crionel jel ve 5 cesit ilac mide fesatı gecircem artık kabızlıkta cabası kayısı kayısı suları bile fayda etmiyo artık kabızlık ilacı alıyorumEvet canim aynen bende normalde 1 buck.paket iciyodum suan gayet iyi gidiyo benmde igne vermedimi sana dr un ozaman jel yada fitilmi kullaniyosun iste herkesin bunyesi tedavi sekli baska kader napalim dayancaz
Aynen canm benimde 7 cesit hap igne ve bant vardi simdi allahtan biraz eksildi 6 tane estrofem iciyodum onu kesti sukurcrionel jel ve 5 cesit ilac mide fesatı gecircem artık kabızlıkta cabası kayısı kayısı suları bile fayda etmiyo artık kabızlık ilacı alıyorum
tebrikler canımmm bence üçüz :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnEveet sonnda gelebildim
hayirli olsun canm darisi hepimize
Canim ona takilma esinn sperm sorunu yoksa hepsi dollenr zaten benim esimdeydi sikinti 24 yum 13u dolleneble 6 tanesi gelisti merak etme 9 da fena degil olur insallh ki dedigim gibi sperm sorunu yoksa zaten olur Allah'in izniyleIyi geceler kızlar.9 yumurta ile sağlıklı embriyoları oluşan arkadaşlar var mı aramızda?az gibi geldi bana yaşım da 30 bu arada..
Iyi geceler kızlar.9 yumurta ile sağlıklı embriyoları oluşan arkadaşlar var mı aramızda?az gibi geldi bana yaşım da 30 bu arada..[/QUObenjm 10 yumurtaydi 8 yumurta embriyolaşti
Canimmm hayirli olsun cok sevindim Rabbim kucagina almayida nasip eder ins darisi bizim basimiza inssss ...benimde sorun esimde bakalim neler olucakCanim ona takilma esinn sperm sorunu yoksa hepsi dollenr zaten benim esimdeydi sikinti 24 yum 13u dolleneble 6 tanesi gelisti merak etme 9 da fena degil olur insallh ki dedigim gibi sperm sorunu yoksa zaten olur Allah'in izniyle
insallh bende bekliyorum test zamanimi ama niyese ilk gun cok heyecnliydm simdi sanki hic bisey yokmus gibi relaximBugün yapıldı işlem.daha önce harekette ufak bi düşüklük vardı ama bugünkünde nasıl bilmiyoruz.inşallah hepimiz için olumlu biter bu süreç.gerçekten çok stresli ve meşakkatli döbemden geçiyoruz.allah kucaklarımızı boş bırakmasın..
Canim ben birakali yillar oldu ama nedense bu aralar çok canım istiyorİnsallah tamamen cikartcaz hayatimizdan bebislerimizle
Amin canim cumlemize insallahCanimmm hayirli olsun cok sevindim Rabbim kucagina almayida nasip eder ins darisi bizim basimiza inssss ...benimde sorun esimde bakalim neler olucak
Anladım canım benim transfer olacağım yer oturduğum yere 100 km. 2 saat yatırıp çıkarıyorlar. Sonra istersen evine dönebilirsin dediler ama ben ilk gün orada bir otelde kalayım diyorum 100 km içinde çoğunluğu otoyol düzgün yol ama son kilometrelerde yol bozuk biraz sarsıntı sallama falan oluyor baya. İçim rahat etsin sonra inş olmaz da tutunamazsa vicdanım rahat etsin diye ilk gün otelde kalayım diyorum. Otel odası da ev kadar rahat olmaz ama düşününce en iyisi o gibi. Siz bu konuda hangisini önerirsiniz kızlar? Ne yapayım sizce? Eve mi döneyim otel mi?Yani ist ici malum trafik falan biyerlere ugradik ilac falan eczne oyle oldu
Bal gibi hamişsin canım daha soruyor musun şekerim :) profil sayfanda tahmini doğum tarihi diye bir yer var oraya bebişin doğacağı günü yazıyorsun canımArtik gebelik moduna girebilirmiyim kizlar ya su gebelik seysi nasil yapiliyohuriye048
Aaa yapmışın bile :)Artik gebelik moduna girebilirmiyim kizlar ya su gebelik seysi nasil yapiliyohuriye048
Canım bir arkadaşın 10 yumurtadan 6 tane embriyosu oldu 5. Güne gitti hepsi de. Transfer sonrası kalanları dondurttu. Bir arkadaşın 6 yumurtadan 4 embriyosu oldu. Benim 11 yumurtadan 5 embriyom oldu şu an 3 günlükler. Bence 9 yumurtadan en az 3-4 belki de daha fazla embriyon olur. Hiç stres yapma tatlım. Dua et sadece. Bize de sonucu bildir lütfenIyi geceler kızlar.9 yumurta ile sağlıklı embriyoları oluşan arkadaşlar var mı aramızda?az gibi geldi bana yaşım da 30 bu arada..
canim riske atma bi otelde kal ben şuan memlekete donuyom ttansferimin 4 gunu yollarda cok iyi dagil yani gerci rabbim ne derste o olur sen elinden geleni yap dinlen benceAnladım canım benim transfer olacağım yer oturduğum yere 100 km. 2 saat yatırıp çıkarıyorlar. Sonra istersen evine dönebilirsin dediler ama ben ilk gün orada bir otelde kalayım diyorum 100 km içinde çoğunluğu otoyol düzgün yol ama son kilometrelerde yol bozuk biraz sarsıntı sallama falan oluyor baya. İçim rahat etsin sonra inş olmaz da tutunamazsa vicdanım rahat etsin diye ilk gün otelde kalayım diyorum. Otel odası da ev kadar rahat olmaz ama düşününce en iyisi o gibi. Siz bu konuda hangisini önerirsiniz kızlar? Ne yapayım sizce? Eve mi döneyim otel mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?