01_nisan bgn test yapcaktin sanki merk ettimm[/QUOTE]
Yarin yapicam canim artik sabrim tukendi zaten catlicam orta yerimden bian once yarn olsn tahlilimde guzel cikar insllh drdan guzel seyler duyarim off
İnsallah canimAlirsin alirsin yarin hayrli haberlerle gel bizeeeee inaniyorm bebislern seninle anniskos
belki hamilesindir insallhCanım benim pcos var 6 ay yumurta takibi yaptırdım sonuç alamadım bu ay tüp bebege başlamaya karar verdik adetin ikinci günü gel dedi doktor ama 15 gün geçtiği halde adetim gelmedi hala. Biz istanbulda oturuyoruz amerikan hastanesinde yaptiracagiz eşinde bi sorun yok. Bi an once adet olabilirsem başlayacağız bakalım artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yok canım test yaptırdım dr muayene etti negatif maalesef ama yumurtam da çatlamış adet olmamam için bi sebep yok. Sanırım heyecan ve strestenbelki hamilesindir insallh
Onu surdukten sonra evin icinde yarim saat yuruyorum. Yurudukce eriyormus. Hemsire bana sakin yatma dedi.kizlar bisey soracam bu vajinal jeli kullandiktan sonra beli bi źaman sonra birax geri geliyor niye acaba sizdede oluyormu
Cnm ben varim iki tane biri3.5 biri 2.5 sagli solluBenimde perşembe gunuydu opum aranızda çikolata kistti olan var mı arkadaşlar?Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
insaalh hayirli bi haber alirsin bizede soleOff canim cok sikiliyo bugun yarin test gunum 15.gunum cok merak ediyorum degerlerim ne durumda
Off canim cok sikiliyo bugun yarin test gunum 15.gunum cok merak ediyorum degerlerim ne durumda
İnşallah güzel olacak canim bana da dr test gününü uzun verdi ben nasıl dayanacagim bilmiyorumOff canim cok sikiliyo bugun yarin test gunum 15.gunum cok merak ediyorum degerlerim ne durumda
test gunu uzun derken nasil oluyor benim dün yapildi 28 testİnşallah güzel olacak canim bana da dr test gününü uzun verdi ben nasıl dayanacagim bilmiyorum
Yani normalde 9 10 12 .gunlere falan veriyolar test gununu benim 5.gun embryosu transfer edildi tranafer sonrasi 15.gune test gunu verdi benim dr um artik araya bayram da giriyo test gunu bukadar uzun tuttu sanirim kese ve kalp atisinida bir arada cikarcak bayramdan sonra cagrcak ve beni catlatacaktest gunu uzun derken nasil oluyor benim dün yapildi 28 test
Senin kacinci gunn test gunn canim ben dayanamadm zaten ki 5.gun idrr testi yaptm poztfti 8.gun kan poztf yani bile bile beklemek te zor oluyo ama zaman geciyoİnşallah güzel olacak canim bana da dr test gününü uzun verdi ben nasıl dayanacagim bilmiyorum
hayirli haber alda catlamak sikinti degil artikYani normalde 9 10 12 .gunlere falan veriyolar test gununu benim 5.gun embryosu transfer edildi tranafer sonrasi 15.gune test gunu verdi benim dr um artik araya bayram da giriyo test gunu bukadar uzun tuttu sanirim kese ve kalp atisinida bir arada cikarcak bayramdan sonra cagrcak ve beni catlatacak
Benimde 2 tane canım 2,5 ve 3 cm nerdeyse sem hangi aşamadasın?Cnm ben varim iki tane biri3.5 biri 2.5 sagli sollusen kac cm kac tane?
Canım iyi düşün iyi olsun bol bol dua :)Ay ben yatamiyorum ryyalarda bile goruyorumolumsuz bisey olmaz insss hakkimiza en hayirlisini versin Allahm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?