- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
ama mecburum burda oturmuyorum eşim işe başlayack izini bitiyor bende ne yapacagimi bilmiyorum ya kafam allk bullak insalkh bi sikinti olmazSonra keske dersin uzulursun hele ki senn yklemen yeni olmus galiba 3 4 gunlukken ben olsam yolcluk yapmm ama sen bilirsin tabi
Hmm anladim canim ozamn yapacak cok bisey yok sanirim mecbursun ben bayram icin falsn gidiyosun zannettm memlekete ozamn Allah'a emanet demkten baska bisey yokama mecburum burda oturmuyorum eşim işe başlayack izini bitiyor bende ne yapacagimi bilmiyorum ya kafam allk bullak insalkh bi sikinti olmaz
Sende baslarsin canim zaten bi baslayinca corap sokugu gibi geciyo zamn benm yumrtalr. Toplandi transfer olcak derkn 1 ay ertelendi nasil gecicek zamn derdim gecti tranfer oldu ve bigun 14.gunum oldu bile transfer olali hayrlisiyla senn tedavnde guzel gecer insllhAyy mas herkesin yumurta toplamalar transferler olmus Allah hepinize guzel haberler duymasi nasip etsin..ben daha adeti bekliorum ignelere bile baslayamadim
Oyyy kuzum inş hayal ettiğin gibi olur :) dualarım seninleBenmde 3 ekim yildonmmde bebismnz hediye olr bize insallah cesaretmi toplaraam esimden gzli yapmayi dsnuyor test ve hayalmdeki gbi yildonmu hediyejs olarak vermek :/ tabi cesaretmi toplarsm
Canım doktoruna danışsan en sağlıklı bilgiyi o verir sana. Otobüsle mi kendi aracınızla mı gideceksiniz? Eğer mecbursan ve imkanın varsa arada uzanarak arada oturarak yavaş yavaş fazla sarsılmadan gidin. Sık sık mola verin bence canımama mecburum burda oturmuyorum eşim işe başlayack izini bitiyor bende ne yapacagimi bilmiyorum ya kafam allk bullak insalkh bi sikinti olmaz
Canım adetin bi gelsin sonra bakmışsın iğneler kontroller sonra yumurta toplama sonra transfer derken geçivermiş. Bu tedavide en zor süreç transfer sonrası bekleyiş canım. İnş o dönemi de kazasız belasız stressiz mutlu umutlu geçirirsek ve tabiki Allah da ol derse bebişimizi kucağımıza alacağımız günleri sayarız hepberaber inş canım :) hakkında hakkımızda hayırlısı tatlımAyy mas herkesin yumurta toplamalar transferler olmus Allah hepinize guzel haberler duymasi nasip etsin..ben daha adeti bekliorum ignelere bile baslayamadim
Ben de aynı durumdayım bi türlü adetim gelmiyorAyy mas herkesin yumurta toplamalar transferler olmus Allah hepinize guzel haberler duymasi nasip etsin..ben daha adeti bekliorum ignelere bile baslayamadim
benim 33 canıminsalh olur burdan size haber veririm burdaki bayanlar yaşlariniz kac acaba
Inss canim ya beklemek hic bu kadar zor olmamisti beklerken acaba tutacakmi die dusunmesi de cabasi...bi de benim tiroidlerim az calisiomus dr ilac vardi bi problem olur mu acaba nette dusuge sebep oluyo die okudumSende baslarsin canim zaten bi baslayinca corap sokugu gibi geciyo zamn benm yumrtalr. Toplandi transfer olcak derkn 1 ay ertelendi nasil gecicek zamn derdim gecti tranfer oldu ve bigun 14.gunum oldu bile transfer olali hayrlisiyla senn tedavnde guzel gecer insllh
Sakin olmak dusunmeden beklemek cok zormus bazen anneme bile anlatamiyorum derdimi acaba onun cocugu varda anlamiyo mu beni diyorum esimde panik yapma takma diyo sanki agladigim gunleri unutmus gibi..yalniz degilim Allahtan sizler varsiniz o kadr iyi geliyosunuzki hep dua ediyorumCanım adetin bi gelsin sonra bakmışsın iğneler kontroller sonra yumurta toplama sonra transfer derken geçivermiş. Bu tedavide en zor süreç transfer sonrası bekleyiş canım. İnş o dönemi de kazasız belasız stressiz mutlu umutlu geçirirsek ve tabiki Allah da ol derse bebişimizi kucağımıza alacağımız günleri sayarız hepberaber inş canım :) hakkında hakkımızda hayırlısı tatlım
Allah yardimcn olsn bende cok agladim sizladm olmuyor diye simdi beklıyom tup bebk sonucunuSakin olmak dusunmeden beklemek cok zormus bazen anneme bile anlatamiyorum derdimi acaba onun cocugu varda anlamiyo mu beni diyorum esimde panik yapma takma diyo sanki agladigim gunleri unutmus gibi..yalniz degilim Allahtan sizler varsiniz o kadr iyi geliyosunuzki hep dua ediyorum
Toplama işleminden sonra diye soruyirsun değil mi kusura bakma karistiriyorum . Beni ertesi günü arayip dollenenleri bildirdiler . 2.gunde arayip yrin gelin dediler . Senin belki 5.gün. embriyosudur canım sıkıntı yapmaBugun 3. Gun daha aramadilar kizlar sizi hangi araliklarda ariyolardi ilk.gun aradilar gun asiri bilgilendiricez dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?