ararlar canm bekle beni hergun arayip bilginlendirdiler arama saatleei belli olmuyorBugun 3. Gun daha aramadilar kizlar sizi hangi araliklarda ariyolardi ilk.gun aradilar gun asiri bilgilendiricez dediler
olabilir yapilsinAcaba bir listemi yapsak . Toplama gunu,transfer günü, tahlil günü diye ne dersiniz ben karistiriyorum bazen yaşlılık işte
guzel olur yapmayı bilen yapsın valla yaslılıkla alakası yok bende cogunu unutuyorumAcaba bir listemi yapsak . Toplama gunu,transfer günü, tahlil günü diye ne dersiniz ben karistiriyorum bazen yaşlılık işte
ben streten bi gun oncesini unutuyorumguzel olur yapmayı bilen yapsın valla yaslılıkla alakası yok bende cogunu unutuyorum
AmiiinnnnnnnOyyy kuzum inş hayal ettiğin gibi olur :) dualarım seninle
insaallh hayirlisinolur hersey dua ile rabbim hepimize nasib eder benimde 9 ekimde evlilik yildonumum insaalh eşime guzel bi haber veririmBen de 26 yaşındayım 2 ay sonra 27 olcam. İnşallah yeni yaşıma hamile girerim dua edin kizlar
İnşallah canim Allah cumlemizin yüzünü guldursun tez zamanda hayırlı sağlıklı bebislerimize kavusuruzinsaallh hayirlisinolur hersey dua ile rabbim hepimize nasib eder benimde 9 ekimde evlilik yildonumum insaalh eşime guzel bi haber veririm
Canım kaç yıllık evlisin sorun neydi ki tüp bebek yaptırdın bi de nerde yaptırdın.kizlar herkes tedavisini anlatsin birbirimizi bilgilendirmis oluruz ben başlayayim kendmden ildisindan geldim once yumurta buyutme iğnesi kullandim sonra catlatma ignesi gecen pazartesi 10 tane yumurtam alindi 8 tanesi dollenmiş hergun arayip bilgilendirdiller dunde transfer ettiler 1 tane bu arada eşim ve bende sikinti yok memleket malatya
Canım bana fitil verdiler protestan o yüzden cvp veriycemkizlar bisey soracam bu vajinal jeli kullandiktan sonra beli bi źaman sonra birax geri geliyor niye acaba sizdede oluyormu
4 yillik evliyim hic bi sorunumuz yoktu ankara anatolyada senki ne alemde varmi bisyCanım kaç yıllık evlisin sorun neydi ki tüp bebek yaptırdın bi de nerde yaptırdın.
Canım benim pcos var 6 ay yumurta takibi yaptırdım sonuç alamadım bu ay tüp bebege başlamaya karar verdik adetin ikinci günü gel dedi doktor ama 15 gün geçtiği halde adetim gelmedi hala. Biz istanbulda oturuyoruz amerikan hastanesinde yaptiracagiz eşinde bi sorun yok. Bi an once adet olabilirsem başlayacağız bakalım artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun4 yillik evliyim hic bi sorunumuz yoktu ankara anatolyada senki ne alemde varmi bisy
canım bende kapsül kullanıyorum o da yumuşayınca geri geliyo mecburenkizlar bisey soracam bu vajinal jeli kullandiktan sonra beli bi źaman sonra birax geri geliyor niye acaba sizdede oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?