Canım yanlış bilmiyorsam o arkadaşın transferi cumartesi yapıldı.Nezman yerlestrcekler
Oy masallaaaaahhhhh ikiz ikizcikleeerrrr yaaaEveet sonnda gelebildim
Yok canim onceden yapttrdigimi soylemedim neyse bidaha yaptiririm napim ostrojen bantlarini kesti estrofem i kesti prednol iciyodum onuda kesti diger ilaclara progestan igneye devam
Yani ist ici malum trafik falan biyerlere ugradik ilac falan eczne oyle olduSaol canım ya zahmet edip uzun yazmışsın çok saol canım benim. Sadece şunu anlamadım yarım saat hastanede yattın evin 2 saat uzaktaydı 2 saat araba yolculuğu mu yaptın?
Bana yat demedi . Ağır işler yapmayın. Katkılı maddelerden uzak durun dedi . Birde kahve içmeyin dediTransferi yapılmış arkadaşlar doktorlarınız kaç gün yatın dedi? Neler önerdi her konuda?
Canım sen bilirsin ama bence yarin yapma daha. carsamba kan testini yapacaksın nasıl olsa.3. gün embriyosuydu canım.evet dediğin gibi olabilir birde tekrar sabah bakayım.olmazsa zaten çarşamba kan tahlili yapılacak zaten rabbim hayırlısıyla pozitif sonucu almayı nasip etsin.bu arada tefriciye duasını okuya okuya ezberledim canım.bu duayı daha önce yapmıştım ve çok şükür dileğim gerçekleşmişti darısı bebişim için
Ben kahve ictim hala da iciyorum ama abartmadan tabi 1 tane falan .sgara icoyodum ben tabiki biraktim sigara yasak kesinlikle ama oda cok stres kaynagi strese de sokmadm kendimi esim iciyo arada bir bi firt otlaniyorum insllh tamamen unutucam bebeklerimleBana yat demedi . Ağır işler yapmayın. Katkılı maddelerden uzak durun dedi . Birde kahve içmeyin dedi
İşte buuuEveet sonnda gelebildim
Ayy evet bu gece son iğne yapilacak artik kurtuliyorum ignelerdenGözünaydın canım bak günler yaklaşıyor :)
Yookk canimm ignelerden kurtulus yok malesef kalcadan tabi dr un ne uygn gorrse ignelere devam etme ihtimalin var simdilik kurtuluyosun diyelim 2 3 aya kadar kullannlar varAyy evet bu gece son iğne yapilacak artik kurtuliyorum ignelerden
Bende ablamdan fırt çekiyorumBen kahve ictim hala da iciyorum ama abartmadan tabi 1 tane falan .sgara icoyodum ben tabiki biraktim sigara yasak kesinlikle ama oda cok stres kaynagi strese de sokmadm kendimi esim iciyo arada bir bi firt otlaniyorum insllh tamamen unutucam bebeklerimle
İnsallah tamamen cikartcaz hayatimizdan bebislerimizleBende ablamdan fırt çekiyorum
Ayyy deme coj korkuyorum igneden insallah tekrar igneler olmaz biktim artik psikopat gibi kendime iğne yapmaktanYookk canimm ignelerden kurtulus yok malesef kalcadan tabi dr un ne uygn gorrse ignelere devam etme ihtimalin var simdilik kurtuluyosun diyelim 2 3 aya kadar kullannlar varsahsen kendimden korkuyorum nekadar surecek bu ignelerim diye bugun 22.ignemi oldum
ay canım cok sukur bana igne falan vermedi aklım giderYookk canimm ignelerden kurtulus yok malesef kalcadan tabi dr un ne uygn gorrse ignelere devam etme ihtimalin var simdilik kurtuluyosun diyelim 2 3 aya kadar kullannlar varsahsen kendimden korkuyorum nekadar surecek bu ignelerim diye bugun 22.ignemi oldum
Kendine yapmak zor oluyo canim tabiki ama bu progestan kalcadan yapiliyo dusuk olmasin tutunsun diye dedigim gibi hergun yarin nasil yaptrcm diye dusunuyorum ama bisekilde oluyo en azndan kendin yapmiyosun bizamandn sonra aliskanlik oluyo napcan meeccbuuurAyyy deme coj korkuyorum igneden insallah tekrar igneler olmaz biktim artik psikopat gibi kendime iğne yapmaktan
transfere kadar sigara icen ben 7 gundur içmiyorum hersey bebek için yoksa kimseyi tınlamamİnsallah tamamen cikartcaz hayatimizdan bebislerimizle
Evet canim aynen bende normalde 1 buck.paket iciyodum suan gayet iyi gidiyo benmde igne vermedimi sana dr un ozaman jel yada fitilmi kullaniyosun iste herkesin bunyesi tedavi sekli baska kader napalim dayancaztransfere kadar sigara icen ben 7 gundur içmiyorum hersey bebek için yoksa kimseyi tınlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?