Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

insallah canım ama korkuda da var tırsıyorum birazda
O,hepimizde var canım benim . Bir yanimiz kalk gidelim derken bir yanımız otur yerinde diyor . Ama yapacak bir şey yok . Biz elimizden geleni hatta fazlasini yapmaya çalıştık. Caremizin peşine düştük. Bundan otesi Allahimin . "OL" derse olacak . Eğer ki vakti saati gelmedi ise biraz uzulecegiz yada cok uzulecegiz. Düşeceğiz ama sonra kalkıp yolumuza devam edeceğiz. Mevlam gonlumuzden geçeni hakkımızda hayirli edip nasip etsin inşallah

öyle canım allahım ne derse o insallah hepimizin yuzunu guldurur kurban oldugum Allahım

bi gun sürdü hemen kesiliyor zaten
Benim de ilk gün sürdü hafif lekelenme. 2. Gün 2-3 defa kanlı akıntım oldu. Aradım doktorun hemşiresini. Clexane ve coraspin kullanıyordum coraspini şimdilik kes dedi. Transfer günü tekrar rahim kalınlığına falan bakarız dedi.

Hemen moralini.bozma canim 3.gun embriyisuysa gec yerlesiyo ve kanda once cikiyo idrara takilma
inşallah canım ya dediğin gibi olur hep olacak diye kendimi telkin ediyorum onlarla konuşuyorum ara ara ağlıyorum çok zor bir durum.rabbim isteyen herkeze nasip etsin..

5+6da hem kese hem kalp atisi harika canm ya vajinal ultrasonlami karnndan mi bakti erken duyulmus baya cok sevundim hadi hayrli olsun ayyy bende gorsem o gunlerii

Cnm benim bir arkadasım 5+3 te hem kese hem kalp atışı duymuştu. Ona göre geç kalmışım ama elhamdülillah.
Bence seninde kesen zaten görünr kalp atısında bayramdan sonra görünür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…