- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Allahim inşallah pozitif sonuç alirsin hayirlisi ile canım. Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasinbu arada sabah tekrar test yaptım negatif çıktı kızlardünden beri göğüslerim çok ağrıyo normalde uçlarında var 2 gündür dokunamıyorum.ilaçlardan galiba.yarın sabah 9 kan vercem dua edin lütfen...
Canim 3.gün embriyosu idi . Test gunum 2 ekim . Dune kadar hic aklimda degildi pozitif yada negatif olsada iyi hissediyordum . Ama sanırım dun esimle tartisinca motivasyonum bozulduKacinci gun embryosu konuldu test gnun nezaman??? Bende cok bos hissediyorum kendimi agri filan yok neblm hatta tup bebek yapmamsm gbi tuhaf
Senin kaçıncı gün embriyosu idi test günün ne zamanCanim 3.gün embriyosu idi . Test gunum 2 ekim . Dune kadar hic aklimda degildi pozitif yada negatif olsada iyi hissediyordum . Ama sanırım dun esimle tartisinca motivasyonum bozuldu
Canim ya gercekten yipratma kendini ha bir gün once ha bir hun sonra yarina kadar lendini kotu hissedersin,zaten git bugün ver tahlilini3. gün canım kaç hücreli olduğunu sordum ama söylemediler.amin canım ya inşallah çok moralim bozuk sürekli ağlıyorumm
Ee gayet güzelmiş. Hadi gözün aydin canım. Bundan sonrasi sabir ve dua ile beklemeKızlar aşılama bitti , 45 milyon sperm yıkandıktan sonra 38 milyona düştü .
Allah yüzüme baksın bitanem . İlk aşılamamda çok yattım tutmadı bugün okadar yatmicam . İlk aşılamam 11 milyon spermle yapıldı .Ee gayet güzelmiş. Hadi gözün aydin canım. Bundan sonrasi sabir ve dua ile bekleme
Had hayrli olsnKızlar aşılama bitti , 45 milyon sperm yıkandıktan sonra 38 milyona düştü .
Saol bitanemHad hayrli olsn
:/ strestendir o tartsmada rahat olmak lazm. Bende 2 ekimde yada 3 ekimde vercem kan insallah en guzel en mutlu gunlermiz olr ogunCanim 3.gün embriyosu idi . Test gunum 2 ekim . Dune kadar hic aklimda degildi pozitif yada negatif olsada iyi hissediyordum . Ama sanırım dun esimle tartisinca motivasyonum bozuldu
Yipratma bu kadar kendini canm ya sen elinden geleni yaptin unutmaki Yaradanin istemesiyle ancak o ol derse olur . daha fazla uzme kendini bakarsin kanda yarin cikar3. gün embriyosuydu canım.kaç hücreli olduğunu bilmiyorum.moralim çok bozuk sürekli ağlıyorum..
Mrb canm hosgeldin..malesef bunlari hep yasiyoruzz bende sorun olmadigi halde kaynana elti cocuklari gozume soktular hep ama Allah goruyo gozyaslarimizi icimizi veren Allah almayida bilir eden kendine eder aslinda ...hayirlisi olsun hakkindaKızlar öncelikle merhabalar bende ekim ayında tüp bebek yapacam ama 1 denemem olmuştu olumsuz sonuçlandı ilk tüp bebek denemem yaklaşık 2 yıl önce oldu ama o kadar herşey zoruma gidiyor ki gerek çevremin etkisi gerekse arkadaşlarımın baskısı ve kayın Validem var yanımda birlikte oturuyoruz onun laf sokmaları hep kendi torunlarini bize söylemesi hep laf atması beni cokkkk fazla üzüyor benden önce ve benden sonra evlenen arkadaşlarımın 3 çocuğu oldu allah onlara bagislasin gözümüz yok kimsenin bebeğin de ama bizi inci tip uzmelerini anlamıyorum ve ben artık memleketime bile gitmek istemiyorum hep çevre konuşmalarından dolayı bizlerde isterdik bizim çocuklarımız olsun bizlerde isterdik normal yolla hamile kalmayi ama Rabbimin bildiği birsey vardir diyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bizlere hayırlı sağlıklı bebiş ler nasip etsin inşallah
hayrli olsn insallaah tekmi ciftmiBenimde transferim oldu hakkimiza hayirlisi ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?