- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Daha vermedim canmbukadar bekledim daha gidemedim birazdn cikicam evdn 1 saate cikarmis sonuc
Benimde 5.gun embriyosuyddu transfer haric 15.gun test gunum bu tamamen dr a gore degiskenlik gosteriyo bence5 .gün embriyosu olunca mi test tarihini kısa tutuyorlar . Ben bilmiyordum bu ayrıntıyı
Bugun kacinci gunn canim ben 5Benimde transfer gününü sayinca 14. Gün canim. Acaba senin gibi erkenden mi idrar testi yapsam diyorum ama negatif görürsem moralim bozulur diye korkuyorum
Sabah verdin de sonuç almaya mi gudeceksin canımDaha vermedim canmbukadar bekledim daha gidemedim birazdn cikicam evdn 1 saate cikarmis sonuc
3.günüm canım. Hani belki pozitif oacaktir ama idrarda negatifi görünce gardım düşer diye cekiniyorum. Birde ikizlerde de erken sonuç cikabiliyormus ya belki tektir erken cikmaz gibi tereddutum varBugun kacinci gunn canim ben 5
Gun idrr testi yapmistim ama yani cikmayabilir bu cok normal.moral.bozmucaksan yap cikmamasi demek yok demek degil yani bunu empoze et kendine
Saol canm mesajini yeni gordum heralde 5. Gun embriyosu aradilar dun brkliyorum halen senin transfer yapildimiToplama işleminden sonra diye soruyirsun değil mi kusura bakma karistiriyorum . Beni ertesi günü arayip dollenenleri bildirdiler . 2.gunde arayip yrin gelin dediler . Senin belki 5.gün. embriyosudur canım sıkıntı yapma
Bendede prigestan fitil yapiyorum o.sivi seklinde geliyo vajinal jelin.fazlasi geliyodurkizlar bisey soracam bu vajinal jeli kullandiktan sonra beli bi źaman sonra birax geri geliyor niye acaba sizdede oluyormu
Canm durumlar nasil artis yuksekmi kontrolun varfi.dimiİnsallah canim
Transfer olali 3 gun mu oldu canm bence cikmayabilir erken faha3.günüm canım. Hani belki pozitif oacaktir ama idrarda negatifi görünce gardım düşer diye cekiniyorum. Birde ikizlerde de erken sonuç cikabiliyormus ya belki tektir erken cikmaz gibi tereddutum var
Antibiyotik vermislerdir canm ilacni duzenli kullan olabiliyo boye seyler benm olmadi ama gecer canmKızlar bişi sorcam benim opu günü hafif lekelenmelerim oldu. 1 sonraki günde 2-3 defa kanlı akıntım oldu. Daha devam eder mi? Normal mi acaba? Sizde nasıl oldu nolur bişey diyin. İnş sıkıntı yoktur çünkü her an transfere çağırabilirler
Senn kacinci gunn canm bende kan verrdim daha sonucum cikmadibende senin gibiyim canım kalbim yerinden fırlayacak acaba idrar testi yapsammı diyorum.hayırlı haberleri ver bize canım içimdeki ses hamilesin diyor:)
Ben kullaniyorum climara fort flasterKizlarr ostrojen bandi.kullanan varmi
5+6da hem kese hem kalp atisi harika canm ya vajinal ultrasonlami karnndan mi bakti erken duyulmus baya cok sevundim hadi hayrli olsun ayyy bende gorsem o gunleriiKızlar ben sabah minik bebişimizin kesesini gördm ve kalp atısını 5+6 duymuş oldum. Rabbime şükürler olsun.
Darısı sizlere olsun inşallah. Amin
Canimm sanirim bebisini aldin suan sende ve insallh hic birakmasin seniAblalarim arkilerim ben yoldayim umudumu almaya gidiyorum cokkk dua edin hayatima nese katacak o tatli miniksiz son saatlerm olsn :'(
İdrar testi yap canm muhtemelen pozitiftirBenimde transfer gününü sayinca 14. Gün canim. Acaba senin gibi erkenden mi idrar testi yapsam diyorum ama negatif görürsem moralim bozulur diye korkuyorum
14.gundesin zannettm 3.gunsen cikmaz canm yapma3.günüm canım. Hani belki pozitif oacaktir ama idrarda negatifi görünce gardım düşer diye cekiniyorum. Birde ikizlerde de erken sonuç cikabiliyormus ya belki tektir erken cikmaz gibi tereddutum var
Ya benim ilk gunden beri kasiklarimda batma sanci oldu belimde agri gazimda oldu sonlara dogru goguslerimde hassasiyet oldu vucut isim falan yukselmedi uyku hali ve cok sugibi akintim var hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?