Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Allahim inşallah pozitif sonuç alirsin hayirlisi ile canım. Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin

Kacinci gun embryosu konuldu test gnun nezaman??? Bende cok bos hissediyorum kendimi agri filan yok neblm hatta tup bebek yapmamsm gbi tuhaf
Canim 3.gün embriyosu idi . Test gunum 2 ekim . Dune kadar hic aklimda degildi pozitif yada negatif olsada iyi hissediyordum . Ama sanırım dun esimle tartisinca motivasyonum bozuldu

Kızlar aşılama bitti , 45 milyon sperm yıkandıktan sonra 38 milyona düştü .

Ee gayet güzelmiş. Hadi gözün aydin canım. Bundan sonrasi sabir ve dua ile bekleme
Allah yüzüme baksın bitanem . İlk aşılamamda çok yattım tutmadı bugün okadar yatmicam . İlk aşılamam 11 milyon spermle yapıldı .

Canim 3.gün embriyosu idi . Test gunum 2 ekim . Dune kadar hic aklimda degildi pozitif yada negatif olsada iyi hissediyordum . Ama sanırım dun esimle tartisinca motivasyonum bozuldu
:/ strestendir o tartsmada rahat olmak lazm. Bende 2 ekimde yada 3 ekimde vercem kan insallah en guzel en mutlu gunlermiz olr ogun

3. gün embriyosuydu canım.kaç hücreli olduğunu bilmiyorum.moralim çok bozuk sürekli ağlıyorum..
Yipratma bu kadar kendini canm ya sen elinden geleni yaptin unutmaki Yaradanin istemesiyle ancak o ol derse olur . daha fazla uzme kendini bakarsin kanda yarin cikar

Kızlar öncelikle merhabalar bende ekim ayında tüp bebek yapacam ama 1 denemem olmuştu olumsuz sonuçlandı ilk tüp bebek denemem yaklaşık 2 yıl önce oldu ama o kadar herşey zoruma gidiyor ki gerek çevremin etkisi gerekse arkadaşlarımın baskısı ve kayın Validem var yanımda birlikte oturuyoruz onun laf sokmaları hep kendi torunlarini bize söylemesi hep laf atması beni cokkkk fazla üzüyor benden önce ve benden sonra evlenen arkadaşlarımın 3 çocuğu oldu allah onlara bagislasin gözümüz yok kimsenin bebeğin de ama bizi inci tip uzmelerini anlamıyorum ve ben artık memleketime bile gitmek istemiyorum hep çevre konuşmalarından dolayı bizlerde isterdik bizim çocuklarımız olsun bizlerde isterdik normal yolla hamile kalmayi ama Rabbimin bildiği birsey vardir diyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bizlere hayırlı sağlıklı bebiş ler nasip etsin inşallah

82, post: 42731186, member: 267701"]Benimde transferim oldu hakkimiza hayirlisi ins[/QUOTE]
Rabbim hayirli saglikli evlat versin cnm beniminsallınsallh olumlu haberler vereceksin

Mrb canm hosgeldin..malesef bunlari hep yasiyoruzz bende sorun olmadigi halde kaynana elti cocuklari gozume soktular hep ama Allah goruyo gozyaslarimizi icimizi veren Allah almayida bilir eden kendine eder aslinda ...hayirlisi olsun hakkinda

Çok haklısınız kızlar bu bizim sınavımız olduğu kadar çevremizinde sınavı . Doğal yada tedavi ne fark eder ki bizim evlatlarımız olacak ...

Benimde bugün yapıldı transferim çok şükür söylemek kolay biliyorum ama olmayan arkadaşlar Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok bulup kaybetmek çok daha beter 3.denemem ve yine aynı şey olursa diye korkuyorum ama tevekkül etmek gerek kaderde ne varsa o elimizden geleni yapıyoruz sonuçta

OTE="Pembepanter58, post: 42731636, member: 703735"]Mrb canm hosgeldin..malesef bunlari hep yasiyoruzz bende sorun olmadigi halde kaynana elti cocuklari gozume soktular hep ama Allah goruyo gozyaslarimizi icimizi veren Allah almayida bilir eden kendine eder aslinda ...hayirlisi olsun hakkinda[/QUOTE] valla cnm sorun bende de olmadığı halde kauinvalidem laf sokup duruyor bizim sorunumuz esimden kaynaklanıyor azosperm 6 aydır tedavi yapıyoruz esimden olmasına rağmen kaynanam bu kadar laf sokuyor sorun bende olsa ne olack yo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…