Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Yok canim onceden yapttrdigimi soylemedim neyse bidaha yaptiririm napim ostrojen bantlarini kesti estrofem i kesti prednol iciyodum onuda kesti diger ilaclara progestan igneye devam

Canım sen bilirsin ama bence yarin yapma daha. carsamba kan testini yapacaksın nasıl olsa.

Bana yat demedi . Ağır işler yapmayın. Katkılı maddelerden uzak durun dedi . Birde kahve içmeyin dedi
Ben kahve ictim hala da iciyorum ama abartmadan tabi 1 tane falan .sgara icoyodum ben tabiki biraktim sigara yasak kesinlikle ama oda cok stres kaynagi strese de sokmadm kendimi esim iciyo arada bir bi firt otlaniyorum insllh tamamen unutucam bebeklerimle

Ayy evet bu gece son iğne yapilacak artik kurtuliyorum ignelerden
Yookk canimm ignelerden kurtulus yok malesef kalcadan tabi dr un ne uygn gorrse ignelere devam etme ihtimalin var simdilik kurtuluyosun diyelim 2 3 aya kadar kullannlar varsahsen kendimden korkuyorum nekadar surecek bu ignelerim diye bugun 22.ignemi oldum

Bende ablamdan fırt çekiyorum

Ayyy deme coj korkuyorum igneden insallah tekrar igneler olmaz biktim artik psikopat gibi kendime iğne yapmaktan

ay canım cok sukur bana igne falan vermedi aklım gider

Ayyy deme coj korkuyorum igneden insallah tekrar igneler olmaz biktim artik psikopat gibi kendime iğne yapmaktan
Kendine yapmak zor oluyo canim tabiki ama bu progestan kalcadan yapiliyo dusuk olmasin tutunsun diye dedigim gibi hergun yarin nasil yaptrcm diye dusunuyorum ama bisekilde oluyo en azndan kendin yapmiyosun bizamandn sonra aliskanlik oluyo napcan meeccbuuur

transfere kadar sigara icen ben 7 gundur içmiyorum hersey bebek için yoksa kimseyi tınlamam
Evet canim aynen bende normalde 1 buck.paket iciyodum suan gayet iyi gidiyo benmde igne vermedimi sana dr un ozaman jel yada fitilmi kullaniyosun iste herkesin bunyesi tedavi sekli baska kader napalim dayancaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…