Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Benim aşılamam olurken bacaklarımı kocam kaldırıyor havaya bir yandan da bu çocuk ikizler olsun erken doğur 1 temmuzda doğmasın hazirana yetiştir diyor . Doktor hemşire duyduysa bizi deli sanmıştır
Hahaha bombaymış ya benim babanemde annem doğum yaparken bu kış günü doğum yapılırmı tut biraz daha demiş tam onun hesap zaman siparişi de veriyorlar

Kesinlikle dogru soyliyorsun cnm ama insanin elinde degil ki kafaya takmamak bir evdesin ve hep sana laf sokuyor esimle huzurumuz var cok sukur ama kayananin laflarimdan huzurumuz da bozuluyor
Hayatım kaynanalar geri kafalı ancak konuşurlar oğullarını doldururlar bu dünyanın kanunu bu :) ama eşin seni seçmiş seni seviyor annesini seçmedi . Ben en başlarda aşırı takıyordum ay çok çocukmuşum...Biz sadece tedavilerimize konsantre olalım elalem ne derse dedin ...

Evet evet yap canim bosver ne olcak bende uzun bisure o havaya girememistim ama topikte bari rahat rahat hamile havasina girelim
Ayy demi yaa inşallah devamıda gelir hep kalır bu takvim 2.de hamile olduğumu öğrenince hemen yapmıştım ama düşük yapınca onu görmek daha kötü yaptı beni

Insallh takmamaya çalışacam cnm bende sizde ki sorunlar neydi acaba hangi Dr gidiyorsunuz tedavinizde olumlu sonuçlar var mı bu arada ben 24 yaşındayım 6 yıllık evliyim

Hahaha bombaymış ya benim babanemde annem doğum yaparken bu kış günü doğum yapılırmı tut biraz daha demiş tam onun hesap zaman siparişi de veriyorlar
Bizim çocuğumuz olmuyor demiyor da eşim sürekli burç ay gün saat hesaplıyor . Bugün 1.5 saat beklettiler sperm vermek için delirdi resmen . Biran önce olsun artık diyor . Normalde aşırı rahattır eşim bugün kavga etmediği hemşire kalmadı . Başımda bekliyor aşılama olurken şimdide sürekli uyu diyor ay Nasıl uyurum robotmuyum ben :)

Insallh takmamaya çalışacam cnm bende sizde ki sorunlar neydi acaba hangi Dr gidiyorsunuz tedavinizde olumlu sonuçlar var mı bu arada ben 24 yaşındayım 6 yıllık evliyim
Hayatım Ankara novaartta bugün aşılama oldum bizde sorun yok eşimin 45 milyon çıktı sperm sayısı bugün . Bizimki sebepsiz ... 4 yıllık evliyim 25 yaşındayım

="MK128, post: 42732361, member: 692107"]Hayatım Ankara novaartta bugün aşılama oldum bizde sorun yok eşimin 45 milyon çıktı sperm sayısı bugün . Bizimki sebepsiz ... 4 yıllık evliyim 25 yaşındayım[/QUOTE]
Inşallah iyi haberler verirsin 71 tane fetih süresi oku sonucu alınca ya kadar veya dağıtım 71 tane inşallah olumlu sonuç alacaksın

Rabbim hayırla sağlıkla versinde bunlarıda hatırlayıp gülelim inşallah

="MK128, post: 42732361, member: 692107"]Hayatım Ankara novaartta bugün aşılama oldum bizde sorun yok eşimin 45 milyon çıktı sperm sayısı bugün . Bizimki sebepsiz ... 4 yıllık evliyim 25 yaşındayım
Inşallah iyi haberler verirsin 71 tane fetih süresi oku sonucu alınca ya kadar veya dağıtım 71 tane inşallah olumlu sonuç alacaksın[/QUOTE]
Bol bol duamı ediyorum hayatım .çok teşekkür ederim .

Rabbim hayırla sağlıkla versinde bunlarıda hatırlayıp gülelim inşallah
Gülelim valla hayatım biz bugün çok güldük aşılama olurken zaten idrara sıkışığım bide güldürüyor eşim . Güldürme bak fenayım diyorum eve zor yetiştim . Arabada güldürme valla yaparım arabana diyorum böyle lakayit aşılama olmaz .

Sonu güzel olsun inşallah bu şekilde olması daha iyi gerilim olmasındansa

Sonu güzel olsun inşallah bu şekilde olması daha iyi gerilim olmasındansa
Herşey bir arada stres heyecan komedi :) sonu korku filmi olmasında . Eşim hamilesin diyip duruyor kafamda . Negatif olursa birlikte yıkılcaz .

Herşey bir arada stres heyecan komedi :) sonu korku filmi olmasında . Eşim hamilesin diyip duruyor kafamda . Negatif olursa birlikte yıkılcaz .
Kötü düşünme ama çokta kaptırma hepsini yaşamış biri olarak tavsiyem iki ihtimalide göz önünde bulundurmaya çalış canım tabi ilaçlar kafa bırakırsa :))

Kötü düşünme ama çokta kaptırma hepsini yaşamış biri olarak tavsiyem iki ihtimalide göz önünde bulundurmaya çalış canım tabi ilaçlar kafa bırakırsa :))
Valla olumlu düşünüp sonra hayal kırıklığı yaşamaktan çok yoruldum .

kizlar memlekete geldim ama yolda dinlenme tesisinin tuvaletine gittim sanki camaşirimda bi kucucuk kan gordumdaha transferm4 gun oldu bole bisey olabilirmj acaba ne edecem ben ya kafam cok karisik

Hadi hayrlsyla al bebslerini gel canm sevndm demek onlarda sensiz sklms orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…