Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

ama mecburum burda oturmuyorum eşim işe başlayack izini bitiyor bende ne yapacagimi bilmiyorum ya kafam allk bullak insalkh bi sikinti olmaz
Hmm anladim canim ozamn yapacak cok bisey yok sanirim mecbursun ben bayram icin falsn gidiyosun zannettm memlekete ozamn Allah'a emanet demkten baska bisey yok

Ayy mas herkesin yumurta toplamalar transferler olmus Allah hepinize guzel haberler duymasi nasip etsin..ben daha adeti bekliorum ignelere bile baslayamadim
Sende baslarsin canim zaten bi baslayinca corap sokugu gibi geciyo zamn benm yumrtalr. Toplandi transfer olcak derkn 1 ay ertelendi nasil gecicek zamn derdim gecti tranfer oldu ve bigun 14.gunum oldu bile transfer olali hayrlisiyla senn tedavnde guzel gecer insllh

ama mecburum burda oturmuyorum eşim işe başlayack izini bitiyor bende ne yapacagimi bilmiyorum ya kafam allk bullak insalkh bi sikinti olmaz
Canım doktoruna danışsan en sağlıklı bilgiyi o verir sana. Otobüsle mi kendi aracınızla mı gideceksiniz? Eğer mecbursan ve imkanın varsa arada uzanarak arada oturarak yavaş yavaş fazla sarsılmadan gidin. Sık sık mola verin bence canım

Ayy mas herkesin yumurta toplamalar transferler olmus Allah hepinize guzel haberler duymasi nasip etsin..ben daha adeti bekliorum ignelere bile baslayamadim
Canım adetin bi gelsin sonra bakmışsın iğneler kontroller sonra yumurta toplama sonra transfer derken geçivermiş. Bu tedavide en zor süreç transfer sonrası bekleyiş canım. İnş o dönemi de kazasız belasız stressiz mutlu umutlu geçirirsek ve tabiki Allah da ol derse bebişimizi kucağımıza alacağımız günleri sayarız hepberaber inş canım :) hakkında hakkımızda hayırlısı tatlım

Kızlar benim hamilelik takvimi bugün hamile kalacağınız gün diyor ve gerçekten de öyle denk gelmiş oldu şimdi laboratuarda bebişlerim hayata merhaba diyordur ve sonra da anneciklerini hiç yalnız bırakmazlar inş. Dualarımdasınız kızlar :)

Sevgili fındık taneleri hadi annelerinizi sevindirin bakem :) inş hepimizin bu bekleyişleri güzel sonla sonlanır müjdeli haberlerimiz olur doğacakları günleri de birlikte bekleriz inş kızlar :)

Inss canim ya beklemek hic bu kadar zor olmamisti beklerken acaba tutacakmi die dusunmesi de cabasi...bi de benim tiroidlerim az calisiomus dr ilac vardi bi problem olur mu acaba nette dusuge sebep oluyo die okudum

Sakin olmak dusunmeden beklemek cok zormus bazen anneme bile anlatamiyorum derdimi acaba onun cocugu varda anlamiyo mu beni diyorum esimde panik yapma takma diyo sanki agladigim gunleri unutmus gibi..yalniz degilim Allahtan sizler varsiniz o kadr iyi geliyosunuzki hep dua ediyorum

Allah yardimcn olsn bende cok agladim sizladm olmuyor diye simdi beklıyom tup bebk sonucunu

Bugun 3. Gun daha aramadilar kizlar sizi hangi araliklarda ariyolardi ilk.gun aradilar gun asiri bilgilendiricez dediler

Bugun 3. Gun daha aramadilar kizlar sizi hangi araliklarda ariyolardi ilk.gun aradilar gun asiri bilgilendiricez dediler
Toplama işleminden sonra diye soruyirsun değil mi kusura bakma karistiriyorum . Beni ertesi günü arayip dollenenleri bildirdiler . 2.gunde arayip yrin gelin dediler . Senin belki 5.gün. embriyosudur canım sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…