Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

kizlar bisey soracam bu vajinal jeli kullandiktan sonra beli bi źaman sonra birax geri geliyor niye acaba sizdede oluyormu

kizlar herkes tedavisini anlatsin birbirimizi bilgilendirmis oluruz ben başlayayim kendmden ildisindan geldim once yumurta buyutme iğnesi kullandim sonra catlatma ignesi gecen pazartesi 10 tane yumurtam alindi 8 tanesi dollenmiş hergun arayip bilgilendirdiller dunde transfer ettiler 1 tane bu arada eşim ve bende sikinti yok memleket malatya

Canım kaç yıllık evlisin sorun neydi ki tüp bebek yaptırdın bi de nerde yaptırdın.

4 yillik evliyim hic bi sorunumuz yoktu ankara anatolyada senki ne alemde varmi bisy
Canım benim pcos var 6 ay yumurta takibi yaptırdım sonuç alamadım bu ay tüp bebege başlamaya karar verdik adetin ikinci günü gel dedi doktor ama 15 gün geçtiği halde adetim gelmedi hala. Biz istanbulda oturuyoruz amerikan hastanesinde yaptiracagiz eşinde bi sorun yok. Bi an once adet olabilirsem başlayacağız bakalım artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…