Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

sirine82 tatlım aramadılar mı seni? Merak ettim seni
aradilar canm bebisler devam ediyimus 6sida 5.gun olucak heralde ama ben stres oldum baya temizlik yapiyirum sonra yapamicam bi halledeyim.her yeri safak 1 :) . kizlar 5.gun embriyisu konanlar ayni gu.mu kondu sizlerede yoksa ertesi gunmu . pek takip edemiyorum bugun su isleri bitireyimde yaticam zaten oh misss bayramda :) tabi nasil yaticaksam .lohusayken bile daha once yatamayan ben sezryanli halimde .Rabbim sabrimizin.mukafatini versin aminnnn . ins

Benimde 2 tane canım 2,5 ve 3 cm nerdeyse sem hangi aşamadasın?
Cnm ben donmuslar icin beklemedeyim..toplamda 3 negatifim var 2 taze 1donmus...agustosta taze embriyo transferm oldu malesef negatif simdi 3 tane 5.gun embriyosu var regl olcam sonraki reglde baslicam tedaviye..senin kacinci denemem?laparoskopi filan oldunmu?kist yuzundrn farkli bi tedavi gordunmu?

test gunu uzun derken nasil oluyor benim dün yapildi 28 test
Canım şöyle. Seninle ayni gün transfer olduk degil mi . Senin test günün 28 eylül benim ki 2 ekim . Yani senin sureden daha uzun .nisan 1 rumuzlu arkadasimiza da test zamanini dr uzun tutmustu (transfer ve test yapma zamani ) onu soylemeye çalıştım

Senin kacinci gunn test gunn canim ben dayanamadm zaten ki 5.gun idrr testi yaptm poztfti 8.gun kan poztf yani bile bile beklemek te zor oluyo ama zaman geciyo
Benimde transfer gününü sayinca 14. Gün canim. Acaba senin gibi erkenden mi idrar testi yapsam diyorum ama negatif görürsem moralim bozulur diye korkuyorum

Canim sıkıntı olduğunu sanmam farklilik gosterebiliyormus . Benim 1 gun biraz kanama oldu sonra olmadi . Ama transfer gunune kadar sancim oldu benimde . Belki yumurta çok toplandigi icin olmustur sende

Kızlar ben sabah minik bebişimizin kesesini gördm ve kalp atısını 5+6 duymuş oldum. Rabbime şükürler olsun.

Darısı sizlere olsun inşallah. Amin
Kızlar ben sabah minik bebişimizin kesesini gördm ve kalp atısını 5+6 duymuş oldum. Rabbime şükürler olsun.

Hayirli uğurlu olsun inşallah dediğin gibi rabbim bizede nasip etsin. Bugün ne güzel hareketli birgün. Bazı arkadaşlar bebişlerini almaya gitti bazı arkadaşlar bebeklerini gördü küçük kalplerinin attığını duydu. Rabbim bizede buradan hamilelik haberlerimizi vermeyi nasip etsin inşallah. Sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin sizleri böyle görünce çok mutlu oluyorum ve ümitleniyorum.

Çok sevindim canim gözün aydın. Dualarin icinde sağol. Bizlere de nasip olur inşallah

Amin canım. Evet öyle bir durum ki her arkadaşın heyecanini ve mutluluğun u paylasiyoruz burada

yok benim 5 gun embriosu

Gozun aydın canım. Transferden sonra birak bu isleri tamam mi . Yorulmak yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…