Canım kaçıncı gün embriyosuydu? Daha idrarda çıkması için erken olabilir. Bu arada akşamki idrarla yapmışsın o da etkileyebilir sabah ilk idrarla tekrar yap yine negatif olsa bile en doğru gösteren kan testi canım. İnş bebişin seninledir hayırlısı bol dua et tatlımhadi hayırlısı canım benim güzel haberlerle.benim 10. günüm eşim ısrarla bakalım dedi idrarda baktım 1 saat önce negatif çıktı nasip artık üzgünüm tabi hayırlısı
3. gün embriyosuydu canım.evet dediğin gibi olabilir birde tekrar sabah bakayım.olmazsa zaten çarşamba kan tahlili yapılacak zaten rabbim hayırlısıyla pozitif sonucu almayı nasip etsin.bu arada tefriciye duasını okuya okuya ezberledim canım.bu duayı daha önce yapmıştım ve çok şükür dileğim gerçekleşmişti darısı bebişim içinCanım kaçıncı gün embriyosuydu? Daha idrarda çıkması için erken olabilir. Bu arada akşamki idrarla yapmışsın o da etkileyebilir sabah ilk idrarla tekrar yap yine negatif olsa bile en doğru gösteren kan testi canım. İnş bebişin seninledir hayırlısı bol dua et tatlım
ilk 3 gün yatıp dinlen demişti canım bana doktor duş içinde ılık duş alabileceğimi söylemiştiYarin bana soylerler canm dusda yasak 3 gun falan heralde
Eveet sonnda gelebildim
İnş canım Allah büyük O ol derse kim engel olabilir ki. İnş ol der senin ve hepimiz için3. gün embriyosuydu canım.evet dediğin gibi olabilir birde tekrar sabah bakayım.olmazsa zaten çarşamba kan tahlili yapılacak zaten rabbim hayırlısıyla pozitif sonucu almayı nasip etsin.bu arada tefriciye duasını okuya okuya ezberledim canım.bu duayı daha önce yapmıştım ve çok şükür dileğim gerçekleşmişti darısı bebişim için
Evet süpperrrrr geldin bu ne 15. Günde 6000 küsür kesin ikiz bence. Doktorun ne zaman usg yapacak?Eveet sonnda gelebildim
masallah canım allahım tamamına erdirsin ikizlerini belkide ücüzlerini hahayyEveet sonnda gelebildim
Usg yi birak evet bugun 15.gun carsbm test tektari istedi ben bisey anlamadim heralde %100 gebelikten emin olmadan usg zahmetine girmek istemiyomu ne anlamadm artk anlamayada neden nicin demeyede yoruldum kendi kendime sadece tadini cikaricam Rabbimin izniyleEvet süpperrrrr geldin bu ne 15. Günde 6000 küsür kesin ikiz bence. Doktorun ne zaman usg yapacak?
Ay masallah ikiz annesi hic kafana takma bal gibi bebisler buyuyo dis gebelik degil masallahEveet sonnda gelebildim
Aynen boşver canım bebişlerin seninle ya, tadını doyasıya çıkar :)Usg yi birak evet bugun 15.gun carsbm test tektari istedi ben bisey anlamadim heralde %100 gebelikten emin olmadan usg zahmetine girmek istemiyomu ne anlamadm artk anlamayada neden nicin demeyede yoruldum kendi kendime sadece tadini cikaricam Rabbimin izniyle
Transfer sonrasi yarim saat hast yattim eve gidene kadar 2 saat arabada otrdm 2 3 gun pazar tatili dinlenmesi yap evde dedi 20 dk da bir yat otur yan yat kalk dolas surekli sabit kalma dedi yani yukari uzanmak kesinlikle yasak yuzustu yatablirsin sicaktan uzak dur 2 3 gun sonra ilik suyla ayakta dus ama cabuk cik dedi kabiz olma ikinmak yok hapsurmak oksurmek bisey yapmaz merdiven inip cikablirsin agir kaldirmak yok belden egilmek yok comelerek yerden bisey almak gerek aklimdakiler bukadar simdilik sonra normal hayata devam tabi bunlara dikkat ederekTransferi yapılmış arkadaşlar doktorlarınız kaç gün yatın dedi? Neler önerdi her konuda?
Nezman yerlestrceklerYok canım karistirmadin . Huriye sen ben 3 umuz 8 inde basladik igneye . Bir tanede baska arkadasimiz var ama unuttum ninkini
İnsallah canim bu degeri beklemiyodum daha dusuk bekliyodum insallh da katlanarak devam eder saglikla kucagmiza aliriz. Ve Rabbim hepimizi sevindirsin insallhAy masallah ikiz annesi hic kafana takma bal gibi bebisler buyuyo dis gebelik degil masallah
Saol canım ya zahmet edip uzun yazmışsın çok saol canım benim. Sadece şunu anlamadım yarım saat hastanede yattın evin 2 saat uzaktaydı 2 saat araba yolculuğu mu yaptın?Transfer sonrasi yarim saat hast yattim eve gidene kadar 2 saat arabada otrdm 2 3 gun pazar tatili dinlenmesi yap evde dedi 20 dk da bir yat otur yan yat kalk dolas surekli sabit kalma dedi yani yukari uzanmak kesinlikle yasak yuzustu yatablirsin sicaktan uzak dur 2 3 gun sonra ilik suyla ayakta dus ama cabuk cik dedi kabiz olma ikinmak yok hapsurmak oksurmek bisey yapmaz merdiven inip cikablirsin agir kaldirmak yok belden egilmek yok comelerek yerden bisey almak gerek aklimdakiler bukadar simdilik sonra normal hayata devam tabi bunlara dikkat ederek
Yat demediler bigun dinlen sora normal yasantina don sadce kabiz olma ve agir isler yapma keyf alcagn seyleri yap sklma dedi :)Transferi yapılmış arkadaşlar doktorlarınız kaç gün yatın dedi? Neler önerdi her konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?