Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

bu arada sabah tekrar test yaptım negatif çıktı kızlar dünden beri göğüslerim çok ağrıyo normalde uçlarında var 2 gündür dokunamıyorum.ilaçlardan galiba.yarın sabah 9 kan vercem dua edin lütfen...

Kacinci gun embryosuydu kac hucreliydi? Insallah yarin en cok mutlu oldugun gun olr sevincgen agladgn gun olr

Yani icin rahat etsin bence otelde kal ozaman bi gece insallh hayrlisiyla hersey yolunda gider

Canim ya olsun icini ferah tut tabi.ki onemli ama olacagi varsa olur olmucaksa da hocada koysa olmaz

3. gün canım kaç hücreli olduğunu sordum ama söylemediler.amin canım ya inşallah çok moralim bozuk sürekli ağlıyorumm
Ya icin rahat etmicekse kendini heder etmektense kalk git kan ver sonuc gore rahatlarsn yada su sacma sey gecer aklindan biter. Insanin ici icini yer yarin verceksen kani pek bisi degismez. Benm ilk denememde iki gun oncesinden idrar yaptm ckmaynca senin gbi karalar bagladm agladm drmda gel kan ver dedi gttm verdm negatif ki (insallah seninki ole olmaz) sora normal hayatima dondum en azndan icin raht eder ya

Benim bu transfer sinrasi hic belirtim olmadi. Kanama lelelenme olmadi. Gogus sisligi mide yanmasi olmadi. Bende hic ustune gitmedim.

Hz yunusun duasinda oldugu gibi la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin.
Onu karanlik ve korkunc denizden gunlerce baligin karnindan eriyip yok olup gitmekten kurtarip guvenli ve salim bir limana ulastiracak rabbim benim bebegimide dilerse tutunmasini saglayacakti.
Cunku yunus a.s. Kissasina bakarsaniz karanlik ve dalgali bir denizde butun sebeplerin bittigi yerde baligin karninda yemek olarak eriyip gidecegi zamanda rabbim diledi duasini kabul etti ve salim bir kiyiya ulastirdi.

Oyle dusunun sizde. Cunku transfer sonrasi artik butun sebepler bitti. Artik asil mulkun sahibinin dilemesi ve istemesi disinda kimsenin yapacagi bisey kalmadi.

cok guzel yazmıssın canım bizim su saatten snr dua etmekten baska caremiz yok verende o alanda

çok teşekkürler canım doğru söylüyorsun allahım kimseyi zorda bırakmasın.tüm evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmaısın.rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.sürekli dua ediyorum zaten o ne derse o olacak rabbime sığınıyoruz.benim elimden gelen başka bir şey yok.

11.günümdeyim canım elimde değil eşim de işte sürekli arayıp duruyo ağlama diyo kendimi tutamıyorum

Git kanini ver cnm. Gunun gelmis zaten daha fazla yorup yipratma kendini. Olmazsada rabbimdendir.

Benim iki negatif sonucum sonrasinda tam boyle hungur hungur agalayacaktim. Agladimda biraz . Sonra hep dusundum. Akrabalarda ozurlu ve yatalak cocugu olanlar gozumun onune geldi. Ya boyle boyle bir evladim olsa dahami iyi olurdu.
En azindan raabim vermedi biliyor belki hayirsiz olacak belki sakat bakima muhtacvolacak bunlari dusununce kendi derdimden utanip her seferinde sukur ettim. Verdiginede vermediginede sukur. O bizim bilmedinlerimizi bilir. Sonra diger tedaviye basladik herp. Cunku sukurki imkanimiz vardi. Ya imkanimiz bile olmasaydi.

Ay garip hissettim kendimi kizlar kusura bakmayin. Ben hep uzuntulu sonuclarimda kendimi noyle teselli edip bir sonraki tedaviye oyle hazirlandim. Birde kendi kendine dik duramazsan senin sikintin kimsenin umrunda olmuyor o bakimdan sseyettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…