Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Benimde transfer gününü sayinca 14. Gün canim. Acaba senin gibi erkenden mi idrar testi yapsam diyorum ama negatif görürsem moralim bozulur diye korkuyorum
Bugun kacinci gunn canim ben 5
Gun idrr testi yapmistim ama yani cikmayabilir bu cok normal.moral.bozmucaksan yap cikmamasi demek yok demek degil yani bunu empoze et kendine

Bugun kacinci gunn canim ben 5
Gun idrr testi yapmistim ama yani cikmayabilir bu cok normal.moral.bozmucaksan yap cikmamasi demek yok demek degil yani bunu empoze et kendine
3.günüm canım. Hani belki pozitif oacaktir ama idrarda negatifi görünce gardım düşer diye cekiniyorum. Birde ikizlerde de erken sonuç cikabiliyormus ya belki tektir erken cikmaz gibi tereddutum var

Toplama işleminden sonra diye soruyirsun değil mi kusura bakma karistiriyorum . Beni ertesi günü arayip dollenenleri bildirdiler . 2.gunde arayip yrin gelin dediler . Senin belki 5.gün. embriyosudur canım sıkıntı yapma
Saol canm mesajini yeni gordum heralde 5. Gun embriyosu aradilar dun brkliyorum halen senin transfer yapildimi

3.günüm canım. Hani belki pozitif oacaktir ama idrarda negatifi görünce gardım düşer diye cekiniyorum. Birde ikizlerde de erken sonuç cikabiliyormus ya belki tektir erken cikmaz gibi tereddutum var
Transfer olali 3 gun mu oldu canm bence cikmayabilir erken faha

Antibiyotik vermislerdir canm ilacni duzenli kullan olabiliyo boye seyler benm olmadi ama gecer canm

Kızlar ben sabah minik bebişimizin kesesini gördm ve kalp atısını 5+6 duymuş oldum. Rabbime şükürler olsun.

Darısı sizlere olsun inşallah. Amin
5+6da hem kese hem kalp atisi harika canm ya vajinal ultrasonlami karnndan mi bakti erken duyulmus baya cok sevundim hadi hayrli olsun ayyy bende gorsem o gunlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…