Siyrilma oluyimu canm sende de sinir oldum temizlik yaptim biraz bugun terlemeden dolayi oldu heraldeBen kullaniyorum climara fort flaster
hadi hayırlısı canım benim güzel haberlerle.benim 10. günüm eşim ısrarla bakalım dedi idrarda baktım 1 saat önce negatif çıktı nasip artık üzgünüm tabi hayırlısıSenn kacinci gunn canm bende kan verrdim daha sonucum cikmadi
hadi hayırlısı canım hayırlı haberlerle..benim 10. gün transfer gününü sayarsak 11.1 saat önce eşimin ısrarıyla idrarla baktık negatif çıktıSenn kacinci gunn canm bende kan verrdim daha sonucum cikmadi
hadi hayırlısı canım benim güzel haberlerle.benim 10. günüm eşim ısrarla bakalım dedi idrarda baktım 1 saat önce negatif çıktı nasip artık üzgünüm tabi hayırlısı
Biraz kenarlarinda oluyo ama cok degil hatta cikartirken cok zor cikiyoBu arada Ttansferim yarin 10,30da :) hadi hayirlisi ins
Siyrilma oluyimu canm sende de sinir oldum temizlik yaptim biraz bugun terlemeden dolayi oldu heralde
Hemen moralini.bozma canim 3.gun embriyisuysa gec yerlesiyo ve kanda once cikiyo idrara takilmahadi hayırlısı canım hayırlı haberlerle..benim 10. gün transfer gününü sayarsak 11.1 saat önce eşimin ısrarıyla idrarla baktık negatif çıktımoralim bozuldu çarşamba kanda nasıl çıkacak bakalım dua edin kızlar
ay o gazı sorma ya rezil gibi :)Ya benim ilk gunden beri kasiklarimda batma sanci oldu belimde agri gazimda oldu sonlara dogru goguslerimde hassasiyet oldu vucut isim falan yukselmedi uyku hali ve cok sugibi akintim var hala
Hayırlı olsun canımBen geldim kucuk umudumu aldim geldim hakkimizda hayrlsi olsun Allah razi olsun dualariniz icin.
cuma gunuCanım senin test günü ne zaman
Biliyorum canım. Nisan arkadasimiz 5 .gun yaptiya bende 14.gunu beklemeden 10.gun falan yapsam nasıl olur diye düşündüm sadeceTransfer olali 3 gun mu oldu canm bence cikmayabilir erken faha
Yok canım 3.gun zaten bakmam da hani senin erken cikti ya bende 14 u beklemesem 10 .gun falan yapsam nasıl olur diye kendi,kendime dusundum işte14.gundesin zannettm 3.gunsen cikmaz canm yapma
Bayram mujdesi alırsın inşallahcuma gunu
Hadi gözün aydın canımKizlar yeni kontrolden geldim ve carsamba günü yumurtalar toplanacak
İdrarda cikmayabiliyor canım ya kendini bırakmahadi hayırlısı canım benim güzel haberlerle.benim 10. günüm eşim ısrarla bakalım dedi idrarda baktım 1 saat önce negatif çıktı nasip artık üzgünüm tabi hayırlısı
Dualarimiz seninle canım benim . İnşallah hepimiz hayırlısı ile pizitif sonuç alırızhadi hayırlısı canım hayırlı haberlerle..benim 10. gün transfer gününü sayarsak 11.1 saat önce eşimin ısrarıyla idrarla baktık negatif çıktımoralim bozuldu çarşamba kanda nasıl çıkacak bakalım dua edin kızlar
insallah canım ama korkuda da var tırsıyorum birazdaBayram mujdesi alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?