- 21 Temmuz 2015
- 148
- 60
- 98
- 49
Allah tamamına erdirsin arkadaşım. Saglıklı bir hamilelik geçirirsin inşallahArkadaşlar valla insan pozitifi görmenin heyecanıyla paylaşmayı unutuyor ben allahın izniyle pozitifi gördüm ve bugün de keseyi gördüm sormak istediğiniz birsey olursa buyrun
İnşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz. Evet zaman çabuk geçiyor. Moralimi bozan tek şey biraz olsun kilo verememem.Cok saol canm benm:)insallah hayirlisyla guzel haberi vermek nasip olur..evet 2.gunum pazar oldgu icin 3.gun basladik..seninkinede az kaldi sayilir..eylul ekim gibi diyodun..zaman geciverdi bak..subat ayiydi beraber gun sayiyoduk...insallah hayrlisyla bizimde yuzumuz guler...
Tebrik ederim saglikla kucagina al insallah..transferden itibaren günluk rutininden bahsedermisin nasil davrandin nelerin ise yaradigini dusunuyosun bir de sizin sorununuz neydi acaba benim cik. Kisti ve amh dusukluguArkadaşlar valla insan pozitifi görmenin heyecanıyla paylaşmayı unutuyor ben allahın izniyle pozitifi gördüm ve bugün de keseyi gördüm sormak istediğiniz birsey olursa buyrun
Tebrik ederim.canm allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahArkadaşlar valla insan pozitifi görmenin heyecanıyla paylaşmayı unutuyor ben allahın izniyle pozitifi gördüm ve bugün de keseyi gördüm sormak istediğiniz birsey olursa buyrun
Evet cnm hatrliorm seni.twdavim basladi doktordanda hastanedende simdlk cok memnunum..volkan bey baya bilgili ne sorarsak cevap veriyo..isini iyi yaptgni dusunuorm..cuma gunu kontrole gidicem.ilk ignemi dun vuruldum..dondurulmslarini bence ayni merkez de yap cunku en onemlisi zaten ilk surec hani dondurlmalarn iyi veya kotu nasil sartlarda yaiplduysa ole kalacak sonicta..sadce transfer icin merkez degstrmen bisey degstrmez bence..bu dedgni bende ilk denememde dusunmstm sonra bole soledler bana..insallah dondurlmslarla pozitifi gorursun de acibademe gerek kalmaz:)Acıbadem de tedaviyi nasıl buldun canım, ilgileri nasıl?
Bizim ilk deneme negatifti , dondurulmuşlarla acıbadem é transfer olalım dedik kibarca reddediler
Daha öncede yazmıştım sana, tedavin başladı mı bilmiyorum ama 2 adet transfer yapıyolar canını sıkma.
Kilo hoc soleme ben hergecen zaman dahada kilo aldm ilk tedavimden bu yana(ocaktan beri)14kg aldmİnşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz. Evet zaman çabuk geçiyor. Moralimi bozan tek şey biraz olsun kilo verememem.
neden kilo alıyorsunuz arkadaşımm ..ignelerdenmi beslenmedenmiiKilo hoc soleme ben hergecen zaman dahada kilo aldm ilk tedavimden bu yana(ocaktan beri)14kg aldm
Benim ignelerde istahim acilmisti ve hormon igneleri oldugu icin kilo aliniyo bide hamile kaldigimda saldim cayira mevlam kayira oldu 4 veya 5 kilo aldimneden kilo alıyorsunuz arkadaşımm ..ignelerdenmi beslenmedenmii
Cnm ben ocak aynds tedavi baslamadn bi sene oncesnde 12 kg vermstm zaten..sonra tedaviye basladm normalde sigara iciorm sigarada icmedm igneler sigara icmeme derken 6kg filan aldm..daha sonra devami geldi bende anlamadmneden kilo alıyorsunuz arkadaşımm ..ignelerdenmi beslenmedenmii
Orasi oyle tabiki ama bebsn gelmesi icin de kilo almamak lazmAman aldigimiz kilo olsun bebislere kavusalimda insallah
insallah kızlar bu duyguyu hepimiz tadarızMrb kizlar
Bende bu ctsi 3. Tup bebek tedavisine baslayacagim. Ankarada baskent univ de yaptiriyorum. 1. Negatif 2. Dondurulmus embriyo ile kimyasal gebelik oldu. 2 side 3. Gun embriyosuydu. Problem aslinda esimdeydi ama tup bebekte sorun olmaz dedik ama var olan problem cozulmeden pozitif alma ihtimalimizin dusuk oldugunu gorduk.2negatif sonucla.
Esimde her morfoloji sayi hareket sorunu vardi. Sonradan ogrendik asil yuksek oranda dna hasari varmis. Hasarli dna ile saglikli embriyo zaten olmazmis. Sukur igneler vitaminler derken esimin hasar orani normale indi fakat bu bizim2 yilimiza mal oldu.
Insallah yeni tedavimizde hepimizin gobusu bebek dolar ve mutlu haberlerinizi aliriz.
Benve iste sansin artar zaten illa ikiz olacak diye bisey yok..benm ilk denememde 4 tane transfer edilmstine demısler ıyı dusun guzel seyler olsun :) benım ılk denemem ama okudugum seyler moral bozukluyor yaratıyor aceba deyıp duruyorum ama ıcımdekı sesde hersey guzel olacak dıyor. aceba ılk denemede ben acıbademde tedavı goruyorum doktordan rıca etsemde cıft embrıyo transfer eder mı kızlar ? zaten 3 embrıyom olustu belkı ıkız olur cok ıstıyorum bole ıkızım olsun. bırı kız bırı erkek olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?