Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ya mujdwli haberleri okuyinca inanin o günüm güzel geciyor..mutlu oluyorum...allahimmm herkesin herkesin kucagını boş etmesin..herkese mutlu haberveemeyi nasip etsin...

İnşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz. Evet zaman çabuk geçiyor. Moralimi bozan tek şey biraz olsun kilo verememem.

Arkadaşlar valla insan pozitifi görmenin heyecanıyla paylaşmayı unutuyor ben allahın izniyle pozitifi gördüm ve bugün de keseyi gördüm sormak istediğiniz birsey olursa buyrun
Tebrik ederim saglikla kucagina al insallah..transferden itibaren günluk rutininden bahsedermisin nasil davrandin nelerin ise yaradigini dusunuyosun bir de sizin sorununuz neydi acaba benim cik. Kisti ve amh dusuklugu

Arkadaşlar valla insan pozitifi görmenin heyecanıyla paylaşmayı unutuyor ben allahın izniyle pozitifi gördüm ve bugün de keseyi gördüm sormak istediğiniz birsey olursa buyrun
Tebrik ederim.canm allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah

Evet cnm hatrliorm seni.twdavim basladi doktordanda hastanedende simdlk cok memnunum..volkan bey baya bilgili ne sorarsak cevap veriyo..isini iyi yaptgni dusunuorm..cuma gunu kontrole gidicem.ilk ignemi dun vuruldum..dondurulmslarini bence ayni merkez de yap cunku en onemlisi zaten ilk surec hani dondurlmalarn iyi veya kotu nasil sartlarda yaiplduysa ole kalacak sonicta..sadce transfer icin merkez degstrmen bisey degstrmez bence..bu dedgni bende ilk denememde dusunmstm sonra bole soledler bana..insallah dondurlmslarla pozitifi gorursun de acibademe gerek kalmaz:)

neden kilo alıyorsunuz arkadaşımm ..ignelerdenmi beslenmedenmii
Cnm ben ocak aynds tedavi baslamadn bi sene oncesnde 12 kg vermstm zaten..sonra tedaviye basladm normalde sigara iciorm sigarada icmedm igneler sigara icmeme derken 6kg filan aldm..daha sonra devami geldi bende anlamadmhizlica aldm..

Mrb kizlar
Bende bu ctsi 3. Tup bebek tedavisine baslayacagim. Ankarada baskent univ de yaptiriyorum. 1. Negatif 2. Dondurulmus embriyo ile kimyasal gebelik oldu. 2 side 3. Gun embriyosuydu. Problem aslinda esimdeydi ama tup bebekte sorun olmaz dedik ama var olan problem cozulmeden pozitif alma ihtimalimizin dusuk oldugunu gorduk.2negatif sonucla.

Esimde her morfoloji sayi hareket sorunu vardi. Sonradan ogrendik asil yuksek oranda dna hasari varmis. Hasarli dna ile saglikli embriyo zaten olmazmis. Sukur igneler vitaminler derken esimin hasar orani normale indi fakat bu bizim2 yilimiza mal oldu.

Insallah yeni tedavimizde hepimizin gobusu bebek dolar ve mutlu haberlerinizi aliriz.

selam kardeşlerım nasılsınız ?
ben Haziran ayında tup bebek tedavısıne basladım.5 yumurtadan 3ü dollendı. suan acıbadem hast. dondurduk.
ağustos ayında tuplerde sıkıntı oldugu ıcın amelıyat olacagım sol tupum kapalı sag tupde de hıdrosalpex var bende. sağ tupu aldırcaz ondan sonra 2ay kadar bır sure dedı doktor transfer ışlemı gercekleır dedı ekım kasım gıbı transfer ıcın tedavıye baslarız dedı.Transfer ışlemı olmadan once ne gıbı tedavı yapılıyor. ılaç falan kullanıyormuyuz ?tüp bebek tedavsınden zaten hormon ıgnelerı yedıkce kılo aldık. suan aldıklarımı vermeye calışıyorum. doktor kılolu olmak dusuge sebep olur dedı. 73 kıloyum amacım 65 olmak. baska nelere dıkkat etmem gerekıyor.
onerılerınızı ve tecrubelerınızı paylaşmanızı rıca ederım.

merhabalar, bende 1buçuk ay önce küçük bi operasyon geçirdim. pazartesi hsg var. ona göre tüp bebeğe başlayacak doktor. hepimizin hakkında hayırlısı olsun

insallah kızlar bu duyguyu hepimiz tadarız

ilk tup bebek denememde moral yuksekti umudum yoktu ama hersey yolunda gitti oldu bitti cünkü fazla bilgi yoktu sadece tup bebegi yapıyosun hamile kalıyosun ohhh oyle sanıyodum ama simdi ikincii dondurulmuslarla cok karma karısıgım genetik test istedi benimki normal esiminkinin sonucunu bekliyoruz simdi okadar kafam karısıkki acaba esiminkinde bi sorun cıkacakmı cıkarsa tekrar ignelere baslayıp embriyolara pgd yapılcakmıs bir sorun cıkmassa acaba dondurulmus yumurtalar cözülürken bozulcakmı transferden snr pozitifi görürsem gene <İNSALLAH> ilk gebeligim gibi kalp atısını duyamıycakmıyım yani anlıyacagınız acaba acaba acabalar bizim pesimizi bırakmıyo kızlar ama cok sukur ALLAHIMIZ var inanıyorumki bizi asla yanlız bırakmıyo ve gene bizlere o bebişi nasip edecek her ne kadar acabalarım olsada bu sefer olucak insallah içime öyle doguyo gecenki hamileligimdede onu içimde hissetmiştim test gununden önce hep güzel düsünelim güzel olsu emiiiiii kızlar

ne demısler ıyı dusun guzel seyler olsun :) benım ılk denemem ama okudugum seyler moral bozukluyor yaratıyor aceba deyıp duruyorum ama ıcımdekı sesde hersey guzel olacak dıyor. aceba ılk denemede ben acıbademde tedavı goruyorum doktordan rıca etsemde cıft embrıyo transfer eder mı kızlar ? zaten 3 embrıyom olustu belkı ıkız olur cok ıstıyorum bole ıkızım olsun. bırı kız bırı erkek olsun :)

Benve iste sansin artar zaten illa ikiz olacak diye bisey yok..benm ilk denememde 4 tane transfer edilmstiama olmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…