Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Hadi hayırlı olsun canım. Kaç günlük kaç embriyo verildi? Test günün yakınmış inş pozitif çıkar :)
amin canım amin inşallah3. gün 2 embriyo transfer edildi.çok heyecanlıyım vakit geçmiyor korkuyorum hayırlısı artık.inşallah seninde bebişin tutunur hayırlı haberleri alırız canım

Kızlar bugün 11:00de yumişler toplandı 11 yumiş varmış yarın bilgi verecekler inş bol bol kaliteli embriyo haberi verirler. Çok heyecanlıyım transfere son birkaç gün kaldı. Bu arada kızlar opu çok rahat geçti kısa süren hafif ağrım oldu şimdi ağrı daha da azaldı. Hafif lekelenme var normalmiş. Opudan 15 dk sonra ayağa kalktım biraz oturdum sonra da alacaklarım vardı alışverişe çıktım yani korkulacak bir şey yok hiç endişe etmeyin :) dualarınızı bekliyorum siz de benim dualarımdasınız :)

Arefe günü canım inşallah hayirli guzel haber alirsin

amin canım amin inşallah3. gün 2 embriyo transfer edildi.çok heyecanlıyım vakit geçmiyor korkuyorum hayırlısı artık.inşallah seninde bebişin tutunur hayırlı haberleri alırız canım
İnş amin canım hepimizin :)

hadi hayirlisi olur insallh saglikli yumurtalar olur insllh senin ilk denemnmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…