Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

belki hamilesindir insallh

Benimde perşembe gunuydu opum aranızda çikolata kistti olan var mı arkadaşlar?Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Benimde perşembe gunuydu opum aranızda çikolata kistti olan var mı arkadaşlar?Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Cnm ben varim iki tane biri3.5 biri 2.5 sagli sollusen kac cm kac tane?

Off canim cok sikiliyo bugun yarin test gunum 15.gunum cok merak ediyorum degerlerim ne durumda

Canim sikma canini nerdeyse cikan degerden kese bile gorebilirsin . Bence
Sabah haberlesiriz. Insallah bende bebisimizin yada bebislerimizin kesesini hatta kalp atisini bile duyarim. Erkenden hayirli haberler mustulariz kizlara

test gunu uzun derken nasil oluyor benim dün yapildi 28 test
Yani normalde 9 10 12 .gunlere falan veriyolar test gununu benim 5.gun embryosu transfer edildi tranafer sonrasi 15.gune test gunu verdi benim dr um artik araya bayram da giriyo test gunu bukadar uzun tuttu sanirim kese ve kalp atisinida bir arada cikarcak bayramdan sonra cagrcak ve beni catlatacak

İnşallah güzel olacak canim bana da dr test gününü uzun verdi ben nasıl dayanacagim bilmiyorum
Senin kacinci gunn test gunn canim ben dayanamadm zaten ki 5.gun idrr testi yaptm poztfti 8.gun kan poztf yani bile bile beklemek te zor oluyo ama zaman geciyo

hayirli haber alda catlamak sikinti degil artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…