Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Inşallah olumlu haberlerini verirsin cnm

Kızlar şimdi aradılar yarın 8:30da gelin transferiniz olacak dediler yarın bebişlerin 4. Günü ilginç olacak. İçimden hep 23ü geçmişti 23 sayısını ve çrş gününü severim yarın hoca da ordaymış o yapacak transferi. 2 tane istiycem kabul ederse. Yaaa çooook heyecanlı ve mutluyum saatler geçmez şimdi :) dualarınızı bekliyorum şekerler

Hayırlı olsun cnm inşallah iyi haberler verirsin bizlere de istersen transferinde anestezi kullanarak yap daha rahat edersin

Bayrama büyük heycanla giriyoruz sen ve ben :) hayırlı olsun

Çok sevindim canım senin adına stres yok umut ve pozitiflik var inşallah gönlünden geçen olur :)

Canim hadi gozun aydin bak hocada ordaymis 4.gunde guzel Allah saglikla kucagima almayi nasip etsin sanada hepimizede Allah yardimcin olsun canimcim transfer icin cok cok abarti su icme yani ben 2 bucuk litre su ictim yinede cok idrara sikismadm ama yetrli dedier ve transfer yapildi asiri sikistirma kendini hadi hayrlisi

Hayırlı olsun cnm inşallah iyi haberler verirsin bizlere de istersen transferinde anestezi kullanarak yap daha rahat edersin
Yok ya anesteziye gerek yok bence yani benim cok rahat oldu hiiic bisey hissetmedim 1 2dk icinde oldu bitti zaten yine tercih meselesi tabi

valla cnm sorun bende de olmadığı halde kauinvalidem laf sokup duruyor bizim sorunumuz esimden kaynaklanıyor azosperm 6 aydır tedavi yapıyoruz esimden olmasına rağmen kaynanam bu kadar laf sokuyor sorun bende olsa ne olack yo acaba[/QUOTE]
BiZdede sorun esimde canim ama inandiramadik kayinvalidemi su tup bebek surecinde hic takma derim bizim suan en cok morale ihtiyacimiz var cok mu merakliyiz bu kadar tedaviye aciya bizde isteriz evladimiz olsun ama takdir sadece Allahindir...

Kızlar kaynanayı bukadar takmayın , ayrıca sorun eşinizde yada sizde fark etmez yuvanızda huzurunuz varsa gerisi dış kapının dış mandalı . Hangi kaynana gelinini seviyor ki

MK1ost: 42732211 .!.:
Kızlar kaynanayı bukadar terisi dış kapının dış mandalı . Hangi kaynana gelinini seviyor ki
Kesinlikle dogru soyliyorsun cnm ama insanin elinde degil ki kafaya takmamak bir evdesin ve hep sana laf sokuyor esimle huzurumuz var cok sukur ama kayananin laflarimdan huzurumuz da bozuluyor

BiZdede sorun esimde canim ama inandiramadik kayinvalidemi su tup bebek surecinde hic takma derim bizim suan en cok morale ihtiyacimiz var cok mu merakliyiz bu kadar tedaviye aciya bizde isteriz evladimiz olsun ama takdir sadece Allahindir...[/QUOTE]
Evet cnm ALLAH buyuk inşallah olacak zaten oğullarına laf kondurmamak için bizleri suçlarlar olsun onlar bizi suçlasın netice de yine olan bize oluyor bizler cekiyoruz sıkıntıyı onlar değil ki...

Ayy inşallah canım yine konuşmaya başladım karnımla ben
Benim aşılamam olurken bacaklarımı kocam kaldırıyor havaya bir yandan da bu çocuk ikizler olsun erken doğur 1 temmuzda doğmasın hazirana yetiştir diyor . Doktor hemşire duyduysa bizi deli sanmıştır

Amin canıımm Allah razı olsun bende hamilelik takvimi yapmaya çok hevesleniyorum ama çekiniyorum da biraz teoride hamileyiz aslında şuan dimi
Evet evet yap canim bosver ne olcak bende uzun bisure o havaya girememistim ama topikte bari rahat rahat hamile havasina girelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…