- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
canm saol zaten dua dan baska bisey gelmez elimizde rabbim yuzlerimizi sevindirsin seninki ne aşamadaallah rast getirsin canım.hep dua et ve hep olumlu düşün
Ins tutunur canm bizleride haberdar etbugun saat 4 oldum 1 tane konuldu
benim transferin 8. günü canım karnımda şişkinlik var ve sürekli bişeyler yemek istiyorum iştahım açıldı.galiba stresten :)ami
canm saol zaten dua dan baska bisey gelmez elimizde rabbim yuzlerimizi sevindirsin seninki ne aşamada
Evet canım inş son olur :)hadi hayirlisi olur insallh saglikli yumurtalar olur insllh senin ilk denemnmi
Hadi ins canm.benim transferin 8. günü canım karnımda şişkinlik var ve sürekli bişeyler yemek istiyorum iştahım açıldı.galiba stresten :)
Aynenrahat sayilir ama ben cok idrara sikisiktim ciktiktan sanra da masaya oŕdek getirdiler rahatladm ya
bendede aynişeyler oldu dirmadan yiyorum 38 bedendim yanin42 dogru gidiyorumbenim transferin 8. günü canım karnımda şişkinlik var ve sürekli bişeyler yemek istiyorum iştahım açıldı.galiba stresten :)
insalh olur burdan size haber veririm burdaki bayanlar yaşlariniz kac acabaIns tutunur canm bizleride haberdar et
bende 26 9ekimde evlendmBenim yas 23 18imde evlendm
Benim yaş 31 canım. Senin ?insalh olur burdan size haber veririm burdaki bayanlar yaşlariniz kac acaba
Şiişşşttt stres yok. Lütfen minik bebişini üzme :) iyi düşün iyi olsun canımnasil gececk bu sitresli bekleyiş
geciyo geciyo ccanım 5,gunu bitirdim ben kaldı 6 gun :))))nasil gececk bu sitresli bekleyiş
benimde 26 cnm ilk denememBenim yaş 31 canım. Senin ?
Valla arkadasim eger tutarsa benim bayramda 20 gunluk oluyolar ben memlekete gitmicem bu bayramfa boyle olsn riske atamm drum izin versede gitmeyi dusunmuyorumkizlar 3 gun sonra yolculuk yapacam memlekete acaba nasil olur yolculukta bi sikinti olurmu kafam coookk karisik
Sonra keske dersin uzulursun hele ki senn yklemen yeni olmus galiba 3 4 gunlukken ben olsam yolcluk yapmm ama sen bilirsin tabikizlar 3 gun sonra yolculuk yapacam memlekete acaba nasil olur yolculukta bi sikinti olurmu kafam coookk karisik
Benmde 3 ekim yildonmmde bebismnz hediye olr bize insallah cesaretmi toplaraam esimden gzli yapmayi dsnuyor test ve hayalmdeki gbi yildonmu hediyejs olarak vermek :/ tabi cesaretmi toplarsmbende 26 9ekimde evlendm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?