Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

yumurta toplamada zaten uyku veriyolar sen 10 dakika yatiyon uyandiginda hersey bitmis oluyor sonradan birazcik kasik batmasi oluyor benim ilk ti cok heyacan ve korku vardi cok sukur tedavinin sonuna geldim
Benim yumurtalarda toplandi canm bugun 2.gun transferi bekliyorum.cok.heyecanliyim

Kızlar merhaba dün kan tahlilim 3 çıktı ve yikildik.Hiç beklemiyorduk. Artık biraz mola vericem.ve bu düşünceden uzaklasmak için de buraya girmicem. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. Çok moralim bozuk. Hayatıma devam edicem. Çocuk düşüncesinden uzaklascam. Kısmet değilmiş. Umarım hepinizin duası kabul olur.güzel haberler gelir.Allah düşmanıma vermesin bunu. Sağlıcakla kalın.

Hayrlsini diliyoruz hep demek hayrlsi buymus karamsarliga kaplma bak ben onceki tupbebegmde resmen dunyam.basima ykldi dedm soraki ay ilac kullanmdn kendilgnden hamile kaldm diyecegm su sadece cok iste geceleri kalk namaz kil sen tasa can veren rabsin banada bir evlat ver de eminim dualar geri cevrilmez. Onmzdeki ay o mujdeli haberi alirsin insallah. Dondurlmus embryon yokmu canm

ALLAH hepimize hayırlısıyla hamile kalmayı ve bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallah. tedaviye her yeni başlayacak, ilaçları kullap sonuç bekleyen , transferi olup sonuçları bekleyen her arkadaşıma çıktığımız bu yolda başta sabır sağlık ve hayırlısıyla pozitif sonuçlar diliyorum. uzun ve meşakkatli bir yol ama ; 4 aşılama ve 3 tüp bebek tedavisi sonrası edindiğim hissiyatlarla;hep umut ve sabır diliyorum hepimize. hep iyi düşünün iyi olacak gerçekten...

amin insallh cnm herseyin hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…