Benim yumurtalarda toplandi canm bugun 2.gun transferi bekliyorum.cok.heyecanliyimyumurta toplamada zaten uyku veriyolar sen 10 dakika yatiyon uyandiginda hersey bitmis oluyor sonradan birazcik kasik batmasi oluyor benim ilk ti cok heyacan ve korku vardi cok sukur tedavinin sonuna geldim
hayirlisj olur insllhBenim yumurtalarda toplandi canm bugun 2.gun transferi bekliyorum.cok.heyecanliyim
Yok canim daha biz oralara gelemedik hala iğne vuruluyoruz şu igneler ne zaman bitecek yaaabugun yokmu benim gibi heyecanli tranfer gunu olan
Yok canm benm transfer pazartesibugun yokmu benim gibi heyecanli tranfer gunu olan
Gorursun insallah canm hep beraber su zor gunleri atlatriz insallahAyy bende hayirlisi ile transfer gününü gorurmuyum acaba
hosgeldin canım. Benim bugün transferim oldumrb aranizda yeniyim yarin kimlerin transferi var
Hayrlsini diliyoruz hep demek hayrlsi buymus karamsarliga kaplma bak ben onceki tupbebegmde resmen dunyam.basima ykldi dedm soraki ay ilac kullanmdn kendilgnden hamile kaldm diyecegm su sadece cok iste geceleri kalk namaz kil sen tasa can veren rabsin banada bir evlat ver de eminim dualar geri cevrilmez. Onmzdeki ay o mujdeli haberi alirsin insallah. Dondurlmus embryon yokmu canmKızlar merhaba dün kan tahlilim 3 çıktı ve yikildik.Hiç beklemiyorduk. Artık biraz mola vericem.ve bu düşünceden uzaklasmak için de buraya girmicem. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. Çok moralim bozuk. Hayatıma devam edicem. Çocuk düşüncesinden uzaklascam. Kısmet değilmiş. Umarım hepinizin duası kabul olur.güzel haberler gelir.Allah düşmanıma vermesin bunu. Sağlıcakla kalın.
Test tarhin nezaman canm had hayrli olsn bebisin hic biraakmasn annisini insallahhosgeldin canım. Benim bugün transferim oldu
hayirlisi olsun canm btenimde bugun cok heyecanliyim nasil oldu senin kac tane yaptilarhosgeldin canım. Benim bugün transferim oldu
emrecim hic korkam ben kaş aldirirken bile agliyorun yani dusu igneden hic korkmadim cunku saç tteli gibi ince hic acimiyorYok canim daha biz oralara gelemedik hala iğne vuruluyoruz şu igneler ne zaman bitecek yaaalaf aramizda ben igneden çok korkuyorum.
Amin inşallah canım. 2 ekimTest tarhin nezaman canm had hayrli olsn bebisin hic biraakmasn annisini insallah
2 tanevtransfer ettiler canım. Senin işlemin saat kaçtahayirlisi olsun canm btenimde bugun cok heyecanliyim nasil oldu senin kac tane yaptilar
saat 4 de şimdu bol bol su iciyorum2 tanevtransfer ettiler canım. Senin işlemin saat kaçta
amin insallh cnm herseyin hayirlisi olsunALLAH hepimize hayırlısıyla hamile kalmayı ve bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallah. tedaviye her yeni başlayacak, ilaçları kullap sonuç bekleyen , transferi olup sonuçları bekleyen her arkadaşıma çıktığımız bu yolda başta sabır sağlık ve hayırlısıyla pozitif sonuçlar diliyorum. uzun ve meşakkatli bir yol ama ; 4 aşılama ve 3 tüp bebek tedavisi sonrası edindiğim hissiyatlarla;hep umut ve sabır diliyorum hepimize. hep iyi düşünün iyi olacak gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?