Yani 10.gun yapablirsin canm ben 8.gun yaptimYok canım 3.gun zaten bakmam da hani senin erken cikti ya bende 14 u beklemesem 10 .gun falan yapsam nasıl olur diye kendi,kendime dusundum işte
O,hepimizde var canım benim . Bir yanimiz kalk gidelim derken bir yanımız otur yerinde diyor . Ama yapacak bir şey yok . Biz elimizden geleni hatta fazlasini yapmaya çalıştık. Caremizin peşine düştük. Bundan otesi Allahimin . "OL" derse olacak . Eğer ki vakti saati gelmedi ise biraz uzulecegiz yada cok uzulecegiz. Düşeceğiz ama sonra kalkıp yolumuza devam edeceğiz. Mevlam gonlumuzden geçeni hakkımızda hayirli edip nasip etsin inşallahinsallah canım ama korkuda da var tırsıyorum birazda
Bakalım canım. Sonucunu aldin mi bu aradaYani 10.gun yapablirsin canm ben 8.gun yaptim
He he bende merak ettim
beniim annemle esim var gülmekten ölüyolar kızamıyolarda durumumdan dolayıHaha aynen tabanca gibi evde bi basimayim zaten ata ata geziyorum napim mecbur
öyle canım allahım ne derse o insallah hepimizin yuzunu guldurur kurban oldugum AllahımO,hepimizde var canım benim . Bir yanimiz kalk gidelim derken bir yanımız otur yerinde diyor . Ama yapacak bir şey yok . Biz elimizden geleni hatta fazlasini yapmaya çalıştık. Caremizin peşine düştük. Bundan otesi Allahimin . "OL" derse olacak . Eğer ki vakti saati gelmedi ise biraz uzulecegiz yada cok uzulecegiz. Düşeceğiz ama sonra kalkıp yolumuza devam edeceğiz. Mevlam gonlumuzden geçeni hakkımızda hayirli edip nasip etsin inşallah
Bizim tedavimiz ayni gidiyordu sanki yerlestrildmi senin bebegn yada baskasylami karstirdimHe he bende merak ettim
Benim de ilk gün sürdü hafif lekelenme. 2. Gün 2-3 defa kanlı akıntım oldu. Aradım doktorun hemşiresini. Clexane ve coraspin kullanıyordum coraspini şimdilik kes dedi. Transfer günü tekrar rahim kalınlığına falan bakarız dedi.bi gun sürdü hemen kesiliyor zaten
Tebrikler canım süper darısı bizekizlarr 10. gun 112 13. gun 482 cikti. insallah kese ve kalp atislarini da duyariz
Yok canım karistirmadin . Huriye sen ben 3 umuz 8 inde basladik igneye . Bir tanede baska arkadasimiz var ama unuttum ninkiniBizim tedavimiz ayni gidiyordu sanki yerlestrildmi senin bebegn yada baskasylami karstirdim
inşallah canım ya dediğin gibi olur hep olacak diye kendimi telkin ediyorum onlarla konuşuyorum ara ara ağlıyorum çok zor bir durum.rabbim isteyen herkeze nasip etsin..Hemen moralini.bozma canim 3.gun embriyisuysa gec yerlesiyo ve kanda once cikiyo idrara takilma
inşallah dediğin gibi olu canım ümitimi kaybetmek istemiyorummHemen moralini.bozma canim 3.gun embriyisuysa gec yerlesiyo ve kanda once cikiyo idrara takilma
Insallah canm .dinlenmeye calisicam. Ins bu ay hepimize ugurlu gelirGozun aydın canım. Transferden sonra birak bu isleri tamam mi . Yorulmak yokkkk
5+6da hem kese hem kalp atisi harika canm ya vajinal ultrasonlami karnndan mi bakti erken duyulmus baya cok sevundim hadi hayrli olsun ayyy bende gorsem o gunlerii
İnşallah canımInsallah canm .dinlenmeye calisicam. Ins bu ay hepimize ugurlu gelir
Gözünaydın canım bak günler yaklaşıyor :)Kizlar yeni kontrolden geldim ve carsamba günü yumurtalar toplanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?