum benHad hayrlsyla yerlestrilir insallah kacinci gun yerlestriolar canm
Canım o takvim ve göbüş şimdilik umut edilerek yapıldı. İnş gerçek olur :) yarın yumurtalar toplanacak. Bayram öncesi de transfer inşCok tesekkurler. Hakkimizda hayirlisibolsun. Senin de gozun aydin takviminde gobus gordum sanki :)
İnş sonu güzel olan bir hikayenin başlangıcı olur yarın canımCa
Canım yarinn sabh transferim var nasip olursa duanizi bkliyorum
Allaha sukur yumurta rezervim fln hersey iyi. Domuz gibiymisiz28 benim yasim yani evet yas cok onemli tup bebekte bayan yasi yumurta rezervi rahim hormon durumu yani is daha cok.kadinda bitiyo yani benim zaten bekleme luksum yoktu normal yollarla gebe kalman imkansiz gibi biseymis yani Allah isterse imkansiz bisey yok tabi de olur belkide ne zaman ya olmazsa bizde hemen atladk tup bebege bitane ikitane olsn da varsin 3.kendiliignden olsun olursada basimin ustunde gercekten hediye olur
Supersin. Pozitif dusun pozitif olsun gercekten moralin onemi buyuk. Insallah pozitif gorur bebisini kicagina alirsinCanım o takvim ve göbüş şimdilik umut edilerek yapıldı. İnş gerçek olur :) yarın yumurtalar toplanacak. Bayram öncesi de transfer inş
Canım benim yarın opu var büyük ihtimal pzt salı transfer olur dedi ruşen hoca. Tahminen 3. Gün veriyorlar galibasaolun kizlar daha belli degil transfer gunu .gun asiri embriyolari haber vericekler bakalim genelde kacinci gun yapiyolar 5mi tam bilmiyorum ben
İnş canım inş hepimiz yavrularımıza kavuşuruz tatlımSupersin. Pozitif dusun pozitif olsun gercekten moralin onemi buyuk. Insallah pozitif gorur bebisini kicagina alirsin
Hmm bilmiyorum canm ya 5 .gunu bekleyenlerde var embroyolara baglibheralde .Allahm.kolay gecirtsin yarin kacta opunCanım benim yarın opu var büyük ihtimal pzt salı transfer olur dedi ruşen hoca. Tahminen 3. Gün veriyorlar galiba
Saol canım 10da burda ol dediler canım inş güzel geçerHmm bilmiyorum canm ya 5 .gunu bekleyenlerde var embroyolara baglibheralde .Allahm.kolay gecirtsin yarin kacta opun
Ayy canim ayni durumdayiz ben basladim tup bebege pazartesi kontrolüm varSorun esimde sperm sayimiz cok az ve morfoloji sifir %2 arasi gidip geliyodu bende pko oldugumu ogrendim yani ikimizdede problem var sayilir aslinda korunmayi biraktm 4 ay cock olmaynca dr a gidip bi muayne olaym dedim boylelikle ogrendik hemen basladk ilk tup bebek denememiz insallh son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?