Saol tatlım sana da iyi yolculuklar dikkatli gidin. Bebişler gezmeye başlamış bile :)canim riske atma bi otelde kal ben şuan memlekete donuyom ttansferimin 4 gunu yollarda cok iyi dagil yani gerci rabbim ne derste o olur sen elinden geleni yap dinlen bence
saol cnm insallh olurlarda anneleri ile gezmeye giderlerSaol tatlım sana da iyi yolculuklar dikkatli gidin. Bebişler gezmeye başlamış bile :)
hadi hayırlısı canım çok sevindim .geç olsun güç olmasın rabbim sağlıkla tamamına erdirsin..Kızlar merkezden aradılar bebişler iyiymiş 5i de devam ediyormuş bugün transfer olmayacak dedi. Yarın yada öbür gün olacak galiba
hadi hayirlisi olsun boll şansssKızlar merkezden aradılar bebişler iyiymiş 5i de devam ediyormuş bugün transfer olmayacak dedi. Yarın yada öbür gün olacak galiba
Kacinci gun embryosuydu kac hucreliydi? Insallah yarin en cok mutlu oldugun gun olr sevincgen agladgn gun olrbu arada sabah tekrar test yaptım negatif çıktı kızlardünden beri göğüslerim çok ağrıyo normalde uçlarında var 2 gündür dokunamıyorum.ilaçlardan galiba.yarın sabah 9 kan vercem dua edin lütfen...
Kacinci gun embryosu konuldu test gnun nezaman??? Bende cok bos hissediyorum kendimi agri filan yok neblm hatta tup bebek yapmamsm gbi tuhafCanim ben birakali yillar oldu ama nedense bu aralar çok canım istiyor
Yani icin rahat etsin bence otelde kal ozaman bi gece insallh hayrlisiyla hersey yolunda giderAnladım canım benim transfer olacağım yer oturduğum yere 100 km. 2 saat yatırıp çıkarıyorlar. Sonra istersen evine dönebilirsin dediler ama ben ilk gün orada bir otelde kalayım diyorum 100 km içinde çoğunluğu otoyol düzgün yol ama son kilometrelerde yol bozuk biraz sarsıntı sallama falan oluyor baya. İçim rahat etsin sonra inş olmaz da tutunamazsa vicdanım rahat etsin diye ilk gün otelde kalayım diyorum. Otel odası da ev kadar rahat olmaz ama düşününce en iyisi o gibi. Siz bu konuda hangisini önerirsiniz kızlar? Ne yapayım sizce? Eve mi döneyim otel mi?
Canim ya olsun icini ferah tut tabi.ki onemli ama olacagi varsa olur olmucaksa da hocada koysa olmazKızlar benim embriyoların bugün 3. Günü. Bugün arayıp öğleden sonra gel demezlerse 4. Yada 5. Gün transfer olur artık. 5. Gün bayramın 1. Günü oluyor transfer o gün olursa hoca olmayacak yardımcısı koyacak önceleri nasip kısmet diyordum ama şimdi sonucu etkiler mi acaba diye stres oldum biraz. Allah ol dedikten sonra olur zaten ama işte hoca daha deneyimli diye düşünüyorum elimde olmadan. İnş sonuç etkilenmez
3. gün canım kaç hücreli olduğunu sordum ama söylemediler.amin canım ya inşallah çok moralim bozuk sürekli ağlıyorummKacinci gun embryosuydu kac hucreliydi? Insallah yarin en cok mutlu oldugun gun olr sevincgen agladgn gun olr
3. gün embriyosuydu canım.kaç hücreli olduğunu bilmiyorum.moralim çok bozuk sürekli ağlıyorum..Kacinci gun embryosuydu kac hucreliydi? Insallah yarin en cok mutlu oldugun gun olr sevincgen agladgn gun olr
Ya icin rahat etmicekse kendini heder etmektense kalk git kan ver sonuc gore rahatlarsn yada su sacma sey gecer aklindan biter. Insanin ici icini yer yarin verceksen kani pek bisi degismez. Benm ilk denememde iki gun oncesinden idrar yaptm ckmaynca senin gbi karalar bagladm agladm drmda gel kan ver dedi gttm verdm negatif ki (insallah seninki ole olmaz) sora normal hayatima dondum en azndan icin raht eder ya3. gün canım kaç hücreli olduğunu sordum ama söylemediler.amin canım ya inşallah çok moralim bozuk sürekli ağlıyorumm
3. gün canım kaç hücreli olduğunu sordum ama söylemediler.amin canım ya inşallah çok moralim bozuk sürekli ağlıyorumm
11.günümdeyim canım elimde değil eşim de işte sürekli arayıp duruyo ağlama diyo kendimi tutamıyorumC
bugun transfer sonrasi kacinci gunundesinde bu kadar yiprattin kendini be canm.
cok guzel yazmıssın canım bizim su saatten snr dua etmekten baska caremiz yok verende o alandaBenim bu transfer sinrasi hic belirtim olmadi. Kanama lelelenme olmadi. Gogus sisligi mide yanmasi olmadi. Bende hic ustune gitmedim.
Hz yunusun duasinda oldugu gibi la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin.
Onu karanlik ve korkunc denizden gunlerce baligin karnindan eriyip yok olup gitmekten kurtarip guvenli ve salim bir limana ulastiracak rabbim benim bebegimide dilerse tutunmasini saglayacakti.
Cunku yunus a.s. Kissasina bakarsaniz karanlik ve dalgali bir denizde butun sebeplerin bittigi yerde baligin karninda yemek olarak eriyip gidecegi zamanda rabbim diledi duasini kabul etti ve salim bir kiyiya ulastirdi.
Oyle dusunun sizde. Cunku transfer sonrasi artik butun sebepler bitti. Artik asil mulkun sahibinin dilemesi ve istemesi disinda kimsenin yapacagi bisey kalmadi.
çok teşekkürler canım doğru söylüyorsun allahım kimseyi zorda bırakmasın.tüm evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmaısın.rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.sürekli dua ediyorum zaten o ne derse o olacak rabbime sığınıyoruz.benim elimden gelen başka bir şey yok.Benim bu transfer sinrasi hic belirtim olmadi. Kanama lelelenme olmadi. Gogus sisligi mide yanmasi olmadi. Bende hic ustune gitmedim.
Hz yunusun duasinda oldugu gibi la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin.
Onu karanlik ve korkunc denizden gunlerce baligin karnindan eriyip yok olup gitmekten kurtarip guvenli ve salim bir limana ulastiracak rabbim benim bebegimide dilerse tutunmasini saglayacakti.
Cunku yunus a.s. Kissasina bakarsaniz karanlik ve dalgali bir denizde butun sebeplerin bittigi yerde baligin karninda yemek olarak eriyip gidecegi zamanda rabbim diledi duasini kabul etti ve salim bir kiyiya ulastirdi.
Oyle dusunun sizde. Cunku transfer sonrasi artik butun sebepler bitti. Artik asil mulkun sahibinin dilemesi ve istemesi disinda kimsenin yapacagi bisey kalmadi.
11.günümdeyim canım elimde değil eşim de işte sürekli arayıp duruyo ağlama diyo kendimi tutamıyorum
Ne zaman toplamavyapilmisti canım unuttum,ben yineKızlar merkezden aradılar bebişler iyiymiş 5i de devam ediyormuş bugün transfer olmayacak dedi. Yarın yada öbür gün olacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?