Canım tiroid testlerinin tedavi öncesi normal değerlere düşmesi daha uygun olur bi doktoruna danış benceInss canim ya beklemek hic bu kadar zor olmamisti beklerken acaba tutacakmi die dusunmesi de cabasi...bi de benim tiroidlerim az calisiomus dr ilac vardi bi problem olur mu acaba nette dusuge sebep oluyo die okudum
Doğru diyorsun canım ailemiz eşimiz bizi ne kadar anlasa da aynı durumu yaşayan aynı psikolojide olanlar kadar anlayamaz. İyiki varsınız babyler :)Sakin olmak dusunmeden beklemek cok zormus bazen anneme bile anlatamiyorum derdimi acaba onun cocugu varda anlamiyo mu beni diyorum esimde panik yapma takma diyo sanki agladigim gunleri unutmus gibi..yalniz degilim Allahtan sizler varsiniz o kadr iyi geliyosunuzki hep dua ediyorum
Yaşlılık işte... oyy çok şekersin :) bu arada liste iyi olur yapabilen arkadaşımız varsaAcaba bir listemi yapsak . Toplama gunu,transfer günü, tahlil günü diye ne dersiniz ben karistiriyorum bazen yaşlılık işte
Evet canim cok mutlu oldum hayrlisiyla.sanada simsiki tutunurlarKızlar beni öğleden sonra aradılar 11 yumoştan 8i işleme alunmış 5i döllenmiş. Çok garip bir duygu bebişlerim orada beni bekliyor ben de 4 gözle onları :)
İnş canım çok saol inş senin değerin de yarın çoooook yüksek çıkar. Bebişler merhaba der inş annesine :)Evet canim cok mutlu oldum hayrlisiyla.sanada simsiki tutunurlar
benim oldu cnm lekelenme geciyor zaten olabilecek bisey sikinti etme yaniKızlar bişi sorcam benim opu günü hafif lekelenmelerim oldu. 1 sonraki günde 2-3 defa kanlı akıntım oldu. Daha devam eder mi? Normal mi acaba? Sizde nasıl oldu nolur bişey diyin. İnş sıkıntı yoktur çünkü her an transfere çağırabilirler
bende senin gibiyim canım kalbim yerinden fırlayacak acaba idrar testi yapsammı diyorum.hayırlı haberleri ver bize canım içimdeki ses hamilesin diyor:)Off canim cok sikiliyo bugun yarin test gunum 15.gunum cok merak ediyorum degerlerim ne durumda
Evet canm dr ilac verdi dusurelim icimiz rahat olsun dedi ...saolsunlar her ayrintiyla ilgileniyolarCanım tiroid testlerinin tedavi öncesi normal değerlere düşmesi daha uygun olur bi doktoruna danış bence
Ay neguzellll hayrli ugurlu olsn tekrardan. Hayirlisiyla elinize alrsniz insallahKızlar ben sabah minik bebişimizin kesesini gördm ve kalp atısını 5+6 duymuş oldum. Rabbime şükürler olsun.
Darısı sizlere olsun inşallah. Amin
tebrikler canımm allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)Kızlar ben sabah minik bebişimizin kesesini gördm ve kalp atısını 5+6 duymuş oldum. Rabbime şükürler olsun.
canımm benim allah hayırlısıyla tutunmayı nasip etsin ve inşallah kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle...Ablalarim arkilerim ben yoldayim umudumu almaya gidiyorum cokkk dua edin hayatima nese katacak o tatli miniksiz son saatlerm olsn :'(
Kaç gün sürdü lekelenmen canımbenim oldu cnm lekelenme geciyor zaten olabilecek bisey sikinti etme yani
Tebrikler canım sağlıkla kucağına al inş darısı bizeKızlar ben sabah minik bebişimizin kesesini gördm ve kalp atısını 5+6 duymuş oldum. Rabbime şükürler olsun.
bi gun sürdü hemen kesiliyor zatenKaç gün sürdü lekelenmen canım
hayirlisini nasib etsinAblalarim arkilerim ben yoldayim umudumu almaya gidiyorum cokkk dua edin hayatima nese katacak o tatli miniksiz son saatlerm olsn :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?