- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Bende bittimi islemin diye soracaktım sinra bekleyim dedim canım. Senin test erkenolacak jadi hayirlisisben yeni ciktim transfrrdn test gunun 28 eylul
saol cnm insallh hepimiz hayirli haberler alirizBende bittimi islemin diye soracaktım sinra bekleyim dedim canım. Senin test erkenolacak jadi hayirlisis
Hadi hayırlı olsun canım. Kaç günlük kaç embriyo verildi? Test günün yakınmış inş pozitif çıkar :)[/QUO 5 gun oldu benim
amin canım amin inşallah3. gün 2 embriyo transfer edildi.çok heyecanlıyım vakit geçmiyor korkuyorum hayırlısı artık.inşallah seninde bebişin tutunur hayırlı haberleri alırız canımHadi hayırlı olsun canım. Kaç günlük kaç embriyo verildi? Test günün yakınmış inş pozitif çıkar :)
Arefe günü canım inşallah hayirli guzel haber alirsinselam arkadaşlarbu arada bende biraz kendimden bahsedeyim.allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.33 yaşında polikistik over hastasıyım.normal yolla deneyip,çatlatma iğneleriyle,ve başarısız bir aşılama sonucundan sonra tüp bebek yaptıranlardanım ayın 8 inde 14 tane yumoşlarım oluşmuştu ve alındı,7 si döllendi 11 inde 2 tanesi transfer edildi diğerleri sağlıklı olmadığı için dondurulamadı.günlerdir sizden gelenleri okuyarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çok zor bir süreç .normalde çalışıyorum ama sırf bebeğim için yıllık izine ayrılıp tedaviye başladım ve raporlarla devam ediyorum ve hayırlısıyla çarşamba gününü iple çekiyorum :)dualarım hepinizle
İnş amin canım hepimizin :)amin canım amin inşallah3. gün 2 embriyo transfer edildi.çok heyecanlıyım vakit geçmiyor korkuyorum hayırlısı artık.inşallah seninde bebişin tutunur hayırlı haberleri alırız canım
İnşallah canim hepimiz hayirli güzel haberler aliriz . 2 embriyo transfer edildi . 2 tanesini de haber verecekler. Au an dondurulacak durumda değillermiş dahaHayırlı olsun canım inş müjdeli haberlerin de olur. Kaç embriyo verildi? Kaç embriyo donduruldu canım?
Ekim
agrilari geciyosun artik sitresi atlatamiyosun sonrada test gununu bekliyosun bastan sona hep sitres[/QUOT icin bitaz rahat oalaim canlar
İnşallah canımsaol cnm insallh hepimiz hayirli haberler aliriz
Bilmiyorum canm yarin aricaklar.iyi durumdadirlar ins.seninde rahat gecmis opun şükür. Cogu gitti azi.kaldi hadi ins tutunsunlar bebislerEğer uygun zaman pazar günüyse pazar günü geliyolar mı acaba canım? Hadi bakalım büyüsün bebişler :)
Senin transfer saat kacta kac tane.koyulacak canmagrilari geciyosun artik sitresi atlatamiyosun sonrada test gununu bekliyosun bastan sona hep sitres
Nasil gecti canm rahatmiydiben yeni ciktim transfrrdn test gunun 28 eylul
rahat sayilir ama ben cok idrara sikisiktim ciktiktan sanra da masaya oŕdek getirdiler rahatladm yaNasil gecti canm rahatmiydi
bugun saat 4 oldum 1 tane konulduSenin transfer saat kacta kac tane.koyulacak canm
hadi hayirlisi olur insallh saglikli yumurtalar olur insllh senin ilk denemnmiKızlar bugün 11:00de yumişler toplandı 11 yumiş varmış yarın bilgi verecekler inş bol bol kaliteli embriyo haberi verirler. Çok heyecanlıyım transfere son birkaç gün kaldı. Bu arada kızlar opu çok rahat geçti kısa süren hafif ağrım oldu şimdi ağrı daha da azaldı. Hafif lekelenme var normalmiş. Opudan 15 dk sonra ayağa kalktım biraz oturdum sonra da alacaklarım vardı alışverişe çıktım yani korkulacak bir şey yok hiç endişe etmeyin :) dualarınızı bekliyorum siz de benim dualarımdasınız :)
hakkımızda hep hayırlısı canım çok zorlu süreçten geçiyoruz hem acı hem sabır hem heyecan allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.agrilari geciyosun artik sitresi atlatamiyosun sonrada test gununu bekliyosun bastan sona hep sitres
allah rast getirsin canım.hep dua et ve hep olumlu düşünbugun saat 4 oldum 1 tane konuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?