- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Bitanemi transfer edildi ikimi idrar testi yapmayi dusunuyomsnBenimde transferimin 8. Günü arkadaşlar Rabbim hepimize hayırlısıyla o güzel haberi almayı nasip etsin...
Noldu canm haberler.nasilCanım benim iğneler 10 gün sürmüş oldu herkeste değişiyor tabi ama genelde 8-12 gün civarı gibi. İnş yumoşlar güzel olsun da bebişi kucağına alınca unutursun hepsini :)
2 tane transfer yapıldı arkadaşım.evet çok merak ediyorum ama negatif sonuç görürsem moralim bozulacak o yüzden kan tahlilini beklemeye karar verdim.Bitanemi transfer edildi ikimi idrar testi yapmayi dusunuyomsn
Degerlerin cok iyi bence nisancim muhtemelen ikiz masallahArkadaslar 8.gun 306 ydi bugn 10.gun 583 cikmis bhcg tam iki kati olmmais ama varmi bi sorun acaba nasil iyi mi off nekadar geriyo insani bu durum
Bu sabah toplandı canım.Sizin yumurtalar toplandi mi
Canım inş bebişin gelir anneciğinin yanına :)Kızlar pazar gecesi çatlatma vuruluyorum hadi dua edin Salı aşılama
Kaç embriyo kaç günlük embriyo canım? İnş sıkı sıkı tutunur sana. Bu arada nickin çok şeker :)hayirlisi olur insallh benimde bugun transferim var
İnşAllah BitanemCanım inş bebişin gelir anneciğinin yanına :)
Eğer uygun zaman pazar günüyse pazar günü geliyolar mı acaba canım? Hadi bakalım büyüsün bebişler :)Benim yumurtalarda toplandi canm bugun 2.gun transferi bekliyorum.cok.heyecanliyim
Oyyy kuzumYok canim daha biz oralara gelemedik hala iğne vuruluyoruz şu igneler ne zaman bitecek yaaalaf aramizda ben igneden çok korkuyorum.
Ben de sabırsızlanıyordum ama bak yumişler toplandı bile :)Ayy bende hayirlisi ile transfer gününü gorurmuyum acaba
Canım benim kendine çok çok iyi bak kafanı dağıt moral topla sonra da gelir inş bebişinKızlar merhaba dün kan tahlilim 3 çıktı ve yikildik.Hiç beklemiyorduk. Artık biraz mola vericem.ve bu düşünceden uzaklasmak için de buraya girmicem. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. Çok moralim bozuk. Hayatıma devam edicem. Çocuk düşüncesinden uzaklascam. Kısmet değilmiş. Umarım hepinizin duası kabul olur.güzel haberler gelir.Allah düşmanıma vermesin bunu. Sağlıcakla kalın.
Hayırlı olsun canım inş müjdeli haberlerin de olur. Kaç embriyo verildi? Kaç embriyo donduruldu canım?hosgeldin canım. Benim bugün transferim oldu
ben yeni ciktim transfrrdn test gunun 28 eylul
Saol canım sen de hamişsin maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşALLAH hepimize hayırlısıyla hamile kalmayı ve bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallah. tedaviye her yeni başlayacak, ilaçları kullap sonuç bekleyen , transferi olup sonuçları bekleyen her arkadaşıma çıktığımız bu yolda başta sabır sağlık ve hayırlısıyla pozitif sonuçlar diliyorum. uzun ve meşakkatli bir yol ama ; 4 aşılama ve 3 tüp bebek tedavisi sonrası edindiğim hissiyatlarla;hep umut ve sabır diliyorum hepimize. hep iyi düşünün iyi olacak gerçekten...
Maşallah canımALLAH hepimize hayırlısıyla hamile kalmayı ve bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallah. tedaviye her yeni başlayacak, ilaçları kullap sonuç bekleyen , transferi olup sonuçları bekleyen her arkadaşıma çıktığımız bu yolda başta sabır sağlık ve hayırlısıyla pozitif sonuçlar diliyorum. uzun ve meşakkatli bir yol ama ; 4 aşılama ve 3 tüp bebek tedavisi sonrası edindiğim hissiyatlarla;hep umut ve sabır diliyorum hepimize. hep iyi düşünün iyi olacak gerçekten...
İnşallah canim test günün ne zamanBenimde transferimin 8. Günü arkadaşlar Rabbim hepimize hayırlısıyla o güzel haberi almayı nasip etsin...
Hadi hayırlı olsun canım. Kaç günlük kaç embriyo verildi? Test günün yakınmış inş pozitif çıkar :)ben yeni ciktim transfrrdn test gunun 28 eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?